bayram geldi ama ben fark etmedim :(((

MAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
121
0
66
35
Zonguldak
evet sonunda bayram geldi ama zindanda gibiyim hani çıktığım vardı ya daha öncede anlatmıstım sizlere kızlar bununla yeni taNIŞTIĞIM zamanlar yeni biten ilişkım vardı antalyaya gitmişti geçen sene yine kurban bayramında o gelmişti benım için değil tabıkı aılesı burada onları ziyarete yanıma uğradı bayramımı kutladı benımkıne söylemedım tabı ama o benden habersız face patlattı ve buraya geldiğini öğrendi ogun bugundur hep yüzüme vurur dunde aynı benı hiç rahat bırakmadı buraya gelecek YİNE ONUNLA KONUSACAĞIM DİYE 1 sene oluyor adamla muhattaplığım yok ama unutmuyor ayrılmıyor benı sınır ettı dun butun gun ağlattı benı ben bayramı yasayamadım sımdı yıne mesaj attı yoruldum siz elımden tutun arkadaslar akıl verinnnn:2:

bir nokta olsaydı daha okunabilir olurdu:1:
face patlatmak ne demek anlamadım :53:
bence hattınızı değiştirin ve facebooktan mesaj atıyorsa dışarıdan mesaj almaya kapatıp o kişiyi de engelleyin.

Hala neden numaranı değiştirmedin? Bunu akıl edemiyor musun? Telefonu ona kapatamıyor musun? En basitinden arayınca neden açıyorsun?

Yazan arkadaşlara katılıyorum bende.
istesen onun sana ulaşmasını engelleyebilirsin.
Ya yeni bir facebook hesabı açacaksın,dışarıdan gelen mesajlara kapatıp gizliliği koruyacaksın..
Yada en basitinden telefon numaranı değiştireceksin.

Bu kadar basit.

Numara değiştirmek ve facebook u kapatmak o kadar zor olmasa gerek .. :97:

Rahatsızlık ileri boyutlara geldiyse polise başvurmakta bir diğer çıkar yok :31:

hiç birşeyiniz olmayan bir erkeğin sizi üzüp ağlatmasına neden izin veriyorsunuz ki??. kararlı bir şekilde hayır demeyi öğrenin. Hayır'dan anlamıyorsa anlamasını sağlayın. Arkadaşların dediği gibi yardım isteyin onu uzaklaştırmak için....

SAYIN arkadaslar herseyı denedım ama bılmediğiniz şeylr var burada da anlatamam denemedımmı sanıyorsunuz neler neler yaptım adam deli saplantılı bır ınsan ama bırakmıyor işte herseyı denememe ragmen olmadıherseyı akıl ettım her yolu denedım yok yok yok olmadı uğrasmak zorundayım işte MECVURUMMM

hiç birşeyiniz olmayan bir erkeğin sizi üzüp ağlatmasına neden izin veriyorsunuz ki??. kararlı bir şekilde hayır demeyi öğrenin. Hayır'dan anlamıyorsa anlamasını sağlayın. Arkadaşların dediği gibi yardım isteyin onu uzaklaştırmak için....

ALLAHTAN baska kımse yok yanımda mecvurum mecvur

korkularım var çok tehdıt ıkımızın arasında kalması gerektiği şeylere ifşa edecek buna göz göre göre izin veremem ki bu sehırde barınamam

Madem bu kadar rahatsız ediyor, bence de en iyisi polise gitmen..
Korktuğunu ne kadar fazla belli edersen, o kadar üstüne gelir çünkü..
Cesur olmaya çalış.
Bir iletinde kızın olduğunu yazmışsın..
Onun için dik durmalısın..Annesin sen..

Madem bu kadar rahatsız ediyor, bence de en iyisi polise gitmen..
Korktuğunu ne kadar fazla belli edersen, o kadar üstüne gelir çünkü..
Cesur olmaya çalış.
Bir iletinde kızın olduğunu yazmışsın..
Onun için dik durmalısın..Annesin sen..

adamla evli gıbı hayat yasadım onu aılemle de tanıstırdım ben evlenceğim kişi olarak gösterdım sımdıde onunla yaptığım seylerı herkese gösterecekmıs anlatabldım mı benı tehdıt edıyor bu adam mı desene aılem laz yasatma benı evlatlıktan reddederler bu ılde barınamam anlatabıldım mı

tamam elinde sizinle ve yaşadıklarınızla ilgili şeyler var ailenize gösterirse aileniz sizi yaşatmaz. peki biz nasıl yrdımcı olalım size?? durumu uygun bir dille ailenize anlatsanız? böyle korkarak yaşayamazsınız. tehtidle sizden daha başka şeyler isteyecek siz boyun eğdikçe yenileri gelecek. olaylar daha da büyüyüp içinden çıkamadığınızda ne olacak. yaşadığınız şeylerin arkasında durun...

Back
X