• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

f0rrlt.jpg

ben buna bayıldımm

kızlaaarr hepsi çok güzeell güzel olmasına daa nası giyiyorsunuz bu kdr yuksek topukluu ben neden giyemıyorumm:( va mı bunun sırrı? azck topuklu giysem geberıyorum bileklerimn agrısından akşama:(

çoğu model bende var çok güzeller gerçekten. hem uzunum hem topuklu giyiyorum:52: vazeçemiyorumyaaa:46:

kızlaaarr hepsi çok güzeell güzel olmasına daa nası giyiyorsunuz bu kdr yuksek topukluu ben neden giyemıyorumm:( va mı bunun sırrı? azck topuklu giysem geberıyorum bileklerimn agrısından akşama:(

cnm düz sevenler için babet koymuştum bir kaç tanede:71:

bende zorlanıyorm ama çok güzel dayanamıyorum:69: ilk başlarda hiç alışamamıştım çok canım yanıyodu ama zamanla ayaklarım alıştı ayrıca eczanelerde satıla bi ürün var topuklu ayakkabılar için ayakları ağrıtmasın diye ben denemedim ama deneyenler memnun aklında olsun cnm:71:

galiba alışkanlık canım. bende haftanın hemen hemen her günü giyerim. tüm gün ayakta olmama koşturmama rağmen bişey olmaz. sürekli giyince farketmiyor insan topuklu giydiğini. en azından bende öyle:61:

nerden aldın cnm ya

tatlım büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin sanırım. ben fransada yaşıyorum. ve moda tasarımcısı olduğum için özel olarak da getiriyolar bana. ama marka ismi yer falan öğrenirsem söylerim ayrıntılı olarak

öğretmenim ben ayakta çocuklarla paldır küldür olmuyo işte:( ama çok sevıyorumm topuklu ayakkabııı, eczaneye urayayım bi tşk edermmm:kkk:

tatlım büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin sanırım. ben fransada yaşıyorum. ve moda tasarımcısı olduğum için özel olarak da getiriyolar bana. ama marka ismi yer falan öğrenirsem söylerim ayrıntılı olarak

tşk ederim cnm mağazalarda ki fiyatları çok uçuk ben internet sitesinden baktım çok çok uygun fiyatları ama kargo beklemeden direk almak istiyorum:61: :61:

Back
X