- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi esmakadir1907
Biz de bayram sabahı kayınvalidemlere kahvaltıya gideriz, kahvaltıdan sonra anneme geçeriz. Birkaç saatte orada oturduktan sonra babamın mezarına gideriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar bayramın ilk gunu gelin kaynanada olurmuş böyle bi mantık varmı sizlerde nasıl. tamm gidilir bayramdada ilk gun orda kahvaltıda olunmalımı illa
Hahahaa..biz kayınvalideme gidemiyoruz bayram sabahları,çünkü kayınvalidemin kayınvalidesi halen hayatta olduğu için babannede oluruz her bayram.bayram sabahları evliliğin ilk yıllarında sıkıntılı olur ,evden yeni ayrılınmış bayram sabahı kendi annende olmuyorsun başka bir ailedesin. ama zamanla eşin çocuğun bir aile olunca eşinin aileside senin ailen gibi oluyor bir nevi.bayram geliyor diye herhangi bir sıkıntı duymuyorum artık.
Bence de öyle olması uygun. Ben de istemesem de mecburen gidiyorum. Daha şık duruyor. Takmayın gidin, ikinci günü de annenize gidin.yaa kızlar bayramın ilk gunu gelin kaynanada olurmuş böyle bi mantık varmı sizlerde nasıl. tamm gidilir bayramdada ilk gun orda kahvaltıda olunmalımı illa
Sevmem bayramları
Annem,babam, kv, kp hepsi rahmetli, benimkilerin mezarları burada ziyaret ettik arefe günü
Geçen bayram hiç bir şey yapmadık, ikimizde demoralize oluyoruz bayram sabahları
O namaza gitti, sonra kahvaltı yaptık, birer kaşık atarax alıp uyuduk
Çok dert etmeyin böyle şeyleri ; gidilecek aileleriniz var şükredin, ilk kime gidildi, kahvaltı ne olacak, yok önce anneme gideceğizler dert değil inanın
Evli değilim ama biz de bütün Bayram önce anne tarafıma sonra babama tarafıma gidilirdi,halada öyle önce anne tarafına gideriz sonra baba tarafına gideriz.yaa kızlar bayramın ilk gunu gelin kaynanada olurmuş böyle bi mantık varmı sizlerde nasıl. tamm gidilir bayramdada ilk gun orda kahvaltıda olunmalımı illa
ben de sevmiyorum senin gibi.Sevmem bayramları
Annem,babam, kv, kp hepsi rahmetli, benimkilerin mezarları burada ziyaret ettik arefe günü
Geçen bayram hiç bir şey yapmadık, ikimizde demoralize oluyoruz bayram sabahları
O namaza gitti, sonra kahvaltı yaptık, birer kaşık atarax alıp uyuduk
Çok dert etmeyin böyle şeyleri ; gidilecek aileleriniz var şükredin, ilk kime gidildi, kahvaltı ne olacak, yok önce anneme gideceğizler dert değil inanın
Farz olmadigina gore olmak zorunda degiliz kanimcayaa kızlar bayramın ilk gunu gelin kaynanada olurmuş böyle bi mantık varmı sizlerde nasıl. tamm gidilir bayramdada ilk gun orda kahvaltıda olunmalımı illa
tamam gidilmeye gidilcek buyutmuyorumda bunu dyen görümcm ama kendiside arefeden annesinde kalmaya başlar neymş kv knuşmuyomş eee biz napalm bnde anneme gitmek istyom nolck