- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
İyi fikir. Kesin sen gelinsin. O benim oğlum onu bu yaşa ben getirdim der. Kendine gelince kıvırır lafı hemen zalim adamSenin çocuğunda ( eşin için) seni sevmiyo hep bana geliyo hep bana bakiyo gozu bende ama senin haberin yok tabi bundan de
Oturduğum zaman kayınbabam hemen laf söylüyo. Anneniz 60 yaşında kadın bu yaştan sonra o mu hizmet etcek diyo. Ben yokken nasıl yapıyo o zaman di mi,üstelik benim bebegimi emzirmem lazımKendinize bu muameleyi reva görmeyin o zaman. Yapmayın dövecek değiller ya. Eşiniz bunları sorun edecek biri değildir umarım ama öyleyse bile eşinize yansıtmayın bacağım ağrıyor, başım dönüyor falan deyin güzel ve tatlı dille. Etik mi değil, ama huzurunuz kaçmasın.
Çok güzel fikir canım. Aynen dediklerini söylücem kayinbabama. Kesin söylerim. Bakalım ne cevap vercek bana zalim adam. Çenesini bir yumsa da bende rahat etsem artık. Daha şimdiden oğlumun 6 sene sonra ki sünnet düğünü için benim evin önünde olur diyor. Benim evim ne güne duruyo ben annesiyim sonuçta di mi. 64 yaşında kayınbabam 6 sene sonra ki oğlumun sünnet planını yaptı şimdiden. Yaşayacağına emin demek kiSana öyle dedigin de tabi bakacak annesiyim de.Sana anne demeyecek dedigin de sen anneni unuttun mu ki benim oglum unutsun de.İki gün sen de lafını söyle.
O zaman müsade ette oğlumu da o yaşa ben getireyim dersinİyi fikir. Kesin sen gelinsin. O benim oğlum onu bu yaşa ben getirdim der. Kendine gelince kıvırır lafı hemen zalim adam
Takmamak elde değil başedemiyom valla. Sus sus nereye kadar. Bi anne evladını atmaz evlatta annesini atmaz hiç bir zaman ayrilmazlar dedim ama adam susmuyo devamlı çeneSezercikteki küçük çocugun repligi geldi aklima ' bu benim olacak vurcam kirbaci vurcam kirbaci ' sizin kp kv de ayni öyle olmuş. Çok giciklar.
Bence üzülmek yerine onlar böyle tutumlar sergilediğinde hiç takmiyomuş gibi davranin ve ne yaparlarsa yapsinlar o çocugun her zaman en yakini olacağinizi vurgulayin, tabi gülümseyerek
Evet en iyisi öyle diyim kıskanç adam ya.O zaman müsade ette oğlumu da o yaşa ben getireyim dersin
İnadına oğlum bitanem diye seviyom oğlumu. O da inadına dede kucağı gibisi var mı diyo. Ana kucağı yok sankiİnadına sev bağrına bas sende
3. Bayram sabahı gitcekmişiz benim aileme.Neden 2 gün ordasın ?
Eltin ananesine gidiyosa sende annene anane git
Köle misin sen eşin gitsin babasına
İnşallah soğutamazlar.Oğlum daha 1 yaşında şimdiden kayınbabamın kucağına gitmeye başladı. Kayınbabamda bak bana geliyo gördün mü deyip övünüyorÇocuğunu senden sogutamazlar canım hele o kadar küçük bi çocuğu istediklerini soylesinler aldırmayın
Suç eşinde babam böyle napim demek içten içe onaylıyorum demek sizden çok eşinize söz düşer onun demesi lazım anne baba napıyosunuz vs diyeİnadına oğlum bitanem diye seviyom oğlumu. O da inadına dede kucağı gibisi var mı diyo. Ana kucağı yok sanki
Sevsinler ama bunların ki çok aşırı. Kayınbabam çocuk sana Ana demicek seni unutcak hep bana gelcek diyo bu kadar da olmaz yaHic cocuk annesinden sogur mu kulak ardina at o laflari onlar olgun degil madem sen olgun ol. Sevsin tabii dedesi degil mi ne guzeldir dede torun iliskisi. Sevilsin herkes sevsin cocugu bu kotu degil ki. Sen de kiyaslama anne baskadir. Iki gun gul gec. Kuzu senin kuzun.
Şimdiden kayınbabama gitmeye başladı çocuk. Hadi tamam gidiyo dedesi. Ama kayınbabam bana gelmiyo da kendine geldi çocuk diyo bana laf söyleyip övünüyo. Benim çocuğun annesi olduğum bilerek unutuluyorCocuk sizden soğur mu hiç bu düşünce bana tuhaf geliyor ... oğlum mesela babaannesinin evine gidince mutlu oluyor ilgileniyorlar , oynuyorlar gezdiriyorlar ama cocuk annesinden vazgeçmez... Sizde sevin yanlarinda dedikleri tabiki olacak sey değil cok gitmiyorsaniz çocuk farkli ortamda eğlenmesine bakıyor... 2 gün neyseki sıkmayın canınızı
çocukluk resmenİnşallah soğutamazlar.Oğlum daha 1 yaşında şimdiden kayınbabamın kucağına gitmeye başladı. Kayınbabamda bak bana geliyo gördün mü deyip övünüyor
2 saat bile dayanılmıyo bu insanlara. Kayınbabam yine baslicak bu çocuk sana gelmicek sana Ana demicek hep bana gelcek demeyeIki gunde onlara baglanacak degil ya canim bende 2 3 hafta falan sandim kasma bu kadar rahatla biraz bayramin tadini cikar sen
Kucaklarından indirmek bana vermek istemiyorlar ki aşırı bunlarınkiÇok haklısınız.. O net!
Ama gerçekten kendinizi üzmeye değmez, onlar ne derse desin annesi sizsiniz.
Bazı saçma söylemlerine cevap verin saygınızı bozmadan. Diğerlerine ise gülüp geçin.
Çocuğunuzun asıl kontrolü sizde olsun, diğer zamanlarda verin oynatsınlar, siz de dinlenmiş olursunuz, bu açıdan da bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?