Bayram geliyor!! Zulüm geliyor!!

benim kv de torunu gibi sevmeyi bilmez.. sizi cok iyi anlıyorum kizim der annene gek der. kendisi annesiymis gibi davranir..
her seferinde babanne torun sözlerini tekrarlamaya kafasina yerlestirmeye çalışıyorum
İşte böyle kafada insanlarla uğraşılmıyor canim

Şu tavır ne kadar itici ya. Siz benim evimin önünde olsun derken sizde 6 sene daha yasayacaginiza bu kadar eminsiniz maşallah. Bu işler sirayla olmuyor hanımefendi.

Anlattiginiz olay ise lousa kadin psikojisi resmen. Bebemi alacaklar benden sogutacaklar vs.. ayda bir katlanin nedir yahu karsinizdaki insanlar evet olgun degil ama sizde degilsiniz. 5 yaşından sonra ilgileri azalır zaten çocuğunuz ömür boyu sizin relax biraz.

Canım ben 6 sene sonra yaşıcam demiyorum 5 dakka sonra ölcem belki Allah bilir. Demek istediğim benim evim ne güne duruyor da oğlumun sünnetine karışıyor kendi evinin önünde olcak diye tutturuyor şimdiden. Şimdiden sünnet konusunu açıyor. Azraille anlaşma yapmış gibi konuşuyor

Tersleyin arkadaslar, kendinize cektirene kadar karsi tarafa cektirin. Biraz yirtik olun korksunlar sizden. Normal kv kpsi olanlar icin konusmuyorum boyle tuhaf insanlar icin konusuyorum

Çocuğunuz sizden soğumaz. Tamam yanlış davranıyorlar bu alenen ortada. Abartılı,can sıkıcı ,saçma muhabbetler dönüyor ortada ama onlar kendilerinide yırtsa o çocuğun annesi sizsiniz,bu gerçeği değiştiremezler.
2 günmüş neyseki süre,Allah kolaylık versin.

bebeği 2 gün dedesine ve ninesine kitlemek için harika bi fırsat! :) biraz kıskanıyo musun çocuğunu? onlarda belli ki sorun var, kurdukları cümlelerden belli de senin de tepkin fazla değil mi? sevecekler tabii torunlarını. bayılacaklar, ölecekler, bitecekler tabii ki çünkü adı üstünde torun! sorumluluk yok sevgi çok :) biraz rahatlamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…