• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

ejx2k2.jpg

bu çok güzelmişşş:52: nerde satılıyor bunlarr:90: süpper hepsii

çok güzel yaa:53:sipariş etsek güvenli bi yerdir heralde daha önce alışveriş yapmışlığınız varmı kzılar bakıyorum şuan da sitedeym gerçekten çok güzel şeyler var:27:

ben hiç yapmadım cnm ama internette yaz bak alanlar var hatta bloglarında resimli koymuşlar ayakkabıları yorumlarıyla

kızlar bu siteden ayakkabı alan var mı?
ne kadar zamanda geliyo ?
hiç yurtdışından almadım merak ediyorum

ben gri gibi olan varya bir kaç küçük tokayla olan ona bayıldım hatta netten spariş bile verebilirim eskiden hoşlanmazdım ama artık bende topuklu seyleri tercih ediyorum kız çocukluğundan çıktık artık hanım olduk hem insandaha havalı duruyor ve yürümesi düzeliyor pat pat yürümüyor annem hep kızardı bana spor giyinmekten bıkmadın mı die şimdi ki aklım olsa hep bu tarz giyinirdim saol arkadasım

kızlar bu siteden ayakkabı alan var mı?
ne kadar zamanda geliyo ?
hiç yurtdışından almadım merak ediyorum

1 hafta -10 gün arasıymış cnm

bir anlık birine kızdım burda tanıdıklardan takip ediliyordum pişman oldum da iş işten geçti:90:

aman boşver sıkma canını:7:

ben gri gibi olan varya bir kaç küçük tokayla olan ona bayıldım hatta netten spariş bile verebilirim eskiden hoşlanmazdım ama artık bende topuklu seyleri tercih ediyorum kız çocukluğundan çıktık artık hanım olduk hem insandaha havalı duruyor ve yürümesi düzeliyor pat pat yürümüyor annem hep kızardı bana spor giyinmekten bıkmadın mı die şimdi ki aklım olsa hep bu tarz giyinirdim saol arkadasım

rica ederim cnm:29: bencede topuklu bayana çok yakışıyo çok zarif gösteriyo:69:

Back
X