- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncek, sayfalarda 3-4 tane eklemiştim cnm babet
bende tam bi topuklu tutkunuyum![]()
canım cok guzeller fıyatları ne
gördüm canımcım yani yaşadığım yeri kastettim, edirnede hiç babet bulamıyorum![]()
bu çok güzelmişşşnerde satılıyor bunlarr:90: süpper hepsii
cnm 12-15 dolar arasıymış
aa çok ilginçç:44:
internet sitesi var ordan cnm türkiyede mağazalarda yok sanırım![]()
çok ucuzmuş yaa, ama bir de numarası tutmazsa? :44:
çok güzel yaasipariş etsek güvenli bi yerdir heralde daha önce alışveriş yapmışlığınız varmı kzılar bakıyorum şuan da sitedeym gerçekten çok güzel şeyler var
![]()
ben hiç yapmadım cnm ama internette yaz bak alanlar var hatta bloglarında resimli koymuşlar ayakkabıları yorumlarıyla
saol canım buarada ben geceyeli haberiniz olsun![]()
gece yeline ne yaptın![]()
![]()
kızlar bu siteden ayakkabı alan var mı?
ne kadar zamanda geliyo ?
hiç yurtdışından almadım merak ediyorum
bir anlık birine kızdım burda tanıdıklardan takip ediliyordum pişman oldum da iş işten geçti:90:
ben gri gibi olan varya bir kaç küçük tokayla olan ona bayıldım hatta netten spariş bile verebilirim eskiden hoşlanmazdım ama artık bende topuklu seyleri tercih ediyorum kız çocukluğundan çıktık artık hanım olduk hem insandaha havalı duruyor ve yürümesi düzeliyor pat pat yürümüyor annem hep kızardı bana spor giyinmekten bıkmadın mı die şimdi ki aklım olsa hep bu tarz giyinirdim saol arkadasım
1 hafta -10 gün arasıymış cnm
aman boşver sıkma canını
rica ederim cnmbencede topuklu bayana çok yakışıyo çok zarif gösteriyo
![]()
bayıldımmmmm bunlara tam benlikkkkksiyah çizmenin gri renklisi var ben de harikaaaaaa....