Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

Çok istiyorsa silmesin telefonla arasın
Gitmezsek ayıp olurmuşmuş yerim onun ayıbını
Karısına olan ayıplar nolacak

kime karşı suçlu olucaksınız onu anlamadım.. abisine karşımı yoksa diğer aile büyüklerine karşımı...

Yaşadım yaşamam mı hayınpederimle yaşadım geçen bayram
Adam herşeye rağmen pişkin bi ifadeyle gülücükler dağıttı sohbet etmeye çalıştı
Ama bu bayram biraz buğulu bi ses üzgün mağdur bi ifadeyle eşimle konuşup ikna ettim
Belki işine yarar diye paylaştım ama yaramıyor galiba fisfisfis

Belki yapmamam gerekiyordu ama bir gün ne yaptım biliyormusunuz?Beni haksız bulacaksınız belki de.bundan bikaç hafta önce abisinin msn sini yeni bir msn alıp ekledim.Güzel de bir kız resmi koydum.Abisinin karısını internette aldattığını bildiğim için,bu yolla hakkımdaki düşünceleri öğrenmek istedim.Herneyse....Abisi ile başka biri imiş gibi 2 hafta konuştuk konuştuk...Ben konuyu şöyle böyle derken kendime getirmeyi başardım..Aynen şunları söyledi..."Kardeşimin eşini hiç sevmiyorum ,kardeşim kariyerli daha güzel kızla evlenebilirdi kardeşime bukızı ne yapacaksın güzel kızlara bak dedim.O kızı hiç sevmiyorum.Kardeşim anlaştığı için fazla müdehale etmeyeceğim şimdilik,Nişanlı iken boşver o kızı dedim ama beni dinlemedi kardeşim,neyse anlaşıyorlar şimdilik"....Bu lafları duysaydınız kaynınızdan siz daha o abiyi görmek istermiydiniz??

gitmek zorunda değilsin arkadasım zaten basına ne geldiyse aman olay cıkmasın aman yanlış anlamasın beni diyerek gelmiş..bu tiplere haddini bildireceksin sessiz buldular mı seni daha da ezerler..
benim eltimde 40lı yaslarda o da bana takmış sebebi kıkardeşini eşime almak istemesi belki sende de böyle bi durum vardır..araştır bakalım....

Benim anlamadığım eşinin ailesine uygunsuz bir fotoğraf gösterilmiş senin diye peki bu olayın yalan olduğu ortaya çıkmadı mı ?? kayınpederin görümcen eşin nasıl davrandılar eltinin annesine karşı çünkü yapılan düpedüz ahlaksızlık isterki annesi 100 yaşında olsun eltın anne ne yapıyorsun sen demedimi acaba ? Yani bizim toplulumuzda aile önemli onu kabul ediyoruz ama bir erkeğin eşine namusuna dil uzatılması hiç bir erkek bunu kaldıramaz kolay kolay buda bir gerçek tamam abi kardeş önemli et tırnak gibi kavga olsa barışırsın ama yapılan bir terbiyesizlik var.ısterki kendi kardeşim olsun böyle bir terbiyesizlik yapılsın gidipte bayramlaşmam

çok yanlış yapmışınız :umursamaz:ama ne gerek vardıki böyle birseye kaynınızın sizi sevmesi ne kadar önemli ki anlamadım yani sizi kocanız sevsin onun düşünceleri önemli değilmi sizin için bende kaynımı sevmem oda beni sevmez sevmesiiinn çokta tıınn yani umrumda bile olmaz kocam sevsin beni evimde huzurlu olayım banane elalemden

belkide kaynınız sizin olduğunuzu anladı o yüzden böyle şeyler söyledi ne dersiniz bunu düşündünüzmü hiçCADIARZU

Görümcem anlatmıştı fotoğraf olayını.Görümcem "sen daha yeni gelinsin böyle bir fotoğrafın var mı sonuçta seni yeni tanıyoruz dedi.Kesinlikle yok dedim.Ozaman o eltinden uzak dur.Böyle bir iftira attılar.Çünki eltinin kızkardeşiyle evlendirmek istiyorlardı.O yüzden seni sevmiyorlar dikkat et "dedi görümcem.Kayınpederim ise o resmi sana benzettim dedi ve fazla konuşmak istemedi sorun çıkmasın diye.Buarada fotoğrafı gösteren eltimin annesi,yanındaki ise eltimin kızkardeşi yani benim diğer eltim.Karışık oldu biraz ama kısacası şu.İki eltim kardeş birbirleriyle anladınızmı arkadaşlar?:)ben bunu eltime sordum.kayınpederime senin annen böyle bir resim göstermiş,çıkarda bende bakayım o resme dedim.kayınpederim yalancı diyerek yeminler etti ama ben eltime inanmıyorum

haklısın onun beni sevmemesi umrumda değil şaşırmadım zaten ama hem merak hem de arkamdan iş çevriliyor mu merak ettim.benim olduğumu anlamış olabilir.ama adam sapık sapık şeyler yazıyordu ki sildim msn den.ben olduğumu anlasaydı niye sapık mesajlar yazsın ki...buna rağmen yazıyorsa busefer kesinlikle yüzüne bakmam.

olsun yine yazar belki seni deniyo adam sapık msj ne cevap vericen diye bekliyodu sonrda eline koz geçecekti kocana anlatacaktı ne yaptığını tehlikeli işler bunlar tatlım iykide çok uzatmamışsın sohpeti

eğer gidersen herkezin düşüneceği şeyler:
sana ne yapsa hak gördüğünü
onlara karşı çok mahçup olduğunu
eltinin çok saygı değer bir insan olduğunu
çıplak resimdeki kadının sen olduğunu
ve seni her halinle kabul etmeleri için akrabalık ilişkilerini güçlendirmeye çalıştığını göstermiş olursun.
aynen böyle düşünürler.

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için biraz olsun rahatlıyorum.Herşeyi eşin için yapıyorsun ya benim elimi kolumu eşim bağlıyor.Yoksa onlar benim umrumda değil de..EMDEV ben aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.Gidersem onlara karşı mahçup olduğumu düşünecekler yazmışsın ya.Ben bunu daha önce yaptım hastalandı eltimin ayağına gittim bana hoşgeldin bile demedi.Ben onun ayağına gittiğim için onlar 3 hafta önce evime geldiler.BEn de onları güler yüzle karşılamadım açıkçası.Diyeceksiniz ki senin hiç mi hatan yok benim hatam yapmacık olamamak herşeye rağmen gülümseyememek.Çoğu insan bunu başarıyor ve diğer inanlarla sorun yaşamıyor.

Hayatım eşine şunu sorarmısın
Elalemin ne dediği benden evliliğimizden ve bizim huzurumuzdan daha mı önemli
Bu insanlar beni sevmiyor sende biliyorsun
Her seferinde bizi üzecek bişey buluyorlar
Bunu bile bile gitmemiz daha mı iyi
dermisin

olsun yine yazar belki seni deniyo adam sapık msj ne cevap vericen diye bekliyodu sonrda eline koz geçecekti kocana anlatacaktı ne yaptığını tehlikeli işler bunlar tatlım iykide çok uzatmamışsın sohpeti

sapıklaştığı an msn sini sildim eşime de anlattım.Senin dediğin gibi benim olduğumu tahmin eder diye düşündüm.eşim biraz kızdı falan ama onlar beni kırdığı için üstüme gelmedi

Canım benim ben de sana birşey soracağım.Sen hiç eşinln ailesi sorun yaşadın mı?Yaşadıktan sonra eşin için onların yüzüne bakmak zorunda kaldığın oldu mu?Ben onların yüzüne bakıyorum ama yüzlerine tükürüyormuş gibi konuşuyorum kırıyorum her konuşmamla onları eşim buna rağmen bayramda gitmek zorundayız diyor.Beni haklı bulduğu halde gitmek zorundayız diyor.Kafayı yiyecem .Eşimle tek sorunum bu biliyormusunuz?Ben eşime olan sevgimden gittim onların ayağına

Eltimle ben işyerime yakın bir sitede oturuyorduk.YÜrüyerek gidip geliyordum işe.Oradan taşındım.Bu sene yeni öğretmen arkadaşlar geldi o sitede oturuyorlar.Onların bile kulağına gitmiş düşünebiliyorrmusunuz?iş arkadaşlarım "sen eltine allaha ısmarladık demeden ,birdenbire aniden taşınmışsın haber vermemişsin"diyorlar.Komşulardan duyuyorlarmış.ış arkadaşlarımdan özel hayatımı duymak beni sinir ediyor

Hemde ne sorunlar
Hayınpederim kına geceme metresini getirdi
Takı törenimde damadın babası diye anons edildiğinde o karıyla dışarda kırıştırıyordu
Düğün bahşişlerimizi karıyla kızla yedi bizi dünya kadar borçla ortada bıraktı
Eşim bu kadar dert arasında hastalandı doktor doktor gezdik
Daha bissürü şey
Bi düğünden sonra bide geçen bayram gittik
Geçen gün eşimi aldım karşıma senin hatırın için gittim ama artık katlanamıyorum
Durum bundan bundan ibaret mümkünse ben gelmek istemiyorum dedim
Eşim biraz beni rahatlatmaya sakinleştirmeye çalıştıktan sonra
Tamam ben bi yolunu bulurum sen ister evde kal ister annenlere git dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/324289-esimin-ailesi-13.html
Burda eşimin ailesinden çektiklerimi anlatmıştım
Konu baştan sona gerilim filmi gibi
O yüzden seni anlıyorum
Eşime uyguladığım yöntem sende de işe yarar diye umut etmiştim
Yoksa durumunu önemsiz gördüm sanma
Sadece üzüldüğüm için yardımcı olmak istedim

SAHRUD72 arkadaşım aslında senin yaşadığın olay daha korkunç gözüküyor açıkçası.Benim sorunum da eşimi kırmak istememem.Sen eşine söylemişsin eşin tamam ben yoluna bakarım demiş.Ama benim eşim gitmek zorundayız diyor.Gelmezsen kulağından tutup götüremem ya,ama kırılırım beni seviyorsan gelirsin,biz onlarla heryerde yüzyüze gelicez bu yüzden gitmeliyiz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…