• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayılsam belkide böyle olmıcam..

Nörolojik olabilir, psikolojik olabilir. Havalardan kaynaklı tansiyon değişimi olabilir. Uzun süre devam ederse önce nörologa gitmekle başla :KK66:

Ya anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..
Elimde değil bayılsam rahatlıcam sanki ama baygınlık yok.
bugün nescafe içtim sonrası çok kötü ayağı kalksam duramıyorum içmiş gibiyimm..
Tamam içtimde oda nescafe :KK22:
Niye böyle oluyorum bilgisi olan var mı başına gelen var mı ?
Bu bir rahatsızlık mı :KK34:
Yazarkende ellerim titriyor..

Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Ramazanda olurduda açlık der geçerdim peki ya şimdi ??
Biri görse sal.ak bu kız oyun oynuyo derler cidden..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..

Taşımayın konumu burda dursun lütfenn :KK19:

Muhtemelen vertigo olabilir. Ama yediğinize içtiğinize bir dikkat edin bakalım. Bende soya alerjimsi bişey yapıyor aynen bahsettiğin gibi oluyorum. İlk başta çözememiştim, sonra baktım ki soyalı şeyler yiyince döne dolaşa yürüyorum.

Tabii ki diyecekler.
Biz de kullanıcı adıyla müsemma deriz :-)

:KK28::KK28:

kulaktaki otolit taşlarının oynamasından da olabilir annem pazarda domateslerin üzerine düşmüştü.. baş dönmüyor da sanki etraf dönüyormuş onda

Bende yakında birinin üstüne düşersem şaşırmam

geçmiş olsun tansiyondan olablr br doktora gözük

Nörolojik olabilir, psikolojik olabilir. Havalardan kaynaklı tansiyon değişimi olabilir. Uzun süre devam ederse önce nörologa gitmekle başla :KK66:

Randevu zamanları uymuyor :KK12:

Muhtemelen vertigo olabilir. Ama yediğinize içtiğinize bir dikkat edin bakalım. Bende soya alerjimsi bişey yapıyor aynen bahsettiğin gibi oluyorum. İlk başta çözememiştim, sonra baktım ki soyalı şeyler yiyince döne dolaşa yürüyorum.

Bugün nescafeden sonra böyle oldum

canm tiptaki adini unuttum memur bi tanidigim var ve doktor doktor gezdi ama nafile tek caresi hizli hareketlerden kacinman.kendi deyimiyle dengesizlik hastaligi demis doktoru sadece bol istirahat et demis kadin basini cevirirken bile tedbirli davraniyo ve az fevri harekette aynen senin dedigin gibi oluyo ama o en son dusuyo yer

canm tiptaki adini unuttum memur bi tanidigim var ve doktor doktor gezdi ama nafile tek caresi hizli hareketlerden kacinman.kendi deyimiyle dengesizlik hastaligi demis doktoru sadece bol istirahat et demis kadin basini cevirirken bile tedbirli davraniyo ve az fevri harekette aynen senin dedigin gibi oluyo ama o en son dusuyo yer

Bide bende bazen içimde bazende kolumda falan titreme gibi oluyor..
Heh dengesizlik nerde ben ordayım :p:confused::rolleyes::rolleyes:

Kulaklarda kristaller varmiz tip adi ney bilmiyorim ama halk arasindaki adi bu sanirim onlar oynamis olabilir annemn oynamisti ayakta duramiyodu kadin gecmis olsun

Meniere sendromu olabilir. Ayni sikayetler bende de vardi.

Bencede oluyordu bas dönmesi hatta yatakta yattigim yerde bile oluyordu kist varmis ondan oluyormuş bir cok sebebi olabilir bir an önce doktora gidin

ben senelerdir böyleyim.. yataktan kalkarım gözlerim kararırr
oturdugum yerden ani kalkarım kararır hep baş dönmesiyle geçer ömrüm berbat bi durum çok iyi anlıyorum..
sebebini de bulamadılar
ama siz kbb ve nörolojiye görünün yine de geçmiş olsun..

Ya anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..

Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..

vertigo ya da kan değerleriyle ilgili ileri derecede bi problem...

anemi halsizlik bas dönmesi yapıor ..
doktora gittin mi cnm ? neyinn var ?

Bende de aynısı oluyor ama benim tansiyonum düşük olduğu için dönüyor tuzlu ayran içince hemencecik geçiyor:KK51:
Ama bence sen ne olursa olsun ilk başta bir doktora görün

Bencede oluyordu bas dönmesi hatta yatakta yattigim yerde bile oluyordu kist varmis ondan oluyormuş bir cok sebebi olabilir bir an önce doktora gidin

Ne kisti :KK64:

ben senelerdir böyleyim.. yataktan kalkarım gözlerim kararırr
oturdugum yerden ani kalkarım kararır hep baş dönmesiyle geçer ömrüm berbat bi durum çok iyi anlıyorum..
sebebini de bulamadılar
ama siz kbb ve nörolojiye görünün yine de geçmiş olsun..

Sağolun

vertigo ya da kan değerleriyle ilgili ileri derecede bi problem...

Doktor musunuz ? öyleyse yakanıza yapışıcam benden kurtulamıcaksınız soru yağmuruna tutarımda :-)

anemi halsizlik bas dönmesi yapıor ..
doktora gittin mi cnm ? neyinn var ?

Gitmedim bugün fena arttı..
Sabahta kahvaltı yapmadım gibi bişeydi acaba ondan mı :KK64:

Hastalik ihtimali uzerinde ne kadar da durulmus.

Eger bu sadece bugun ya da nescafe ictiginiz zamanlarda oduysa ve bu bir hastaliksa ben de hastayim.

Durumunuzu okurken ayni nescafe ictikten sonraki halim dedim.

Bir baktim siz de oyle yazmissiniz zaten.

Tansiyonum hic yukselmez sorun oldugunda duser en fazla.

Boyle insanlar cabuk yorulurlar ama tansiyonu yukselenlerden daha avantajli bir durumdadirlar.

Kan degerlerimde hicbir sorun yok sadece demir takviyesi alirim ara ara adet donemlerine istinaden.

Ciddi bir duruma benzemiyor yani ama saglikli insanlar da degerlerine baktirmali zaten.

Degerlerinize baktirin, durumunuza bakin.

Baska sikayetleriniz de olursa baska bolumlere gidersiniz.:KK51:

Back
X