Bayram geliyor!! Zulüm geliyor!!

Oturduğum zaman kayınbabam hemen laf söylüyo. Anneniz 60 yaşında kadın bu yaştan sonra o mu hizmet etcek diyo. Ben yokken nasıl yapıyo o zaman di mi,üstelik benim bebegimi emzirmem lazım

Sana öyle dedigin de tabi bakacak annesiyim de.Sana anne demeyecek dedigin de sen anneni unuttun mu ki benim oglum unutsun de.İki gün sen de lafını söyle.
Çok güzel fikir canım. Aynen dediklerini söylücem kayinbabama. Kesin söylerim. Bakalım ne cevap vercek bana zalim adam. Çenesini bir yumsa da bende rahat etsem artık. Daha şimdiden oğlumun 6 sene sonra ki sünnet düğünü için benim evin önünde olur diyor. Benim evim ne güne duruyo ben annesiyim sonuçta di mi. 64 yaşında kayınbabam 6 sene sonra ki oğlumun sünnet planını yaptı şimdiden. Yaşayacağına emin demek ki(

Takmamak elde değil başedemiyom valla. Sus sus nereye kadar. Bi anne evladını atmaz evlatta annesini atmaz hiç bir zaman ayrilmazlar dedim ama adam susmuyo devamlı çene

1,yasındaki çocuk 2gun babanne dedesini gordu onlarin kucagında durdu diye seni unutmaz yada sevmemezlik yapma.endişe etme

Çocuğunu senden sogutamazlar canım hele o kadar küçük bi çocuğu istediklerini soylesinler aldırmayın
İnşallah soğutamazlar.Oğlum daha 1 yaşında şimdiden kayınbabamın kucağına gitmeye başladı. Kayınbabamda bak bana geliyo gördün mü deyip övünüyor

İnadına oğlum bitanem diye seviyom oğlumu. O da inadına dede kucağı gibisi var mı diyo. Ana kucağı yok sanki
Suç eşinde babam böyle napim demek içten içe onaylıyorum demek sizden çok eşinize söz düşer onun demesi lazım anne baba napıyosunuz vs diye

o kp o lafı dediğinde yuttursaydın keske. nedenek ya diyip cıngar cıkartsaydın o kocanda ozman annesigikin tarafa neolacak böyle napalım derdi.

Ne güzel işte millet çocuğumla ilgilensin der siz de kıskanıyorsunuz. Bırakın ilgilensinler. Sizde yardımınızı yapın geçin kaç gün sonuçta sıkıverin dişinizi.

Sevsinler ama bunların ki çok aşırı. Kayınbabam çocuk sana Ana demicek seni unutcak hep bana gelcek diyo bu kadar da olmaz ya

Şimdiden kayınbabama gitmeye başladı çocuk. Hadi tamam gidiyo dedesi. Ama kayınbabam bana gelmiyo da kendine geldi çocuk diyo bana laf söyleyip övünüyo. Benim çocuğun annesi olduğum bilerek unutuluyor

o nasıl bir kayınpedermiş öyle, sanki kendisi doğurmuş!!! eşiniz uyarsın bence her gittiğinizde ağlayacaksınız yoksa ya da kırk yılda bir gideceksiniz ki o da olmaz.

Kucaklarından indirmek bana vermek istemiyorlar ki aşırı bunlarınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…