Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Hayirli olsun cok sevindim. Bazi arkadaslar kederlenmis uzulmus baristiginiza ama ben cok sevindim bagislayici olmak erdemdir. Esiniz de sansini iyi kullanirsa mukemmel bir yuvaniz olur

Hayırlısı olsun.

İnşallah bu kötü olay sizin için yeni bir hayırlı başlangıca sebep olmuştur bilemeyiz.

Çok sıkı korunarak, eskisi gibi iyi, fazla fedakar olmayarak bir şans vermek sana bir şey kaybettirmez.
Boşanmaksa şimdi olmaz 5 ay sonra olur.

Keşken, acaban kalmamış olur.
Mutluluklar dilerim.

Hayirli olsun cok sevindim. Bazi arkadaslar kederlenmis uzulmus baristiginiza ama ben cok sevindim bagislayici olmak erdemdir. Esiniz de sansini iyi kullanirsa mukemmel bir yuvaniz olur

Biz neden kederlenelim ? evleneli 1 yıl olmuş 20 den fazla konu açtıran eşe ahip olan o biz neden üzülelim? Her türlü aşağılanmayı kabullenen biz miyiz üzülelim? Annesini küçük düşüren eşe sahip olan biz miyiz üzülelim? Konu sahibi 20 en fazla konu açtı hepi birbirinden rezalet.

Secret ben sana kızmadım açıkçası,
evlilik bu öyle hemen bitmiyor, bitmemeli de ..
İnşallah eşinin pişmanlığı kalıcıdır ve davranışlarına en güzel şekilde yansır ..
Bence sen psikologa gitmesini destekle devam etsin, eve döndün barıştınız diye bırakmasın ..
Çocuk konusunda zaten sen yazmışsın, o yüzden mantıklı düşünüyorsun diyebiliyorum bu konuda ..
Hakkında hayırlısını diliyorum ..
Ara Ara durumları yazarsan hepimize birer ipucu, ışık olacaktır ..
Allaha emanet ol ..

öok sevindim iyiki bu son sansı verdin bence en iyisini yaptın ilerde keşke demeyeceksin...
çünkü yuva kolay kurulmuyor her zorluğu yaşıyoruz...umarım eşin artık akıllanır ve senin kıymetini bilir

Sadece şubatta bile kaç konu açmışsınız.
İçim şişti.
Umarım hayırlısı olur. Pek sanmam ama..

Bu ne terbiyesiz bi adam böyle? Hani anlatımına göre ortada bir şey olsa dahi yapılmaz 2 gün diş sıkılır, ki sana yaptıkları saygısızlığa rağmen eşin için sessiz kalmışsın. Ama ya o? Okurken çok sinirlendim, özellikle gariban annen ve kardeşin için...

Boşan veya boşanma diyemem, ama bu adamdan sakın çocuk yapma. Ya da o ailene bunu yapıyorsa onun ailesine tamamen mittiri çek! Boşanırsan da laflarını ver hepsine, aileni ezdirme...

Pişman olmuş belki bu pişmanlık evliliğinizi olumlu yönde değiştirir. Son bi şans vermek sana bişey kaybettirmez en azından hiç bi zaman keşke demezsiz umarım iyisinizdir

Fulyacennet16 pisman olmus belli 2 sene cocuk dusunme yanliz eski haline dönerse seni kaybetecegini hissetir. bu ona ve ailesine ders olmustur bence yuva kurmak kolay degil bazen bazi seyler icin emek vermek gerekiyo. ailesi simdi diyodur bu kiz bize muhtac degil eyvallahida yok diyodur. yani esin ve ailesi ne aileni ne seni candada keklik gormezler artik.calisiyodun bildigim kadariyla hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…