Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim hiçbirşey olmamış gibi davranalım diyor.Gitmezsek suçlu biz oluruz çünki küçük olan biziz diyor.Kafam karışık.İkisinin de yüzünü görmek istemiyorum.Hiç böyle bir duygu yaşadınız mı sevmediğiniz insanlarla aynı ortamda dakikalar geçirdiniz mi bir kelime dahi konuşmadan...Eltim 3 hafta önce geldi ilk defa evime,okadar yapmacık gülüyorduki ben yapamadım öyle.Hiçbirşey olmamış gibi davrandı.Gülücükler saçtı.Ben yapamıyorum işte öyle
kimin eli kimin cebinde belli değil... neden herkesin olduğu bi ortamda canınızı acıtan konuları açıp meseleyi ortaya dökmüyor sunuz? siz evinizde erkek yokken internetçiyi eve almak yerine adamlar gelince eltinize seslenseydiniz ,taşınırken bi hoşçakal demeyi becerebilseydiniz, artı tüm herşey çıkmaza sürüklenirken kaynınla chat yapmak size hiç yakışmamış. kaçak güreşiyorsunuz hep laflar ortada dolanmış hiç yüzleşmeye gitmemişsiniz... o ona kendini aklıyor öteki öbürüne kendini aklıyor sanırım siz hepten küssem de eşimin ailesinden kurtulsam diye fazla olayların üstüne gitmiyorsunuz ne demek namusa dil uzatmak valla o dili koparır veririm her kim konuşuyorsa . yani karar sizin ama bu anlatımlarınızda bi mantık hatası var...örtüşmeyen noktalar var ister gidin ister gitmeyin...zaten bi dolu konuşmalar olmuş tavır zamanında konmalı şimdi kim takar sizi.... zaten dedikodular işyerinize kadar uzanmış....
eloğlunu bu kadartepenize çıkarır kendinizi çiğnetirseniz olacağı bu. ne demek namusunu çiğnetmek ya. kocanız ne sizin pardon da? iskele mi ne? çıplak kadın fotosu gösterilecek benim karım diye ben de susacam? nası erkeklikmiş o? bu adam size değer vermiyoki. başka bi erkek olsa yeri göğü yıkar. sizi süs niyetine yanında taşıyo elalem bişi demesin diye, sizi de ezip geçiyo. siz de buna izin veriyosunuz.
ben bu olaylarda kocanızdan başka kimsede kabahat görmüyorum. insanların size nasıl davrandığına siz karar verirsiniz, sınırı siz çekersiniz. herkes herşeyi yapabilir, evlendiğiniz adam sizi bunlardan koruyamıyosa kapıya korkuluk diye asın, belki bi işe yarar.
canim bence elticini Allaha havale et.e$in napsin arada digerleride ailesi. ee sende e$inin birazcik hatiri varsa sevmedigin o kisilere slk olmasada gitmelisin bence.eltin yaptiklarindan utansin birazcik yüzü varsa.sen sana düsen görevi yap fazlada muhattap olma.seni kiskandigi besbelli ortada.buda benim nacizane dü$üncem.sevgiyle kal..
Arkadaşlar tüm kıskançlıkları,yapılan hataları bir tarafa bırakıp mantıklı düşünmek evliliğin ilk kuralı.Evlilik hiç de fevri hareketleri kaldırmıyor.Dün bu konuyu eşimle konuştuktan sonra aramız limoni oldu..Neye yaradı?Canımı sıkan insanlar eşimle aramız bozdu haberleri bile yok...SKORPİON74 rumuzlu arkadaşımın dediği duygusal değil mantıklı bir cevaptı bence..Eğer ben onlara gitmezsem ellerine bir koz daha vermiş olucam.Hepinizin cevapları için çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
Eşinle aranızı bozduğumuz için ben ve arkadaşlarım özür dileriz
Neyi mantıklı buluyorsan öyle yapmakta tabi ki serbestsin
Hakkında hayırlısı olsun