Bayram derdi

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
Kızlar ben 1 senelik evliyim kayınvalidemlerde annemlerde bizim yasadıgımız sehirde yaşıyor.Ama esimin babaannnesi koyde yasadıgı için hersene bayramda onun yanına gidiyorlar. Gecen sene bizde gitmiştik. Ama sonucta benimde bir ailem var ve bu bayramıda kendi ailemle geçirmek istiyorum diye gitmedim. Kayınvalidemler buna kırıldılar.Ben anlayışsızlık ettiklerini düşünüyorum ya siz ?

Artik siz bir ailesiniz. Dolayisiyla bunun kararini siz verirsiniz. Tabii ki kendinizi cok soyutlamayin akrabalik iliskilerinden ama bu benim ve esimin karari deyip cekilin kenara. Saygisizlik etmeyin, hicbir sey yokmus gibi davranin ki dallandirip budaklandirmasinlar.

Evli degilim ama soyle dusundum yada gordugum diyebilirim her gun birine gidebilirsiniz. Mesela ilk gunu ailenizle gecirip geri kalani koye gidebilirsiniz hem de ailenizide alip gidebilirsiniz. Bilemedim tabi durumlari ama tek tarafa gidilmez onu biliyorum. Yani her iki tarafada gidilmeli diye dusunuyorum. Bunu esinize boyle anlatmayi deneniz mi?

Off yaa bizde de her bayram bi olay sevmiyorum bayramlari maalesef bide yemin ettim bende bayram kiyafeti bayram temizligi bayram tatlisi olmayacak diye yapmiyorum kafam rahat esimide sogutuyorum yavas yavas iyimi kötümu bilmiyorum ama kafam eskisi gibi dolu değil

Evli degilim ama soyle dusundum yada gordugum diyebilirim her gun birine gidebilirsiniz. Mesela ilk gunu ailenizle gecirip geri kalani koye gidebilirsiniz hem de ailenizide alip gidebilirsiniz. Bilemedim tabi durumlari ama tek tarafa gidilmez onu biliyorum. Yani her iki tarafada gidilmeli diye dusunuyorum. Bunu esinize boyle anlatmayi deneniz mi?

eşim zaten kendiside gitmek istemiyor canım akrabalarını falan pek sevmez boş insanlar der annemler koyde yaşasa giderdik elbette diyor ama burdalar orta yolu buluyoruz biz diyor

Off yaa bizde de her bayram bi olay sevmiyorum bayramlari maalesef bide yemin ettim bende bayram kiyafeti bayram temizligi bayram tatlisi olmayacak diye yapmiyorum kafam rahat esimide sogutuyorum yavas yavas iyimi kötümu bilmiyorum ama kafam eskisi gibi dolu değil[

benim eşimle birsorunum yokta ailesi işte canım tabi onuda doldurup üstüme salmazlarsa

Artik siz bir ailesiniz. Dolayisiyla bunun kararini siz verirsiniz. Tabii ki kendinizi cok soyutlamayin akrabalik iliskilerinden ama bu benim ve esimin karari deyip cekilin kenara. Saygisizlik etmeyin, hicbir sey yokmus gibi davranin ki dallandirip budaklandirmasinlar.

oyle yapmayı düşünüyorum zaten

Haklısın canım,kayınvalidenlerin bunu sen demeden önce kendilerinin düşünmeleri gerekir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepiniz aynı şehirde olduğunuza göre bi bayramı sizin diğerini eşinizin ailesiyle geçirmeniz gayet normal. Bırak şimdiden alınganlık yapsınlar. Alışırlarsa ilerde başka şey yaparlar.

Haklısın canım,kayınvalidenlerin bunu sen demeden önce kendilerinin düşünmeleri gerekir.

varmı oyle anlayışlı kayınvalide canım istiyorlarki hep bizim burnumuzum dibinde olsunlar yetimhaneden aldılar sanki bizi

Hepiniz aynı şehirde olduğunuza göre bi bayramı sizin diğerini eşinizin ailesiyle geçirmeniz gayet normal. Bırak şimdiden alınganlık yapsınlar. Alışırlarsa ilerde başka şey yaparlar.

kayınvalidem kendiside ailesine çok düşkündür her bayram istisnasız gider görür ama bize gelince yok muhtemelen şimdi esimide benim doldurdugumu düşünüyorlardır

Valla canım çok doğru diyorsun.yani hep gördüğüm şu ki nedense kızın ailesi hep daha anlayışlı oluyor kızları eşleriyle kötü olmasın diye.ama aynı zihniyet erkek ailesinde zerre yok.

Ayni sehirde yasiyorsunuz 1. Gunu sabah ailenize ugrayip koye gidin 1 gun kalip donun yasli insan sonucta daha kac bayram yasarki belki kurban bayramini gormez sevindirmis olursunuz

kayınvalidem kendiside ailesine çok düşkündür her bayram istisnasız gider görür ama bize gelince yok muhtemelen şimdi esimide benim doldurdugumu düşünüyorlardır
Bırak düşünsünler. O böyle düşünür diye diye hayat geçmez.

Ayni sehirde yasiyorsunuz 1. Gunu sabah ailenize ugrayip koye gidin 1 gun kalip donun yasli insan sonucta daha kac bayram yasarki belki kurban bayramini gormez sevindirmis olursunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulası übü aracılığı il

zaten canım ailesini eşim bırakıp gelicek koye gelirkende yine ogetircek cunku kayınbabam araba kullanmayı bilmiyor ben isterdim oyle yapmayı ama şimdi gidince başımı şişirmelerinden korkuyorum birsürü laf söyleyip canımı sıkacaklar

iPhone 'den Kadınlar Kulası übü aracılığı il

zaten canım ailesini eşim bırakıp gelicek koye gelirkende yine ogetircek cunku kayınbabam araba kullanmayı bilmiyor ben isterdim oyle yapmayı ama şimdi gidince başımı şişirmelerinden korkuyorum birsürü laf söyleyip canımı sıkacaklar

1 gunde tikayin kulaklarinizi babaanneyi ziyarete gidiyorsunuz sonucta esiniz icin sabredin 1 gun icin kalp kirmaya degmez hele bayramda

Back
X