Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Tebrikler
Onca yaptığı yetmiyo ailene seni küçük düşürmesini de yut
Affet
Tatlı yemiyomuş lütfetmiş, kıyma koca oğlana

Sanki ilk hatası ve cicim ayındalar
Baştan aşağı hatalarla dolu olan adam ve en önemlisi öfke kontrolü olmayan bir adam bu
Ne ilk ne son sana uygulyacağı psikolojik şiddet ve insanlar içinde küçük düşürme... Daha diğer konuları yazmıyorum bile..

Bugun is ysrime kocaman bir cicek geldi biliyorum ondan ama danismadan geri cevirttirdim kabul etmiyorum gonderin diye. Bu is benim coktan bitti hanimlar sirekli ariyor mesaj atiyor. Annemi aramis dun aksam. Annecigim acmamis telefonu bende acma sakin dedim. Son durumlar binlar arkadasimda kaliyorum hala merak edenler icin yazdim. Calisiyorum fazla giremiyorum nete. Herkese iyi gunler diliyorum. Yorumlariniz icin tesekkur ederim

1 yıl sonra ya da 10 yıl sonra bir gün bunalıp boşanacaksın çocuk yapma gözünü seveyim çocuğa yazık olur

İnşallah daim olur kararın artık.

İnşallah daim olur kararın artık.
Ben kararimdan vazgectim demedim ki. Niye bu kadar kizar gibi yorumlar anlamiyorum. Ben adamin bana yazdigi mesajlarda sozleri yazdim. Acidigim icin degil aksine surunsun bakin neleri dusunmus bakin heleee dusuncesiyle yazdim. Olmayacak duaya amin dedim ben annemi dinlemeyerek pismanim evet. Ayrilma sureci zor her ne kadar nefret etsenizde ev bakiyorum simdi kendime. Hatta tayin isteyecegin annemlere yakin bir yere dusuncelerim farkli farkli. Her seyin hayirlisi. Mevlam neylerse guzel eyler

şiddete karşıyım ama konunu ilk okuduğumda kocanın ağzını burnunu kıracak birini hayal ettim. arada kendi eşim içinde hayal ediyorum tam dayaklık bu adamlar.

Evet zordur mutlaka ama bugün değilse yarın ayrılacaksan günlerine yazık etmenin anlamı yok
Onu hiç böyle görmemiştim tatlı yemiyomuş filan fazla dramatik geldi bana ve inandırıcı da gelmedi, duygusala bağlayıp seni etkilemesine izin verme. Dönsen aynıları olacak bariz belli
Senin bir onurun var kırmış kırmış kırmış.. Ama ailenin önünde olması bari seni kendine getirsin silkelen artık lütfen..
Hayatta hep bi erkek olmak zorunda değil ama onurlu yaşamak herkesin hakkı
Mutlu eden yanında olmalı edemeyen gerinde
Huzurlu kalın, anneciğinle beraber ...

arkadaşlar daha barışan yok bi sakin olalım. Biz burdan yazıyoruz evet haklı olarak ama bu süreci yaşayanda o. Burda milletin gazıyla boşancaksan sakın sakın yapma pişman olursun. Kafanda bi acaba kaldıysa dene son bi şans ver ama yok burdaki arkadaşlar gibi düşünüyorsan kes at gerçekten. Yaşadıklarınız ve bu adam hepimize illallah getirmiş. Herkesin tepkisi bu yüzden anlıyorum. Ben bu adamdan böyle bi pişmaanlık bile beklemiyordum, ilk defa kaybetme korkusu yaşıyor heralde.

merak ettim kaç gündür ses yok konu sahipi bariştın galiba

Hayirrrrrrr. Tabi ki de hayir. Barismak konusmak icin yapmadigi sebeklik kalmadi. Kac kere annemi aramis annem acmamis tabi kardesimi aramis. Ama hala kararimin arkadasimdayim ve barismadim. Haftaya dilekcem gider her halde pazartesi vermistim cunku. Bu arada aileme cok yakin bir ile tayin icin dilekce yazdim hatta pazartesi kuruma gidicem konusmak ve onay almak icin. Buyuk kararlarla ilerliyorum. Kafam dinc durumlar simdilik boyle bakalim her seyin hayirlisi hanimlar dua edim bana.

çok şükür herkes korkuyor napsın vazgeçersin diye.. herşey güzel olacak

Hakkında hayırlısı olsun sertec.

sağlam duruşun için tebrik ederim ama sen iyi düşün belki bu sefer gerçekten pişman olmuştur.sen arkadaşında mı kalıyorsun zor oluyordur

Evlenirken sadece eşimizle değil, ailesiyle de evleniyoruz. O yüzden doğru eş seçimi ve aile sözü dinlemek çok önemli. Annen seni uyarmış ama sen dinlememişsin; durum ortada.

Olayı bir de erkekten dinlemek lazım. Çünkü çok subjektif bir anlatım sergilemişsin doğal olarak.
Senin farkına varmadığın ya da tanık olmadığın bazı ayrıntılar vardır belki, bilemeyiz.

Canım uzaktan atması kolay gelir. Belki gerçekten düzelmiştir. Bence son şans ver ve onu parmağında oynat bence artık gideceğinden korkudan bişey yapamaz. Seviyorsan eğer son bi kez belki

Ben cok uzulerek okudum cunku aileye cok onem veren bi insanim ne ben esimin ailesine saygisizlik yaparim be o benim aileme daha birbirimizu bu konuda uyarmadik bile asla biyle biseyede katlanmam kimse benim annecigimin gonlunu kiramaz saygisizlik yapamaz yaptirmam annenizin kalbini kiran onu uzen bir kocayi atin gitsin cocugunuzda yok artik eskisi gibide degil yok dul yok bilmemne diye kimse lafta etmiyo bu adam degisnez hep boyle yapar onunki ailede sizinki ne fakirlik ne demek nasil kucumser esim benim ailemi kucunsese hor gorse cok aglardim ondan ayrilirdim sizin yerinize kendimi koyarak konustum bosanip annenizin evine donun guzel bide is bulun calisin annenize yardimci olmus olursunuz cok guzel bi hayatiniz olmasini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…