• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram bayram kaynana meselesi

jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
391
462
18
37
Mümkün olduğunca uzatmayacagim bi kaynana düşünün yaş yetmiş ama hala her yere laf yetiştiren bana ve aileme laf sokuyor ki ailemi toplam 2./3 kere görmüş olmasına rağmen 7 sene bitti evliliğim de. Eşim onlar laf soyleyince ses çıkarmıyor ama ben söylesem sesi çok çıkar eminim . Annesinin söylediklerini ona yansitmamaya çalışıyorum çünkü benim ne suçum var onların huyu öyle diyor peki ben bu kadınla nasıl başa çıkacağım. Bu bayramı zehir etti söylediği bi lafla eşime söylemedim henüz. Çok detay var anlatacak ama ellerimi kestim bugün zor güç bu kadar yazabildim

Ya herşey de kendile
Sen laf söyletme.Eşinin de sana kızmaya hiç hakkı yok.Zaten annesini uyarmadığı için hatalı.Bir iki kere sertçe uyarırsan cesaret de edemez bidaha.
Ya herşey de kendilerini o kadar haklı görüyorlar ki insanın ağzını actirmiyor.ailem de çok pasif of bıktım yeminle

Mümkün olduğunca uzatmayacagim bi kaynana düşünün yaş yetmiş ama hala her yere laf yetiştiren bana ve aileme laf sokuyor ki ailemi toplam 2./3 kere görmüş olmasına rağmen 7 sene bitti evliliğim de. Eşim onlar laf soyleyince ses çıkarmıyor ama ben söylesem sesi çok çıkar eminim . Annesinin söylediklerini ona yansitmamaya çalışıyorum çünkü benim ne suçum var onların huyu öyle diyor peki ben bu kadınla nasıl başa çıkacağım. Bu bayramı zehir etti söylediği bi lafla eşime söylemedim henüz. Çok detay var anlatacak ama ellerimi kestim bugün zor güç bu kadar yazabildim

Amaan duymayın sizde. Yada cevap verin kv eşinizi karıştırmayın madem o beceremiyor siz cevabını vereceksiniz. Ben olsam yaşına hürmeten bana dediklerini bi noktaya kadar sineye çekerdim ama aileme laf ettirmezdim

O laf sokuyorsa sen de sok, yaşlı başlı kadın, evet haklısın ama, benim içimde kalacağına o düşünsün biraz amaaaan.
sende laf sok esine söyleyemiyorsan .

bendede aynı durum var suan takmama yüzüne bakmama modundayım benimki cevap verdmeye kalmıyor iyice bagları koparmamak için susuyorum

Verin cevabınızı valla hiç de eşinizden korkmayın. Bişey dediği zaman da koskoca insanım kendimi savunucam karışma de.
Şu kaynanaların kıskançlığından bıktım. Ben artık her gittiğimde bir laf sokuyorum kendini bişey sanıyor. Hiç lafımı esirgemiyorum valla.. siz sustukça üstünüze gelecek niye kendinizi ezdiriyorsunuz ki?

Back
X