Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arefeden köye gidin.birinci gün orada geçirin. 2. Ve 3 gün de kendi ailenizle olun.ayni sehirmis nasılsa. Orta yol bulunur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben 1 senelik evliyim kayınvalidemlerde annemlerde bizim yasadıgımız sehirde yaşıyor.Ama esimin babaannnesi koyde yasadıgı için hersene bayramda onun yanına gidiyorlar. Gecen sene bizde gitmiştik. Ama sonucta benimde bir ailem var ve bu bayramıda kendi ailemle geçirmek istiyorum diye gitmedim. Kayınvalidemler buna kırıldılar.Ben anlayışsızlık ettiklerini düşünüyorum ya siz ?
Bayramda ailenizle degil esinizle olmalısınız cunku siz esinizle bir ailesiniz. Esınız ailenin büyüğü babaannenin yanında olmak istiyorsa ilk gun saygı duyup gitmelisiniz. Esınız de size saygı duyup ertesi gun ailenize götürmeli
eşim zaten kendiside gitmek istemiyor canım akrabalarını falan pek sevmez boş insanlar der annemler koyde yaşasa giderdik elbette diyor ama burdalar orta yolu buluyoruz biz diyor
madem eşiniz sizle aynı düşüncede niye dert ediyorsunuz.bayramları sıraya koyun.bu bayram buradaysanız kurban bayramında gidersiniz babanneye.hem merak etme herkesde bayram problemi yaşanıyor.eşinizle bu konuda aranız açılsaydı sorundu ama kayınvalide bugun kırılır yarın unutur unutmasada oğluda istememiş hem gitmeyi.köy yakın mı peki? günü birlik ziyaret gibi de gidebilirisiniz de.
bu bayram meselesini çok önceden düzene oturtmak lazım
eğer mesafeler kısaysa her iki aileninde gönlü alınmalı diye düşünüyorum
bana çok imada bulunmuşlardı kendi aileme neden gidecekmişim hep kv evinde olmalıymışım falan saçma sözler işte
ne olursa olsun ben bir evladım evde annem mezarda babam gelmemi beklerler buna kimse karışamaz ve söz söyleyemez, nasıl ki senin ailenle bayramı geçiriyorsak benim ailemlede aynı ölçüde geçirmeliyim dedim eşime
sağolsun anlayışla karşıladı biz düzenimizi oturttuk mutlaka her bayram benim memleketede geçeriz eşim anne babasını susturdu onlarda yaptıklarının bencillik oldugunu anladılar, daha biz ağzımızı açmadan "2. gün akşam cıkarsınız yola" deyip durumu kabullendiklerini söylerler
diyeceğim o ki mutlaka bir düzene oturtun yoksa her bayram böyle stresle geçer, her iki tarafında gönlü alacak şekilde bayram günleriniizi ayarlayın
Kızlar ben 1 senelik evliyim kayınvalidemlerde annemlerde bizim yasadıgımız sehirde yaşıyor.Ama esimin babaannnesi koyde yasadıgı için hersene bayramda onun yanına gidiyorlar. Gecen sene bizde gitmiştik. Ama sonucta benimde bir ailem var ve bu bayramıda kendi ailemle geçirmek istiyorum diye gitmedim. Kayınvalidemler buna kırıldılar.Ben anlayışsızlık ettiklerini düşünüyorum ya siz ?
Bence kırılacak gücenecek birşey yok. Kurban Bayramında'da oraya gidersiniz. Hatta dört gün olduğu için ilk gün annenize gider geri kalan günleri orada geçirirsiniz. Biz nişanlımla böyle çözdük. Onun ailesi başka şehirde, bizse benim ailemle aynı şehirdeyiz. Ramazan Bayramını burada geçiriyoruz. Kurban bayramı ilk gün sabah annemlere gidip el öpüyor erkenden yola çıkıyoruz.
benim ilk gün burda kalma gibi bi şansım yok cünkü gidersek kayınvalidemlerle gidiyoruz onlarıda biz götürdügümüzden geldiigimizdede bayram bitmiş oluyor
Off yaa bizde de her bayram bi olay sevmiyorum bayramlari maalesef bide yemin ettim bende bayram kiyafeti bayram temizligi bayram tatlisi olmayacak diye yapmiyorum kafam rahat esimide sogutuyorum yavas yavas iyimi kötümu bilmiyorum ama kafam eskisi gibi dolu değil[
benim eşimle birsorunum yokta ailesi işte canım tabi onuda doldurup üstüme salmazlarsa
Aynen bizde esimin ailesine gidince huzursuzluk yaşıyoruz
gecen sene bende soylemiştim eşimede kayınvalidemede ailemede gitmem gerektigini eşim anladı ama kayınvalidemler hayır hala beklenti içindeydiler gitmeyincede bozuldular
Bazı aileler bu bayram konularında çok anlayışsız. Ben evlendim, şehir değiştirdim, yani kv kp'nin yanına gelmiş oldum. Onlar da tutup köye gidiyorlar ve bayramda gitmiyor oluyoruz. Köy de uzak ve gitmek gelmek bizim için masraflı oluyor. Kaldı ki kendi büyük anne ve büyük baba da burada, yani köyde değiller. O kadar önemsiyorlarsa onlar gelsin kendi büyüklerinin yanına.
Ama insanların kendileri istediği gibi davranıp, her şeyi başkalarından beklemesine gıcık oluyorum.
Aileler çok meraklı baskı yapmaya. Halbuki baskıcı ve ısrarcı tavırlarını bıraksalar, belki kendimizi sıkıntıya sokup gideceğiz özgür bırakıldığımız için ve bu bizim kararımız olduğu için. Ama kaç yaşındaki insanları çocuk gibi görüp, şunu yap bunu yap yapınca![]()
Haklısın canım yinede gittim 3. gün ama eşime ne dedilerse artık huzursuz olmuştu gittik bize bagımlı oldukları için onlarıda alıp döndük