Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

fazla her seye '' tamam '' demıssın. öncelık olan ailelerdir, yani anne ve baba! onun anasına, amcasına, ablasına, pılısına pırtısına gıtmıssınız. sıra sıze gelınce bırıcık dayısına gıtmke kalmıs. ailenin yanında yapılan cok buyuk saygısızlık
eşin tam bi denyo. aklın varsa bu ruh hastasıyla devam etme
bu nasıl haksızlıktır yahu.
onun dayısına başlardım ben olsaydım
şimdi kıymete bindiler. önce anne ve babaya gıdılır, daha sonra diğerleri gelır.

Ailemin yanindayim hala izin uzattim. Surekli ariyor acmiyorum. Mesajlar atti. Sakin bosanmayi dusunme her seyi duzelticem. Kendime kiziyorum sana bunlari yasattifim icin seni seviyorum lutfen sensiz birakma. Izin uzattitsan gel evimize burda kafa dinle demis. Is yerinden sormus muhtememen. Benim ailem evine ayak basmicak sende gitmicemsin ben bu durumu duzeltene kadar vs vs ozurler ozurler hic cevap vermedim kizlar. Dunden beri kesildi artik ise basladi vs. Ne mesaj ne arama.

Kafamda bitti artik her sey. Ne yaparsa bos benim icin. Cevrem akrabalarimin bazilari hemen bosanma canim oluyor evlilikte hatasini anlar affettirirse kendini devam at falan diyorlar ama yok gider gitmez acicam davayi ev tutup alicam evden esyalarimi. Hayirlisi artik. Durumlar bunlar kizlar

şimdiden aç davanı neden gitmeyi bekliyorsun?
bence gitmeye ertelersen boşanmayı sen boşanamazsın bu adamdan.

Hala şart koşuyor, senin ailen ne yapmış ki gelmicek

Hakkında hayırlısı olsun. Değişeceğini düşünüyorsan bir şans daha ver ama önce ailenden ve senden özür dilesin.

Ailem gelmicek sen de gitmiceksin demis. Hala kendi yaptigi terbiyesizlikten soz etmiyor. O cumlenin sonunu da senin ailen de gelmeyecek diye baglar.
Zaten niyret oydu. Sorun cikardi ne gideyim ne de gelsinler diye. Her bos benim icin bitti tum ailem biliyor ve saygi duyuyorlar. Arkamdalar. Bundan sonra onume bakarim. Evlenmesemde olur artik hic. Annecigimle yasariz gul gibi. Ne yapalim kaderimiz boyleymis.

Barışcaksın diye yüreğim hop hop valla, sen unutsan annen unutmaz zaten kanadı kırık eşi yok yanında, hayata tutunmaya çalışıyo kadın bir de evinde yaşadığı muameleye bak, oranın hakkı 1.5 gün dediğinde höööst diyecektin

Canım öyle ümitsizliğe kapılma hemen. İkinci evliliğinde mutluluğu yakalayan çok insan var. Hakkında hayırlısı...

Hala şart koşuyor, senin ailen ne yapmış ki gelmicek
Annem istemedi. Bu eve bir daha ayak basmicaksin. Biz de gelmeyiz zaten. Bundan sonrasini kizim dusunsun demisti. Gelmiyeceklerini biliyor. Arayi duzeltene kadar benim ailemde kapidan adimini atmayacak. Don diyor akli sira zavalli hala dikleniyor. Bisanma kagidi gecince eline anlar belki ama obemi yok gelecegim icin karalar aldim bile planladim bile

cocuk falanda yok nasılsa boşan bencede bu adamla bırde cocuk oldumu hıc donemezsın en ıyısı sımdıden bıtırıp hayatını kurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…