• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

eg3blt.jpg

rabbim sana geliyoruuuuum! bu ne yaaaa müthişşşşşş:65:

sipariş vericem ama bu iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi kızlar?

Canım günlük hayatta kullanmak için mi düşünüyorsun ? 1. çok şıkmış 2.sinin çok rahat olduğunu düşünmüyorum :50:

işte kadınların ayakkabı aşkı:65: :1: :71:

Canım valla bir ayakkabı bir de çanta :69: kıyafet konusunda da doyumsuzum miniğim:61: n'olacak bu halimiz :52:

çok şirinler yaa...
çok beğendim....:52:

Çok güzeller ya ama topuklar çok yüksek giyemem ben bunlarııı ama benim kız görmesin bunları varya tam bir ayakkabı canavarııı kendileri :61:

çok şirinler yaa...
çok beğendim....:52:

dimii:69:

Çok güzeller ya ama topuklar çok yüksek giyemem ben bunlarııı ama benim kız görmesin bunları varya tam bir ayakkabı canavarııı kendileri :61:

senin kızda bizden yani desene abla:69:

kızlarrr bende istıyorumm bu ayakkıbılardan nereden alıcamm??? :44:

cnm mağaza olarak bilmiyorum ama intrnetten sipariş veriyosun japon bi site istiyosan özel msj atarım sitesini :34:

topuklular harikkkkka:))))))

:7: :13:

Sorma ya nerede topuklu ayakkabı görürse yapışıyor resmen kendini kaybediyorr :38:

valla abla ne yalan söliyim bende öyleyim:1: annemde kızıyo hatta sanki çok yürüyebiliyomuşsun gibi sürekli gözün onlarda diyo ama napiimm çok güzellerr sırf seyretmek için bile alınır topuklu ayakkabılar:))):52::52:

Back
X