• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram .eş ve kV

babana bırakmadan eşinle sen konuş. budurumdan rahatsız olduğunu söyle onun artık evli bir insan olduğunu evinizin direği olduğunu söyle. böyle devam ederse dayanamayacağını ve ayrılacağını söyle. eşinden gelen tepkiye göre kararını ver.
konuşmaz olur muyum

zamanla alışırsın diyor bana bir nevi kabullenıceksın diyor yani bişey değişmeyecek hep bir arada yaşayacağız diyor o yüzden bende artık son çare aileme açtım konuyu

Bence babani dinle sen ailenle git o ailesiyle gitsin asla geri adim atma bir kere dediklerini yaptirdiklarini gorunce hep baski yaparlar esini dinleme sacindan tutup goturcek hali yok ya ne guzel ailen arkanda duruyor keske benimkiler de oyle olsa:KK43:
çok şükür babam en ufak bişey yaparsalar hemen benı ara diyor sakın kendını ezdırme diyor çok şükür

ailen ve eşin zaten plan yapmış,baban yer ayırtmış filan,son anda cayıp kendi ailesiyle gitmesi çok yanlış
sende gitme onun ailesiyle,bir bahane bulsan
aynen öyle babam resmen kalakaldı adam herkse haber vermiş herşeyi ayarlamış bende dedim ki evet baba eşim annesi izin vermediği için gelmiyor. babam haklı olarak eşimin tutumuna deli oldu nasıl iş bu diyor

bende gitmicem onlarla

Şu an bana yapılmış gibi sinirlendim gerildim.. arkadaşım gidin ailenizle geçirin bayramınızı. Baştan ipi sıkı tutup iyi bi ders verin şunlara akıllanırlarsa ne ala.. yok düzelmedi dersen bakarsın yoluna.. mübarek saatler kötü laf çıkarcaklar ağzımdan tövbe ya ruh hastası kadın oğlu da ×2
bir beni düşünün her gün sinir harbi yaşıyrum

Bence eşine söyle ya ikimiz basbasa tatile gideriz yada sözünde durur ailemle bayramı geciririz. Senin ailenle zaten hep birlilteyiz bayram dönüşüde ailenle bayramlasırız deyip rest cek kabullenme hep böyle devam eder !

bu konu beni çok gerdi. galiba ben olsam boşanma davasını açardım. adamın söyledikkerinin hepsini okudum da çekilir dert değil. açacaksın davayı anlayacak anyayı konyayı. sonra gidip annesiyle mutlu mesut yaşar.
evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum

babam da diyor seni borçları öde diye mi evlendirdim bu yüzden mi evlendi senle diyor bazen benımde aklıma böyle sorular gelmiyor değil o_O:olamaz:

Bence eşine söyle ya ikimiz basbasa tatile gideriz yada sözünde durur ailemle bayramı geciririz. Senin ailenle zaten hep birlilteyiz bayram dönüşüde ailenle bayramlasırız deyip rest cek kabullenme hep böyle devam eder !
söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladım:mad:

evet evet aynen öyle olacak bakalım sonra ne yapacaklar. bide yüksek miktar kredi ödememiz var (oturduğumuz evin ) onu baştan aileme söz verdiler bir ev vardı onu satıp borçlarını kapatıcaz diye şimdi evi satıp kendilerine alacaklarmış bize başınızın çaresine bakın dedi kv resmen bide bunalrı duydukça iyice deliriyorum

babam da diyor seni borçları öde diye mi evlendirdim bu yüzden mi evlendi senle diyor bazen benımde aklıma böyle sorular gelmiyor değil o_O:olamaz:

Ev ve kredi kimin adina?

ne diyosun ya ciddi misin manyak bunlar kuzum kaç kurtul bu aileden.

Canım benim yasiniz kac çocuk gibi davranmayin?
Evlilik böyle yurumezki ne onun annesi ne senin baban iş icinden çıkılmaz bir hal alır.
Eşini al karsina konuş annesiyle muhatap olma.Babangile cidden ayip olmuş ama bebek gibi davranma artik evli bi kadinsin oda çok üzülür.

Konuyu okurken boğazım düğümlendi resmen.. Allah kolaylık versin.
Evliliğin başı neyse sonuda öyle gidiyor ailen madem arkanda bence hiç taviz verme

Ve ve ve eşinin karşısında sakın ağlama arkadaşım
Çünkü hep bunu kullanır bu zaten bana dayanamıyor der çıkar

Şu kaynanalara Allah AKIL FİKİR versin...

söyledim ikimiz burda kalalım yapamadığımız şeyleri yapalım evımızde oturalım vs hayır annem bekliyor gidicez dedi işte . aslında ben çok çabaladım:mad:
Sana bay bay de . O nasıl net konusuyorsa "hayır annemle gitceğiz!" Diye, sende net ol hayır gitmeyeceğiz konu kapanmıştır de.

Ev kimin üstüne eğer eşinin üstüne ise ve borca ortaksan yarı hissesini al üstüne bence

Canım benim yasiniz kac çocuk gibi davranmayin?
Evlilik böyle yurumezki ne onun annesi ne senin baban iş icinden çıkılmaz bir hal alır.
Eşini al karsina konuş annesiyle muhatap olma.Babangile cidden ayip olmuş ama bebek gibi davranma artik evli bi kadinsin oda çok üzülür.
ikimizde 27 yaşındayız ama eşim 6 yaşında olabilir

inanın bebek gibi davranmak değil çok yıprandm

ev ve kredi eşiminde benimde üzerimize değil
:olamaz: eşimse asla kabul etmiyor bende ödüyorum ne saçmalıyorsun diyor . iş paraya gelince benim evim oluyor ama başka zaman annesinin evi annesi istediğini yapar evimizde

Yok artik ne olur dogru olmadigini söyle, simdi sen, kimin evinin borcunu ödüyorsun???????

Seni yeminle tuttup iki kolundan sallayasim geldi, kendine gel diye!

Konuyu okurken boğazım düğümlendi resmen.. Allah kolaylık versin.
Evliliğin başı neyse sonuda öyle gidiyor ailen madem arkanda bence hiç taviz verme

Ve ve ve eşinin karşısında sakın ağlama arkadaşım
Çünkü hep bunu kullanır bu zaten bana dayanamıyor der çıkar

Şu kaynanalara Allah AKIL FİKİR versin...
ama annesi ağlayınca dünya başına yıkılıyor :KK43: oda bunu kullanıp her dk ağlıyor

Back
X