Bayram geliyor!! Zulüm geliyor!!

Ama çok üzülüyorum işte
Benim ilk bebeğim iki tarafında ilk torunuydu, akıllarını yitireceklerdi başta, şimdi 10 yaşında, herşey normale döndü, diğer torunlara okadar delirmediler de,

biraz Zaman'la oturur inşallah herşey

Hem ne derlerse desinler annesi sensin, çocuk en çok seni sevecek tabi

Yapacağın şey çok basit
Amaçları torunlarını kendilerine saçma şekilde bağlamak uzaklaştırmamak senin de uzaklaştırmamani sağlamak
Sen de şöyle yapacaksin diçeksin ki " ayyy ne iyi olur hep size gelsin ne güzel işte bende biraz kafa dinlerim rahatlarım az da siz bakarsınız benim işime gelir valla " falan de
Biz de inşallah çocuk istiyoruz ve kV kp de daha şimdiden büç konuda beni sinıyorlar kp gelecem alıcam gezicez hep diyo bende " aman aman al valla kafa dinlerim bende oh mis " diyorum
KV de de insallah ikiz olur ( esimin ikiz kardesi var ) bende ikiz istemiyorum nasil bakarim falan diyorum siz yapın çocuk biz bakarız diyo mesela " bak valla birini anneme birini sana veririm bende kafa dinlerim "diyorum yine daha ortada bişey yok yalnız :))) bu sefer de diyo ki " o günler gelsin bak kıyamazsın vermek istemezsin yanından ayırmak istemezsin " diyo bende " veririm veririm merak etme " diyorum şakayla karışık gülümsüyoruz öyle laf sokma gibi değil değil aslında
Yani dalgaya al onlar anlamış senin bebeğini onlardan uzak tutmak istediğini ondan daha da gıcık ediyorlar seni benimkiler de öyle şimdiden
Bırak kucaktan kucağa dolansın bebek bağışıklık kazansın :) bu kadar kasma kendini bebek senin annesi sensin :) bak gör hatta arada ver baksınlar sen gez toz kocanla bak o zmn da dicekler ki " kendi geziyo çocuğu bize bırakıyo " dicekler yaşlı başlı insanlar öyle kafaları da almaz bakmaya mahsus yapiyolar

İlk 2 gün kaynanamlarda olcaz 3.gün benim aileme gitcez başka şehire. 2.gün belli bir saatten sonra eşimin halalarını gezer geliriz. Ama halalarına gezme vaktine kadar kaynanam kayınbabam ve görümceme ve çocuğuma yapışma hareketlerine nasıl dayancam bilmiyorum. Bir de halaya gitmemizde kurtuluş olmuyo eşimin halası daha kapıdan girmeden oğlumu kucağımdan çekip alıyo hepsi aynı bunların ayıp ya. Bir de görümcem arabaları olmadığı için 2 oğlu ve kocasıyla bizim arabada bizle beraber dolaşıyorlar akrabaları ve arabada oğluma yine yapışıyor görümcem. Eşime defalarca anlattım üzüldüğümü söyledim babam değişmez uyarsamda yine yapar diyo.

Bir de ben bebekli insanım 2 gün boyunca kaynanamın evinde hizmetçi gibi çalışcak olmak çok zoruma gidiyor.Sonuçta emzirmem bakmam gereken bir oğlum var

Siz onları sevmediğiniz için gözünüzde çok buyutuyorsunuz.
2gün gelip geçer.
Hiç bir çocuk annesinden soğumaz merak etmeyin. Bu kadar sahiplenmeyin yavrunuzu.
Elbette sevilecek, kucaktan kucağa dolaşacak. Çocuk sevgiyi böyle öğreniyor.
2 günü 2 ay gibi anlamışsıniz.
Gözünüzde buyuttukce huzursuzluk olur başka hiçbir şeye yaramaz.

Ilgilenin, emzirin v.s diğer zamanlarda da hizmet mi bekleniyor, yemek mi bekleniyor yapın işte. Bırakın onlarda iki gün hasret gidersin.

Bu iş mevzusu çok buyutuluyor. Hizmetçi olmakla ne ilgisi var ?

Tamam kp. Kötü konuşmuş ama saçmalamış işte hepsi bu. Hüngür hüngür ağlayacak bir durum yok ortada.
Oradan koşarak uzaklasacaginiza " ben ve eşim anne babalarımıza ne kadar sevgi verdiysek o kadar bizde alırız " gibi bir şey deyip konuyu kapatirdiniz.

Insanlar kendilerine günlerini zehir etmeyi ne çok seviyor.

Laflara bak ya nasıl sinir oldum ben olsam hiç gitmem

Iki gunde onlara baglanacak degil ya canim bende 2 3 hafta falan sandim kasma bu kadar rahatla biraz bayramin tadini cikar sen

Anlamıyorum bu insanları ya. Benim oğlum kayınbabamın 3.torunu üstelik. 2 oğlan görümcemde var. Ama görsen sanki benim oğlum ilk torunmuş gibi delirdiler napcam ben ya

Çok haklısınız.. O net!
Ama gerçekten kendinizi üzmeye değmez, onlar ne derse desin annesi sizsiniz.
Bazı saçma söylemlerine cevap verin saygınızı bozmadan. Diğerlerine ise gülüp geçin.
Çocuğunuzun asıl kontrolü sizde olsun, diğer zamanlarda verin oynatsınlar, siz de dinlenmiş olursunuz, bu açıdan da bakın.

Millan olsaydı ne guzel yorum yapardı ..

Millan nerelerdesin...

Konu sahibine gelince;sen de altta kalma ağlamanı anlıyorum
Duygusal davranıyorsun
Balık burcumusun?
Niye sevmesin baba ben doğurdum ben büyüttüm siz sadece sevdinız hazıra kondunuz diyeceksin ama iste bazen dil varmıyor söylemeye...

Bence çocuğu sevmelerinden öte hizmet etme konusunu düşünün. Bırakın iki gün sevsinler. Ama normalde kendi kızlarına yaptırmadıkları ya da siz kendi anne babanıza yapmadığınız hiçbir işi görmeyin. Bu ne ya evlilikten soğuyorum anam beni elaleme hizmet edeyim diye mi büyüttü. Sinirlendim.

Canım oğlumu sevsinler torunları sonuçta ama bunların ki çok aşırı bir sevgi yani saplantı gibi. Yani çocuk hiç kucaklarından inmesin istiyorlar. Emmicek olsa hiç vermicekler çocuğu bana. Bu kadarda olmaz. Ben çocuğumu devamlı onların kucağında dursun diye onlara mı binbir sancıyla ağrıyla doğuruverdim di mi ama. Hazır doğrulmuş bebek sahiplenmek kolay tabi(

Yengeç burcuyum canım çok duygusalım evet. Ama onlarınki de resmen can yakmak zulüm yapmak. Ne ağrılarla sancılarla doğurdum oğlumu,1 yaşına getirdim tek başıma gurbette büyüttüm. Ama hazır doğurulmuş bebeğe kendileri doğurmuş gibi sahipleniyorlar ve çocuk sana Ana bile demicek diyo kayınbabam(

Anlıyorum bitanem Allah merhamet versin bıraz acıma duygusu versin bu insanlara...
Bu kadarda vicdansız olunmaz ki...
Allah saglık versın bebegine maşallah bu günlere getirmışsın

Senin çocuğunda ( eşin için) seni sevmiyo hep bana geliyo hep bana bakiyo gozu bende ama senin haberin yok tabi bundan de

Kayınbabama ve kaynanama göre ha eve bulaşık makinesi almışsın ha gelin almışsın aynı şey. Doğan çocuğu bile gelinin olarak görmüyorlar,oğlunun çocuğu olarak görüyorlar sadece

Kayınbabama ve kaynanama göre ha eve bulaşık makinesi almışsın ha gelin almışsın aynı şey. Doğan çocuğu bile gelinin olarak görmüyorlar,oğlunun çocuğu olarak görüyorlar sadece
Kendinize bu muameleyi reva görmeyin o zaman. Yapmayın dövecek değiller ya. Eşiniz bunları sorun edecek biri değildir umarım ama öyleyse bile eşinize yansıtmayın bacağım ağrıyor, başım dönüyor falan deyin güzel ve tatlı dille. Etik mi değil, ama huzurunuz kaçmasın.

Anlıyorum bitanem Allah merhamet versin bıraz acıma duygusu versin bu insanlara...
Bu kadarda vicdansız olunmaz ki...
Allah saglık versın bebegine maşallah bu günlere getirmışsın
Amin canım çok sağol. İnşallah bir gün vicdana gelirler. Çok zor görünüyor ama

Sana öyle dedigin de tabi bakacak annesiyim de.Sana anne demeyecek dedigin de sen anneni unuttun mu ki benim oglum unutsun de.İki gün sen de lafını söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…