♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7

Kızlar ya arkadaşlar serpme kahvaltı yapacağız puff yemek istemiyorum:(

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7

Kızlar ya arkadaşlar serpme kahvaltı yapacağız puff yemek istemiyorum:KK43:

Ye kuzum, kahvaltı sonuçta sadece hamur işine girme, tatlı kısmını da çok kaçırma, evdeki gibi yap. Moral bozma. :KK200:

Ye kuzum, kahvaltı sonuçta sadece hamur işine girme, tatlı kısmını da çok kaçırma, evdeki gibi yap. Moral bozma. :KK200:
Ya ben gözü aç bi insanım evde yumurtayı ekmeğimi peynirini yiyorum güzelce. Şimdi şahane bi serpmede ah ah :) senin nası gidiyo gizim

Ya ben gözü aç bi insanım evde yumurtayı ekmeğimi peynirini yiyorum güzelce. Şimdi şahane bi serpmede ah ah :) senin nası gidiyo gizim

Kıyamam sana, yaparsın sen, bu öğünü fazla kaçırırsan da sonrakileri hafif geçirirsin, dengelersin mutlaka, bir yolunu buluruz. :KK19:
Ay p.tesi göreceğiz, bana göre iyi gidiyor. Ben halimden memnunum ama tartı ne söyler bir fikrim yok. :bicak:

Günaydın.
Kuzum ye. Hamur işini abartmazsan kahvaltılıktan çokta yesen diğer öğünleri hafif tutarsın, dengelersin.

Günaydın kızlar. Benim kilo hala aynı. :( Bakalım pazartesiye kadar daha çok dikkat etcem belki 500 gr filan verebilirim

Güzel bi kahvaltı yaptım. 1, 5 hafta sonra midem doydu :)) patlamış mısır da y3dim akşam az yerim . İnşallah hepimiz bahara fit gireriz

Başlangıç 55
Pzt 54
Salı 53.5
Çarş 53.1
Perşembe 52. 8
Cuma 52.7
Cmt 53.3

Back
X