bayram harclığı

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

Bizim işyerinde bi abi var.Bugun sabahtan birlikteydik, bayrama kadarda birdaha görüşmeyeceğiz. Ofisten çıkarken bana gel bayramlaşalım dedi bende harçlığımı almazsam olmaz dedım gülerek bılırsınız yanı işyerlerini her bayram aynı sakalar elımı opcek mısın dedı operım tabi dedim kendısı benden 20-25 yas buyuk. gıttım yanına opturmedı elını normal opusup bayramlaştık. adam çıkardı bana 50 tl verdı bende hala saka sanıyorum aldım parayı sonra geri verdim asla almadı pesınden kostum yok abım içimden geldı dedı asla ama asla almadı yani Bu para kaldı bende şimdi. ayıp mı olmuş sızce? Ben napiim şimdi bu parayı? kendısıde zzengın biri değil yani 2 çocuk okutuyor, cok uzuldum.

Son düzenleme:

sız kac yasındasınız 18-20 felansa yanı stajyer pozısyonunda ,oğrencı vs ısenız olabılır..büyükler sever böyle seylerı..lakın buyuksenız yapılan doğru degıl...ama kalkıp kocaman çocuklarında hedıye almak olmaz gbı geldı...sonuçta unıversıte okuyrlarms...bence güle güle harcayın

Hediye almak iyi fikir, geri vermek ayip kacar artik.

Ama yanlis anlasilmaya sebebiyet vermemeye dikkat edin.

Erkek cinsi her iyi niyeti yanlis anlamaya musait oluyor. Siz abi dersiniz, iciniz niyetiniz bellidir. O farkli dusunur. Ilgilisiniz sanabilir.

yok ya 26 yasındayım 19 yasımdan beri burda çalışıyorum ilk defa böyle bısıy oldu bugüne kadar bıtek patronum verirdi oda normal geliyordu :)

7 senedir çalışıyoruz birlikte o anlamda bişeyler olmadığına emınım ama sankı ben para istemişim gibi oldu ya saka yapınca ona uzuldum. hediye alırım artık benımde sana bayram hedıyem dıye

Bence adama alma onun yerine eşine (hanimina) alsan daha şık olur çünkü kadın bu defa da niye aldı diyip huzursuzluk çıkartır esegin(adamin) aklına karpuz kabuğu düşer

Bence adama alma onun yerine eşine (hanimina) alsan daha şık olur çünkü kadın bu defa da niye aldı diyip huzursuzluk çıkartır esegin(adamin) aklına karpuz kabuğu düşer
eşinide hiç görmedim tanımama ama haklısınız bunuda hiç düşünmedim eşi rahatsız olabılır

Ayy bence is arkadasina hediye alma sakin bu yalnis anlasilabilir yada karisi ögrenir yalnis düsünür kesinlikle yapmazdim yerinde olsam. Cocuklari da kücük degil hediye alasin. O paraylan is yerine baklava tatli gibi birsey al bayram dan sonra herkes faydalansin ben öyle yapardim sanirim

içinden gelmiş vermiş demek ki ya nolacak :) bayram dönüşü ufak bi hediye alın.

7 senedir çalışıyoruz birlikte o anlamda bişeyler olmadığına emınım ama sankı ben para istemişim gibi oldu ya saka yapınca ona uzuldum. hediye alırım artık benımde sana bayram hedıyem dıye

Aman olmasin maşallah. .

Bir erkekten iyilik gelince arkasini arar oldum... Delirmeye mi basladim acaba :)

Büyüklüğünü, yerini bilen insanlari ozledik... kadin istismari yuzunden kimseye guvenimiz kalmadi artik.. Amcaya saygilar, size mutlu bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…