- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
2 gün canım ama 2 saat bile mahvediyo beniKac gun kalacaksin orada uzun mu
Adam bencede ruh hastası. Ne demek bi çocuk annesine anne demicek annesine gelmicek annesini unutcak bu laf nedir. İnan canım psikolojim bozulduÇocuğun sonra seni sevmeyecek, sana gelmeyecek, hep beni sevecek diyen kp yi bir ruh sağlığı merkezine yatırmayı düşündünüz mü?
Ama çocuğumu benden soğutmaya çalışıyorlarBirak ilgilensinler iki gun sen de ise guce bak kasma bu kadar. Cok duygusal yaklasiyorsun. Sevmeseler ona da uzulurdun. Hem ise guce hem cocuga bakmak zorunda kaliyo cogu kisi o daha da stresli.
Evet 2 gün ama 2 saat bile katlanılcak insanlar değil. Çocuğumu kucağına alıp alıp dede kucağı gibisi var mı diyo inadına. Ana kucağı diye biseyde varSizde yanlarında inadına sevin
2 gün değil mi ?
Tamam işte siz fırsat vermeyinEvet 2 gün ama 2 saat bile katlanılcak insanlar değil. Çocuğumu kucağına alıp alıp dede kucağı gibisi var mı diyo inadına. Ana kucağı diye biseyde var
Bir de ben bebekli insanım 2 gün boyunca kaynanamın evinde hizmetçi gibi çalışcak olmak çok zoruma gidiyor.Sonuçta emzirmem bakmam gereken bir oğlum varBirak ilgilensinler iki gun sen de ise guce bak kasma bu kadar. Cok duygusal yaklasiyorsun. Sevmeseler ona da uzulurdun. Hem ise guce hem cocuga bakmak zorunda kaliyo cogu kisi o daha da stresli.
Ama çok üzülüyorum işteÇocuk büyüdükçe ve aileye başka çocuklar katıldıkça ilgileri azalıyor canım ya, sen fazla kafana takmamaya çalış, Kvde ve kayınpeder E bişey yapamadığına göre kendini üzme barı , duymamazlıktan gel
Evet eşim hiç beni savunmuyor. Babamın huyu böyle napim diyorTamam işte siz fırsat vermeyin
Gerekirse oğlunuzla yapışık dolaşın
Eşinizde destek değilmiş size ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?