- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Hanımlar merhaba. Kusura bakmayın konuşcak kimsem yok o yuzden bu ara çok konu açabiliyorum. Yaşım daha genç, evlilikte yeniyim bazen düşüncelerim yanlış mı diye tecrübeli bayanlardan fikir almak istiyorum.
Bayramda önce benim ailemin olduğu şehre gidecegiz , 1 gün orda kaldıktan sonra esimin ailesinin yanına yazlıklarına gideceğiz. Orda da 1 gün kalıp evimize dönüş yapacağız. Benim ailem de eşimin ailesi de muhafazakar değil. Onların aksine biz eşimle daha çok yakınızdır bu konulara. Şimdi asıl problemime gelirsek ben kayınpederimin yanında bikini ya da mayo giyinip denize girmeye çekiniyorum. Eşim çekinmene gerek yok nolcak diyor. Şimdi gidince kayınvalidemde saçmalama kızım nolcak o senin baban falan diyecek. Ama ben çekiniyorum ve büyük ihtimalle onlar denize girerken kenarda oturacağım. Bilmiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum ?
Yok örtülü değilim, tesekkür ederim bakayım o mayolaraDaha muhafazakar mayolardan alın o zaman rahat edemiyorsanız. Ben çekinmem girerim bu arada.
Örtülüyseniz haşema tercih edin , çözümsüz bi mevzu değil yani
Daha kapalı mayo almayı düşünüyorum, peki sizce saçma mı düşünüyorumBikini giymeyin daha kapalı mayo kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim bu model güzelmiş inceleyeceğimBunun gibi bişey Ya da mayo altı şort giyebilirsin çok rahatsızsan
Sizin anlıyorum çekiniyorsunuz ama eşinizin ailesi bunu dert etmiyorsa ve eşiniz de size destek oluyorsa rahat olabilirsiniz benceDaha kapalı mayo almayı düşünüyorum, peki sizce saçma mı düşünüyorum
Bunlar bana daha dikkat cekici geliyor ya. Hele islaninca filan. Normal mayo veya bikini giyseniz daha iyi bence. Normalde nasil giyiniyorsaniz yani. Ayrica kvalidenize de acmayin derim oyle mevzuyu kayinbabamdan cekiniyorum diye, manasiz. Kadin ne yapacak? Hic icinize sinmiyorsa reglmis gibi davranin plaja hic gitmeyin veya sortla oturun.Bunun gibi bişey Ya da mayo altı şort giyebilirsin çok rahatsızsan
Normalde bikini giyinirim. Evet onu düşünerek kenarda oturmayı düşündüm en son çare onu yapıcam sanırımBunlar bana daha dikkat cekici geliyor ya. Hele islaninca filan. Normal mayo veya bikini giyseniz daha iyi bence. Normalde nasil giyiniyorsaniz yani. Ayrica kvalidenize de acmayin derim oyle mevzuyu kayinbabamdan cekiniyorum diye, manasiz. Kadin ne yapacak? Hic icinize sinmiyorsa reglmis gibi davranin plaja hic gitmeyin veya sortla oturun.
Açıkçası ben daha rahat ediyorum. Gençliğimden beri böyle takılıyorum ama tercih meselesi. Plaj neyse de aquada falan hızlı kaydıraktan bikininin çok çıktığını gördüm o yüzden daha rahat geliyorBunlar bana daha dikkat cekici geliyor ya. Hele islaninca filan. Normal mayo veya bikini giyseniz daha iyi bence. Normalde nasil giyiniyorsaniz yani. Ayrica kvalidenize de acmayin derim oyle mevzuyu kayinbabamdan cekiniyorum diye, manasiz. Kadin ne yapacak? Hic icinize sinmiyorsa reglmis gibi davranin plaja hic gitmeyin veya sortla oturun.
Teşekkür ederimSizin anlıyorum çekiniyorsunuz ama eşinizin ailesi bunu dert etmiyorsa ve eşiniz de size destek oluyorsa rahat olabilirsiniz bence
Buda dert mi ya vallahi ne giyiyorsan giy o tatilin tadini cikarHanımlar merhaba. Kusura bakmayın konuşcak kimsem yok o yuzden bu ara çok konu açabiliyorum. Yaşım daha genç, evlilikte yeniyim bazen düşüncelerim yanlış mı diye tecrübeli bayanlardan fikir almak istiyorum.
Bayramda önce benim ailemin olduğu şehre gidecegiz , 1 gün orda kaldıktan sonra esimin ailesinin yanına yazlıklarına gideceğiz. Orda da 1 gün kalıp evimize dönüş yapacağız. Benim ailem de eşimin ailesi de muhafazakar değil. Onların aksine biz eşimle daha çok yakınızdır bu konulara. Şimdi asıl problemime gelirsek ben kayınpederimin yanında bikini ya da mayo giyinip denize girmeye çekiniyorum. Eşim çekinmene gerek yok nolcak diyor. Şimdi gidince kayınvalidemde saçmalama kızım nolcak o senin baban falan diyecek. Ama ben çekiniyorum ve büyük ihtimalle onlar denize girerken kenarda oturacağım. Bilmiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum ?
Dert değil aslında saçma mı düşünüyorum diye fikir almak istemiştimBuda dert mi ya vallahi ne giyiyorsan giy o tatilin tadini cikar
Bildim dediğiniz şeyi Bende onlardan renk renk var bende çok severimben de bikini giyiyorum normalde ama güneşte yanıp bronzlaşmaktan hiç hoşlanmadığım için suyun dışında olduğum her an pareo elbise oluyo üzerimde, otelin her yerine de fıldır fıldır giyer gezerim.onlardan alabirsin çok güzel modeller var, amele yanığı olmıyım diye hem de sahil havasını kaybetmiyim diye benimkiler şu bol dökümlü, transparan olanlardan.onlara bi bak istersen.penti'de de trendyolda da bulursun
Haklisinizda aile standartlarıniz bu sekilde galiba. Bence esin ve ailrsi iicn mayo giymek normalse giy bosver ne alaka kayinbabanda babandır yaniDert değil aslında saçma mı düşünüyorum diye fikir almak istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?