Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Ahirete inanıyorum ama islamda bile bu kadar çile çekmek zorunlu değil boşanmak ve tekrar evlenmek helal bu dünyaya bir kere geliyoruz layık olduğumuz gibi insanca yaşamalıyız sana katılıyorum

hayatimda ilk defa bir bosanma kararini bu kadar fanatikce destekliyorum cunku actigin konulari hatirliyorum,oturdugum yerden sinir olup kor olmus bu kizcagiz diye kiziyordum hep..
sonunda acildi gozun cok sukur..
defolsun gitsin nereye giderse..
mecnun olsun,belki sonunda kendi icin dogru yolu bulur ama bu adam senin icin dogru insan degil..
gencecik su gibisin,bosver bu kokusmus adamla omur gecirme.
senin ilacin ayaklarinin uzerinde dimdik durup kendi hayatini sil bastan kurmak.
donme sakin..

simdik ben kac haftadir bu konuyu takip ediyorum? yapilir mi bu ya SONUC NE? IYIYSEDE KOTUYSEDE OGRENMEK ISTIYORUZ

sonucu merak ediyoruz ama secret gel yaz ne oldu naptınız? inş barışmamışsındır ama ne olursa olsun senin kararın senin hayatın, bizi merakta bırakma

Kim ne yaşıyor, ne durumda bilemeyiz ..
Belkide barıştı olumsuz mesaj görmemek için girmiyor siteye ..
konu sahibinin hayatı sonuçta, bizler sadece tavsiye verebiliriz, sadece gelişmelerden haberdar etmeli
bizleri tabii engel bir durumu yoksa ..

ay haber yokmu konu sahibndn inşllh hakknda hayırlısı olur ya bni çok etkilmşti konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…