bayılmaya bayılan kayınvalidem

merhaba az önce ilk yazınızdan itibaren okudum ve okurken resmen kendime uzaktan baktım. Ne yazık kı aynısından bende de var.. :( 7 yıllık bir beraberliğim var ve 4 aydır nişanlıyım seneyede ağustosta düğünümüz olacak. okurken çok etkilendim ama bende bunları çok yaşadım. her önemli olay olduğunda sözde regl sancılarının tutması düğün günümüzü bile kendi regl dönemine gelmemesi, ne zaman gitsem evine migrenden yataklara düşmesi, ne zaman hafta sonu nişanlımla bir planımız olsa onu yollamamak için bahaneler uydurması, evlilik konusu açıldığında bir sene sonra boşanan çiftlerin istatiksel oranlarını sıralaması, o da olmazsa 5 sene boyunca evli çiftlerin birbirini yediğinin istatiğini çıkarması, 7 senedir beraber olmamamıza birbirimizi tanımamıza rağmen daha ççooookkkk erken gibi tavırlara bürünmesi.... ohoo neler neler. üstelik bende dahası da var bana hiçbir şey yapmayıp nişanda herşeyi nişanlıma ödetip bunu başkalarının yanında ben gelinime şunu yaptım bunu yaptım diye ballandıra ballandıra anlatması.. düğün yerine nikah tercih etmem için bana para teklif etmesi :) veeeeee tüm bunları nişanlımın kv ile konuşmasına rağmen hala aynı olması...

beni bile çoğu zaman acaba yanlış yolda mıyım diye düşündürtmeyi başarmıştır kendileri. Ama pes etmek yok yola devam seviyorum, seviyoruz oğullarını işte.. bu ve benzeri tipte oğluna aşık olan sevgili kvler istedikleri kadar oğullarını paylaşamasınlar ben artık paylaşma yoluna gitmiyorum sana da tavsiyem odur ancak öyle akıllanıyorlar çünkü.. hepsi benim diyorum paylaşmıcam diyorum ve bunun için savaşıyorum.

ne şans varmış sendede ya kayınvalideye bak
neyseki nişanlının aklı yerinde, hiç umrunda olmasın yakında olmazsın boşver evliliğin tadını çıkar

Sende dikkate alma bosver..

Bayiliyorsa bayilsin , amann hic cekemem böyle insanida..

Kocasının bile sallamadigini siz neden dert edindinizki.nisanlinizda sizin destekvinizmis.bayilsin bayilsin ayilsin ışte :)

Nişanlını tebrik ediyorum :)) Ömür boyu mutluluklar. O kadını herkes tanımış, sende gönlünü ferah tut. :KK25:

bu tipler umarım ölüm uykusuna yatarlar da çevresine dah fazla huzursuzluk vermezler..evet çok acımasız ve kötü yürekliyim ,böyle tiplerin hem de acı çeke çeke gebermesi bana sadistce zevk verir

Ayilana gazoz bayilana limon:) şaka bir yana ne ruh hastasi insanlar var. Allah yardimciniz olsun. Takmamak zor çünkü. Evlenince gorusmezsiniz pek. Çocuk olunca neler yapar kimbilir?

Allah sabırlar versın benımde başımda bir tane böyle bı kv var
En ıyısı hiç takma selam nasılsın ıyımısın bende ıyıyım oldu ozaman deyip telefonu kapat . Ben öyle yapıyorum tabı arkadamdan demedığı kalmıyo yüzüme de dio aslında ama ben ne derse sankı o yokmus gıbı davranıyorum :D Daha çok gıcık oluyo :D

Çok orjinal bir ruh hastası gerçekten . :D
Konu Sahibi kusura bakma ama çok güldüm ya

Yeni koltuk takımına öğürmeyemi çaliştı:KK57: Aman ewde yanlız bırakma bugun öğürmeye çalışan yarın alimallah s.....r :KK57:

Merhaba hanımlar önceki konumu okuduysanız kayınvalidemle aramızda olan ilişkiyi biliyorsunuzdur. Düğünüme 2 haftadan az bir zaman kaldı ama şu an bir aile faciasının içindeyim. Kısaca özetliyeyim. Şimdi biz nişanlımla ortak karar alarak çeyiz düzme gibi bir eylem gerçekleştirmedik, bir iç mimarla anlaşarak dekore ettik dolayısıyla evimizi son ana kadar kimse görmedi. Bence çok iyi oldu çünkü her şey istediğim gibi ve kimse müdahale etmedi. Sonunda valide hanım ve kayınpeder dün görmeye geldiler.
Her şey arabadan inerken ayakkabımın topuğunu eşeğin cinsel uzvuna benzetmesiyle başladı, karşılık alamadı.
Kv açık açık yardım etmeyeceğini söylediği için biz masrafları bölüşerek nişanlımla evimizi döşedik. Oğluna para harcatmaya bayıldığımı söyledi yine cevap alamadı.(tabiki evimi beğenmedi çok çirkinmiş)
Kayınvalidem karşı komşusunun kızını eve erkek arkadaşını getirmekle itham ettiği için, yaptığı dedikodu malum kız tarafından öğrenilip paparayı yiyince o kızı düğünüme çağırmamam konusunda izahat vermeye çalıştı,nişanlım tarafından susturuldu.
Annemler düğün hediyesi olarak yunan adaları tatili hediye ettiler. Oğlumu benden uzaklaştırıyorsun öldürteceksin oralarda oğlumu, Türkiye neyine yetmiyo demeye başladı cevap alamadı. Cüssemi küçük bulup bu nası doğuracak diye sallamaya başlamıştı ki nişanlım seni eve götüreyim en iyisi dediğinde, birden başı dönmeye midesi bulanmaya başladı. Kendini koltukların üstüne attı. Bi kaç kez koltuk takımımın üstüne öğürmeye çalışmasıyla kalktık eve gittik. Biraz önce kvnin doktora gittiğini ve düğünden 2 gün önce ameliyat olacağını öğrendim. Midesine kelepçe taktıracak çok acilmiş. Düğünü ertelememiz gerekmiş. Nişanlım ve kp bile gelmezse gelmesin,bıktık artık diyor. Kp kvyi ruh hastası olmakla suçluyor. Düğünü kesinlikle ertelemiyoruz. Benden başka Kimse kvyi kaale almıyor. Huzurum kaçıyor, Bu kadınla ne yapacağım ben?
bence evliliği ertelemek değil de iptal etmelisin böyle aile ile uğraşılır mı ya nişanlın şimdi yanında ama evlendikten sonra anneci olursa ne yapacaksın o_O

Merhaba hanımlar önceki konumu okuduysanız kayınvalidemle aramızda olan ilişkiyi biliyorsunuzdur. Düğünüme 2 haftadan az bir zaman kaldı ama şu an bir aile faciasının içindeyim. Kısaca özetliyeyim. Şimdi biz nişanlımla ortak karar alarak çeyiz düzme gibi bir eylem gerçekleştirmedik, bir iç mimarla anlaşarak dekore ettik dolayısıyla evimizi son ana kadar kimse görmedi. Bence çok iyi oldu çünkü her şey istediğim gibi ve kimse müdahale etmedi. Sonunda valide hanım ve kayınpeder dün görmeye geldiler.
Her şey arabadan inerken ayakkabımın topuğunu eşeğin cinsel uzvuna benzetmesiyle başladı, karşılık alamadı.
Kv açık açık yardım etmeyeceğini söylediği için biz masrafları bölüşerek nişanlımla evimizi döşedik. Oğluna para harcatmaya bayıldığımı söyledi yine cevap alamadı.(tabiki evimi beğenmedi çok çirkinmiş)
Kayınvalidem karşı komşusunun kızını eve erkek arkadaşını getirmekle itham ettiği için, yaptığı dedikodu malum kız tarafından öğrenilip paparayı yiyince o kızı düğünüme çağırmamam konusunda izahat vermeye çalıştı,nişanlım tarafından susturuldu.
Annemler düğün hediyesi olarak yunan adaları tatili hediye ettiler. Oğlumu benden uzaklaştırıyorsun öldürteceksin oralarda oğlumu, Türkiye neyine yetmiyo demeye başladı cevap alamadı. Cüssemi küçük bulup bu nası doğuracak diye sallamaya başlamıştı ki nişanlım seni eve götüreyim en iyisi dediğinde, birden başı dönmeye midesi bulanmaya başladı. Kendini koltukların üstüne attı. Bi kaç kez koltuk takımımın üstüne öğürmeye çalışmasıyla kalktık eve gittik. Biraz önce kvnin doktora gittiğini ve düğünden 2 gün önce ameliyat olacağını öğrendim. Midesine kelepçe taktıracak çok acilmiş. Düğünü ertelememiz gerekmiş. Nişanlım ve kp bile gelmezse gelmesin,bıktık artık diyor. Kp kvyi ruh hastası olmakla suçluyor. Düğünü kesinlikle ertelemiyoruz. Benden başka Kimse kvyi kaale almıyor. Huzurum kaçıyor, Bu kadınla ne yapacağım ben?
Ay çok güldüm ya hiç acil kelepçe ameliyatı duymamıştım düğünde yemeği çok laçırır diye mi korktu doktorlar acaba !!!!!

Nişanlınla konuş evlendikten sonra annenle görüşmek istemiyorum de kabul ederse evlen kabul etmezse evliliği bir kez daha düşün.

:D :D yaaa resmen komedi cidden komedi gülüyorum sakın yanlış anlama benim başımdada bitane var ruh hastası herşeyi yanlış anlayan daha evlenemden burnumdan getiren bi kadın da :D yaa Allahım bu nasıl bi hastalık kıskançlıktır deliliktir ruh hastası ki ne hasta böyle bişey olamaz neyseki oğluyla kocası kayle almıyormuş ye iç keyfine bak dikkat et kendine uzak dur o kadından huzur bozar öyle hastalar... Allah mutlu mesut etsin ne diyim kolay gelsin Allah yardımcın olsun inşallah

Back
X