- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
Eski konulardan eşinin bir cümlesini buldum ve yazıyorum.
Tartisma esnasinda ayril isenee grlmiyorsa ayrilmazsan o....pusun dedi.
Başka sözüm yok
inşallah kararının arkasında durabilirsin. 1 değil 5 değil yani yaşadıkların. Adam seni bildiğin çaaatıırrr çattıırr ezmiş. Boşada bi feleğini şaşırsın terbiyesiz. Ben senin boşanabilceiğine pek inanmıyorum ama hakkında hayırlısı bu gibi
Eski konulardan eşinin bir cümlesini buldum ve yazıyorum.
Tartisma esnasinda ayril isenee grlmiyorsa ayrilmazsan o....pusun dedi.
Başka sözüm yok
Biticek ins. Kararim bu aklima geldikce daha da artiyor kinim. Rabbim guc versin bana saglik versin. Her sey olur gider. Belki dank eder kafasina sonra ama bi beni hiccccc ilgilendirmez. Calisiyorum. Guzel hos bir bayanim. Beni gercekten sevecek deger verecek aileme ve bana saygili efendi bir olsun istiyorum artik. Adam gibi adam olsun beni ailemi sevsin sahip ciksin kol kanat gersin bize ayaklandirsin. Hastalikta saglikta hep yanimizda olsun istiyorum. Boyle kendini bilmez kimseyi begenmeyen bencil terbiyesiz bir adamla niye evlendim ah essek kafam ahhh cok pisminim cok
şu en üstteki yazıyı keşke okumasaydım.. kanım dondu...Annemde dedi sindirmis kizimi resmen. Bize de goz dagi berdi ozguvene bakin resmen deli bu psikolojik sorunlari bar bunun. Cocuk gibi davranislari bir acayip adam kizim sen parmakla gosterilen bir kizdin butun hocalarin ark aileleri beni arayip tebrik edersi nasil guzel bir evlat yetistirmissiniz diye bu deger kiymet bilmeyen adamla evlendin. Bence ayril kizim ama karar senin dedi canim annem. Tabi ki artik bitti.
Biticek ins. Kararim bu aklima geldikce daha da artiyor kinim. Rabbim guc versin bana saglik versin. Her sey olur gider. Belki dank eder kafasina sonra ama bi beni hiccccc ilgilendirmez. Calisiyorum. Guzel hos bir bayanim. Beni gercekten sevecek deger verecek aileme ve bana saygili efendi bir olsun istiyorum artik. Adam gibi adam olsun beni ailemi sevsin sahip ciksin kol kanat gersin bize ayaklandirsin. Hastalikta saglikta hep yanimizda olsun istiyorum. Boyle kendini bilmez kimseyi begenmeyen bencil terbiyesiz bir adamla niye evlendim ah essek kafam ahhh cok pisminim cok
Tabiki de donmedim. Annemin yanindayim izni uzattim. Pazartesi ve sali taki aksama kadar ne aradi ne mesaj oh dedim kabullendi o da duaunuyorsur bisanmayo derken yine basladi defalarca aramaya. Mesaj ustune mesajlara. Cok ozledim ne olur gel artik. Konusalim yikma hayallerimizi hataliyim yuzum yok ne olur vs vs vssss gibi hic cevap vermedim. Isime doneyim yazicam dilekceyi hemen erken cikip is yerinden vericem dilekceyi ins yolumdan donmem. Cayarim diye endiselerim bar kendimce ama hic bu kadar kararli olmamistim.Secret neredeyse tüm konularını biliyorum .. Hakkında hayırlısı ne ise o olur umarım ..
Şuan neredesin, döndün mü arıyor mu hala ..
Tabiki de donmedim. Annemin yanindayim izni uzattim. Pazartesi ve sali taki aksama kadar ne aradi ne mesaj oh dedim kabullendi o da duaunuyorsur bisanmayo derken yine basladi defalarca aramaya. Mesaj ustune mesajlara. Cok ozledim ne olur gel artik. Konusalim yikma hayallerimizi hataliyim yuzum yok ne olur vs vs vssss gibi hic cevap vermedim. Isime doneyim yazicam dilekceyi hemen erken cikip is yerinden vericem dilekceyi ins yolumdan donmem. Cayarim diye endiselerim bar kendimce ama hic bu kadar kararli olmamistim.
Öyle boş laflara karnınnı tok tut bence. Terbiyesiz herif ııyyykk.... Annene çk üzüldüm nasıl üzülmüştr oda. Ama sende geri vites sinyalleri var malesef, bari ailenin ayağına getirtip özür diletmadan kabul etme.Tabiki de donmedim. Annemin yanindayim izni uzattim. Pazartesi ve sali taki aksama kadar ne aradi ne mesaj oh dedim kabullendi o da duaunuyorsur bisanmayo derken yine basladi defalarca aramaya. Mesaj ustune mesajlara. Cok ozledim ne olur gel artik. Konusalim yikma hayallerimizi hataliyim yuzum yok ne olur vs vs vssss gibi hic cevap vermedim. Isime doneyim yazicam dilekceyi hemen erken cikip is yerinden vericem dilekceyi ins yolumdan donmem. Cayarim diye endiselerim bar kendimce ama hic bu kadar kararli olmamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?