- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
TebriklerAynen nerdeyse herkezin onunde ayaklarima kapanacakti agladi milletin icinde onu hic boyle gormemistim. 10 gun ne aradim ne mesajlarima yazdin. Bu 10 gun icinde bircok kez agladim cok yalniz kaldim kendime kizdim. Ne olur zamanla duzelticem af dileyecegim sensiz bir hicmisim ben bu kadar sessiz kalmamistin yok oldun sanki olu gibi dolastim sokaklarda vs vs bulbul kesildi sanki oyle bir bakisi vardi ki nerdeyse ip baglayip ayrilma yanimdan ne olur der gibiydi yaa kizlar ben bu adami hic boyle gormemistim zayiflamis bu arada sen yokken tatli yemedim hicbir seyim tadi yok hocim sensiz hoc ders oldu bana cok fenayim affet diye ben tatli cok severim her yemek sonrasi tatli yemege giderdik ya da evde yapardik onun icin onu soyluyor. Ne bileyim coookkkk yuz vermisim cokkkkkkk felegi sasti hele dilekce gelirse dusup bayilir bu hey allahim adam 10 gunluk sessizlikle ne hale geldi. Tutustu resmen demek ki boyle olmak varmis ama her sey olacagina varir artik hayirlisi
İnşallah daim olur kararın artık.Bugun is ysrime kocaman bir cicek geldi biliyorum ondan ama danismadan geri cevirttirdim kabul etmiyorum gonderin diye. Bu is benim coktan bitti hanimlar sirekli ariyor mesaj atiyor. Annemi aramis dun aksam. Annecigim acmamis telefonu bende acma sakin dedim. Son durumlar binlar arkadasimda kaliyorum hala merak edenler icin yazdim. Calisiyorum fazla giremiyorum nete. Herkese iyi gunler diliyorum. Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Ben kararimdan vazgectim demedim ki. Niye bu kadar kizar gibi yorumlar anlamiyorum. Ben adamin bana yazdigi mesajlarda sozleri yazdim. Acidigim icin degil aksine surunsun bakin neleri dusunmus bakin heleee dusuncesiyle yazdim. Olmayacak duaya amin dedim ben annemi dinlemeyerek pismanim evet. Ayrilma sureci zor her ne kadar nefret etsenizde ev bakiyorum simdi kendime. Hatta tayin isteyecegin annemlere yakin bir yere dusuncelerim farkli farkli. Her seyin hayirlisi. Mevlam neylerse guzel eylerİnşallah daim olur kararın artık.
Evet zordur mutlaka ama bugün değilse yarın ayrılacaksan günlerine yazık etmenin anlamı yokBen kararimdan vazgectim demedim ki. Niye bu kadar kizar gibi yorumlar anlamiyorum. Ben adamin bana yazdigi mesajlarda sozleri yazdim. Acidigim icin degil aksine surunsun bakin neleri dusunmus bakin heleee dusuncesiyle yazdim. Olmayacak duaya amin dedim ben annemi dinlemeyerek pismanim evet. Ayrilma sureci zor her ne kadar nefret etsenizde ev bakiyorum simdi kendime. Hatta tayin isteyecegin annemlere yakin bir yere dusuncelerim farkli farkli. Her seyin hayirlisi. Mevlam neylerse guzel eyler
merak ettim kaç gündür ses yok konu sahipi bariştın galiba
çok şükür herkes korkuyor napsın vazgeçersin diye.. herşey güzel olacakHayirrrrrrr. Tabi ki de hayir. Barismak konusmak icin yapmadigi sebeklik kalmadi. Kac kere annemi aramis annem acmamis tabi kardesimi aramis. Ama hala kararimin arkadasimdayim ve barismadim. Haftaya dilekcem gider her halde pazartesi vermistim cunku. Bu arada aileme cok yakin bir ile tayin icin dilekce yazdim hatta pazartesi kuruma gidicem konusmak ve onay almak icin. Buyuk kararlarla ilerliyorum. Kafam dinc durumlar simdilik boyle bakalim her seyin hayirlisi hanimlar dua edim bana.
Hakkında hayırlısı olsun sertec.Hayirrrrrrr. Tabi ki de hayir. Barismak konusmak icin yapmadigi sebeklik kalmadi. Kac kere annemi aramis annem acmamis tabi kardesimi aramis. Ama hala kararimin arkadasimdayim ve barismadim. Haftaya dilekcem gider her halde pazartesi vermistim cunku. Bu arada aileme cok yakin bir ile tayin icin dilekce yazdim hatta pazartesi kuruma gidicem konusmak ve onay almak icin. Buyuk kararlarla ilerliyorum. Kafam dinc durumlar simdilik boyle bakalim her seyin hayirlisi hanimlar dua edim bana.
Hayirrrrrrr. Tabi ki de hayir. Barismak konusmak icin yapmadigi sebeklik kalmadi. Kac kere annemi aramis annem acmamis tabi kardesimi aramis. Ama hala kararimin arkadasimdayim ve barismadim. Haftaya dilekcem gider her halde pazartesi vermistim cunku. Bu arada aileme cok yakin bir ile tayin icin dilekce yazdim hatta pazartesi kuruma gidicem konusmak ve onay almak icin. Buyuk kararlarla ilerliyorum. Kafam dinc durumlar simdilik boyle bakalim her seyin hayirlisi hanimlar dua edim bana.
sağlam duruşun için tebrik ederim ama sen iyi düşün belki bu sefer gerçekten pişman olmuştur.sen arkadaşında mı kalıyorsun zor oluyordur
Ben cok uzulerek okudum cunku aileye cok onem veren bi insanim ne ben esimin ailesine saygisizlik yaparim be o benim aileme daha birbirimizu bu konuda uyarmadik bile asla biyle biseyede katlanmam kimse benim annecigimin gonlunu kiramaz saygisizlik yapamaz yaptirmam annenizin kalbini kiran onu uzen bir kocayi atin gitsin cocugunuzda yok artik eskisi gibide degil yok dul yok bilmemne diye kimse lafta etmiyo bu adam degisnez hep boyle yapar onunki ailede sizinki ne fakirlik ne demek nasil kucumser esim benim ailemi kucunsese hor gorse cok aglardim ondan ayrilirdim sizin yerinize kendimi koyarak konustum bosanip annenizin evine donun guzel bide is bulun calisin annenize yardimci olmus olursunuz cok guzel bi hayatiniz olmasini diliyorumMerhaba hanimlar.
Esimle tam 1 yildir evliyiz. Ilk zamanlar sorunluydu halloldu derken yine yikti beni dagitti artik dayanacak gucun de kalmadi.
Esimle evlenirken her seyi biz yaptik. Esimin ailesi 1 kere olsun aramadilar. Benim babam yok ben kendim calisiyorum. Her seye katlandik annem kizim iyi aile degil burunlati havada gel yakma kendini desede sevdim dedim evlendim.
Esimle benim ailemi ne arar ne sorar soguktur. Halbuki ailem oyle iyiler ki annemle kardesim var erkek iki garip yasar giderler kimseye yok zararlari ama esim ve ailesi biz fakiriz diye basta baba yok diye hor gorduler adam hesebina katmadilar
Bayramda dedim ki sogukluk bitsin 9 gun tatil var once isizn akrabalara sonra bizimkilere dedim tama dedi sevindi.
Ciktik yola500 km uzakta olan onve kv gittik. Gorumce hosgeldin bike demedi aldirmadim. Annesi deseniz soguk soguk davranislar 2 gun kaldik. Daha sonra 300 km uzakta bir sehire abisine teyzelerine amcalari vs derken 2 gunde orda kaldik. Inanin hanim hanimcik onca seye ragmen ses etmedim yuz egmedim. Esim suraya gidicez dedi gulerek tamam dedim.
Sonra sira bize geldi. Yine 300 km uzakliktaki annemlere geldik daha gelmeden yolda basladi kizlar
Fazla kalmam ben hatta oranin hakki 1.5 gun 2 gun fazla ertesi gunu sabahtan gitcez. Hala 2 gunumuz varken neyse. Yine sustum tartisma olmasin diye oyle boyle derken geldik annemlere gorseniz suratini hic konusmadi suspus hep. Kardesimle bir sey konusuyorduk biraz sesimiz cikti manyak manyak hareketler yapma dedi bana daha ilk gunden hemde annemin yaninda hepimiz sustuk. Neyse 2 gunu yani artik son gun. Piknige gittik annemle kardesim deli oldular bizi gezdirmek icin neyse geldik eve bu cekti beni odaya bak saat sabah 8 kuruyorum hemen gidicez dedi gozlerini acarak yuksek sesle bende sorun cikmasin diye tamam dedim annemin yanina gittim anne sabah erken kalkalim biz cikicaz hemen dedim annemde malum olur mu kizin kahvalti yapalim. Vereceklerim var size arabaya yuklenir gule oynaya gidin dedi. Esimde bizi dinliyormis. Iceriye oylr bir girdi ki hayir kesinlikle sabah erken cikicaz 8 de kalkicaz 2 lokma yer hemen cikariz kesinlikle ben oyle ostiyorum dedi.
Annemde oglum tamam gidinde beraber kahvalti yapalim 11 gibi cikin dedi. Hayir olmaz kesinlikle deyip uzerime yurudu bizim yine gozlerini acarak bende ne oluyor bu me saygisizca bir davranis ne acelen var derken yumurtladi
Ben daha dayimgillere ugrayacaammmmm dedi boyle dol7 dolu hani gec kaliyorduk hani dinlenicektik. O kadar aileci ki esin anlatamam size. Iceri gectik odaya ne yapiyorsun sen nasil davrandin oyle. Ne var 2 saat gec ciksak derken delirdi elini kaldirma bana gebertirim seni dedi. Kostum annemin yanina. Kizlar cantasini almis eline ben gidicem diye saat olmus 11gece. Bende gidersen git dedim. Annem bu yaptigin terbiyesizlik esini mi birakip gidiyorsun dedi
Esimin bitirdigi nokta. Asil terbiyesiz olan sizlersiniz 2 gun burnumdan geldi gormek istemiyorum sizi dedi vurdu kapiyi gitti. Hepimiz sok ne yaptik ne dedik sasirdik kaldik
Sonra defalarca aradi bana cik hadi gidelim diye mesaj atmis. Ya gelir ailemden ozur dilersin ya da git yuzumu gorme bir daha dedim. 1 saat sonra eve geldi snnemde sinirli tabi. Sen nasil yaptin bunu dedi ben kizimin arkasindayim. Ilerde cocuo olsa da ceker gidersin sen guvenin yok sana dedi. Hala daha dikleniyor. Sen niye geldim dedim sen karisma otur diyor bana. Derken diklene diklene yine ailem ailem diye diyee eee diyerek kalkip ayaga yine cikti gitti ne bir ozur ne alttan alma hicbir sey.
Annem olmaz kzim bi sen bilirsin dedi bana tun gece agladim. Annem hakli o kadar terbiyesizdi ki aileme zehir etti bayrami ve cekti gitti.
Pazartesi is var otobus ayarlicam simdi vs. Bosanmak istiyorum artik cunku olmaz bu adamla biliyorum resmen birakip gitti beni. Annemin yuzune dahi bakamiyorum. Nisanliyken cok dedi bana bundan koca olmaz diye dinlemedim annecigimi kardesim bile eniste bak biraz dinle. Ozur dilersin gibul al yaptigin dogru degil dedi sakin sakin bizim ki umrunda bile olmadi.
Simdi kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz. Nasil bir yok izlemeli zaten bosanmayi dusunuyorum cok sukur cocuk yok. Calisiyorum da bana akil verin Allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?