• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram Gelmiş Neyime!..

derindenizmavisi41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
60
45
8
45
Boşanma sürecindeyim, bir yıl oldu olacak. Kızıma ve kendime, yeni bir düzen kurdum. Yeni bir ev, zorunlu, olması gereken, yeni eşyalar.. Ailem, yanımda ve her zaman destek, sağ olsunlar.

Ama gelin görün ki, içim paramparça.. Eski evimi, bırakıp gittiğim eşyalarımı, komşularımı ve eski düzenimi çok özlüyorum. Onun dışında, her şeyi , çok ama çok özledim.

Evimi, eşyalarımı ve istediği özgürlüğü ona bıraktım çıktım. Tahammül gücüm kalmamıştı.

Bu süreçte beni ve kızımı bir kez arayıp sormayan ailesi de, şu sıra kızıma baskı yapıyor. Babasıyla oraya gider gitmez ,kayınvalide başlıyormuş söylenmeye.. Bayram sabahı erkenden kalk, baban seni alacak, kahvaltı yapacağız diye.. Kızıma meraklı değiller de, kaynana oğlunun üzülmesini istemiyor. Maksat düzenleri bozulmasın. Çok bıktım.

Bayramın geldiğine bile sevinemiyoruz. Çocuğumu, baskıları çok bunaltmış.

Zaten bayramlaşmaya göndereceğim, göndermeme gibi bir durumum asla olmaz! Nedir hala bu kadının, her şey benim dediğim zaman, benim istediğim gibi olsun diye diretmeleri.. Yıllardır bıkmadı usanmadı..

Çok üzgünüm, çok.. Geçecek mi bunlar? Yılların alışkanlıkları bitecek mi? Bu saçma sapan durumdan kurtulabilecek miyim ?

Artık onlara kibar ve düşünceli davranmak zorunda değilsiniz.
Kızınızı arada bırakmamak adına “ben gelmek istedim ama annem bırakmadı” demesini sağlayabilirsiniz. Belki kötü görünüyor böyle ama onlar çocuğa baskı yapıyorsa hakediyorlar. Şimdi dediklerine uymaya devam ederseniz önünü alamazsınız.

Bu durum zamanla geçer muhtemelen. Alışırsınız. Bir de her şeyi bıraktığınız için kızgınsınız anlaşılan. Keşke yaksaydınız da kocaya kalmasaydı...

Kızınıza olan tavırları hiç hoş değil. Onun suçu ne ki maymun ediyorlar ? Çocukların kullanılmasından nefret ediyorum.

Yasal hakkı neyse ona göre davranin. Mahkeme herhangi bir geçici velayet belirledi mi bu konuda?

Back
X