Eşim o benim abim,onu silemem hayatımdan diyor.Abisi ile samimi değil fakat bayramda seyranda gitmeliyiz yoksa suçlu biz oluruz büyüklerin yanına gitmemiş derler diyor.Bekarken çok gidermiş evlerine ,evlenince aynı apartmanda oturduk,eskisi gibi gidip gelmedi tabi.Yeni evliyiz sürekli eltimlerde ne işim var di mi?Bu bile laf olmuş.Evlendi bizi unuttu hep karısının dediğini yapıyor diyorlarmış.Evlerine gitsek bu seferde sürekli bizde diyeceklerdi eminim.hem eltin hem kayının ne biçim insanlar.. eşin nasıl konuşuyor bunlarla
Namusuma dil uzatma olayı şöyle oldu arkadaşım .Siz olsanız ne düşünürdünüz.Evliliğimizin 2. ayında idik.Eşim iş seyehatinde idi.Eve interneti bağlamak için 2 adam geldi,bağladı gittiler.Akşam eltim zile bastı ve dediki "Eşin şehir dışından geldi mi?" hayır dedim."Komşu da ben de evinin önünde erkek ayakkabısı gördük de "dedi.Ben hala angut gibi anlamadım kızlar.İmalı bişey diyo bu kadın ama nedemek istiyo diyorum kendi kendime.Sonradan anladım.Siz olsanız ne anlardınız?BİR DE eltimin annesinin 85 yaşındaki kayınpederime çıplak kadın resmi gösterip ,Bu senin aldığın gelin,diyerek nişanımı bozdurma girişimi var bu eltim de yanındaymış o anda.Bunu da bana görümcem söyledi.Ben de kayınpederime sordum""Evet öyle bir resim gösterdiler,ben sen sandım "dedi...(Kayınpederim tutucudur bu arada)
Arkadaşım ne kadar işe yarar bilmem ama
Yüzüne üzgün mağdur bi ifade takınıp
Sakin bi zamanda eşine bunları hatırlatıp hayatım çok yıprandık
Görüyorsun iyi niyetimiz işe yaramıyor her seferinde bi sorun çıkıyo
Yine bi sorun çıkacak
Gitmesek yada en azından sen yalnız gitsen milleet zaten konuşuyor
Biz kendimizi biliyoruz gidip keyfimizi kaçırmasak falan gibi bi konuşmayla eşini ikna etsen
Ben bayram için eşimle benzeri bi konuşma yaptım işe yaradı
Dilerim sende de yarar
İşe yaramaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?