- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
ben de pek yapmam, yan gelip yatip sonra da gezmek istiyor hep canim. bu hafta cuma yapamadim diye ctesi gittik.Haftasonu girince neden bu sporlari yapamiyorum ben yaaa.. sali oldu daha da hala yapamadim isyeeeeaaannnn
Estafirullah basganim, aklima gelenleri yazmaya calisiyorum. sen tatlidan undan uzak dur yeter. Baska bisey yapmasan da olur. Sislikler de inecek , fistik bir anne olacaksin insallah.günaydın fıstıklar
cicom buraları şenlendirmiş ne güzel olmuş
ben tedavi öncesi 4 kilo vermiş 52.7 ye düşmüştüm
ama hormon iğneleri ilaçlar bir de ohss riski derken 56 yı gördüm bu sabah
karnım çok aşırı şiş ama o tedaviden dolayı biliyorum, doktor inecek üzülme dedi
sporlarınıza eşlik etmek istiyorum ama ohss riskim hala devam ediyo benim (yumurtalıkların aşırı uyarılması, büyümesi) o sebeple doktor hareketli her şeyi yasakladı
ama en azından beslenmenize eşlik edeyim, muhtemelen ağustos sonu transferim olacak o zamana kadar şu iğnelerin de etkisi gider yine hafif günlerime dönerim
cicorettinin her yazdığını kutsal kitap gibi okucam
Dunku antrenmanim sirt, arka kol ve 15 dklik bisikletti. Bisiklete bilinen yontemlerden farkli biniyorum spinning bisikletini seleye oturmadan kalcami arka ve yukari iterek ve bel oyuntumu koruyarak biniyorum. Bacak ve kalcam cok guzel calisiyor. 2 dk direncle cevirip 1 dk serbest ceviriyorum boyle 5 set yapiyorum Salona giden arkadaslara tavsiye ederim.

hayirli olsun cesmicigim.
 hayirli olsun cesmicigim. 

Cumartesi öğleden sonra gidebilirim ancak görüşmeye. O zamana kadar aklına gelen herşeyi söyleyebilirsin, not edeceğim
 Cumartesi öğleden sonra gidebilirim ancak görüşmeye. O zamana kadar aklına gelen herşeyi söyleyebilirsin, not edeceğim 

günlerdir spora başlıcam ama başlayamıyorum sadece 1 aylık mekik programına başladım ilk gün 30 iyiydi ikinci gün 75 zar zor yaptım bugün 120 hadi hayırlısı diyeyim
 günlerdir spora başlıcam ama başlayamıyorum sadece 1 aylık mekik programına başladım ilk gün 30 iyiydi ikinci gün 75 zar zor yaptım bugün 120 hadi hayırlısı diyeyim 

zaten bu akşam 50 yarın  dinlen rahat olur. Şok diyet detoks yapmıcam demiştim ama çok kilo veremiyorum yapabilirsem iki gün yogurt detoksu yapmayı pLanlıyorum petşembe cuma
zaten bu akşam 50 yarın  dinlen rahat olur. Şok diyet detoks yapmıcam demiştim ama çok kilo veremiyorum yapabilirsem iki gün yogurt detoksu yapmayı pLanlıyorum petşembe cuma