- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
çocukları büyük üniversite okuyorlarSaklayın, ofise çocukları gelirse siz de çocuklarına verin, tabi reşit falan değillerse.
Bayram donusu cocuklarina iki ufak hediye alip verin bence
Icinden gelmis seviyorum boyle insanlari
Ona bir hediye alabilirsiniz o parayla.
Ya da çocukları için bayram hediyesi şeklinde
hiç aklıma gelmedi panikten :) cok haklısınız bayram donuşu hediye alııym ben
cok teşekkür ederim , iyi bayramlar :):) sasirmissin normal ..
Iyi bayramlar ..
Kızlar Merhaba,
Bizim işyerinde bi abi var.Bugun sabahtan birlikteydik, bayrama kadarda birdaha görüşmeyeceğiz. Ofisten çıkarken bana gel bayramlaşalım dedi bende harçlığımı almazsam olmaz dedım gülerek bılırsınız yanı işyerlerini her bayram aynı sakalar elımı opcek mısın dedı operım tabi dedim kendısı benden 20-25 yas buyuk. gıttım yanına opturmedı elını normal opusup bayramlaştık. adam çıkardı bana 50 tl verdı bende hala saka sanıyorum aldım parayı sonra geri verdim asla almadı pesınden kostum yok abım içimden geldı dedı asla ama asla almadı yani Bu para kaldı bende şimdi. ayıp mı olmuş sızce? Ben napiim şimdi bu parayı? kendısıde zzengın biri değil y ani 2 çocuk okutuyor, cok uzuldum.
yok ya 26 yasındayım 19 yasımdan beri burda çalışıyorum ilk defa böyle bısıy oldu bugüne kadar bıtek patronum verirdi oda normal geliyordu :)sız kac yasındasınız 18-20 felansa yanı stajyer pozısyonunda ,oğrencı vs ısenız olabılır..büyükler sever böyle seylerı..lakın buyuksenız yapılan doğru degıl...ama kalkıp kocaman çocuklarında hedıye almak olmaz gbı geldı...sonuçta unıversıte okuyrlarms...bence güle güle harcayın
7 senedir çalışıyoruz birlikte o anlamda bişeyler olmadığına emınım ama sankı ben para istemişim gibi oldu ya saka yapınca ona uzuldum. hediye alırım artık benımde sana bayram hedıyem dıyeHediye almak iyi fikir, geri vermek ayip kacar artik.
Ama yanlis anlasilmaya sebebiyet vermemeye dikkat edin.
Erkek cinsi her iyi niyeti yanlis anlamaya musait oluyor. Siz abi dersiniz, iciniz niyetiniz bellidir. O farkli dusunur. Ilgilisiniz sanabilir.
eşinide hiç görmedim tanımama ama haklısınız bunuda hiç düşünmedim eşi rahatsız olabılırBence adama alma onun yerine eşine (hanimina) alsan daha şık olur çünkü kadın bu defa da niye aldı diyip huzursuzluk çıkartır esegin(adamin) aklına karpuz kabuğu düşer
O zaman bir daha böyle şaka yapma kimseye diye ders çıkar ve parayı da güzelce harca gitsineşinide hiç görmedim tanımama ama haklısınız bunuda hiç düşünmedim eşi rahatsız olabılır
7 senedir çalışıyoruz birlikte o anlamda bişeyler olmadığına emınım ama sankı ben para istemişim gibi oldu ya saka yapınca ona uzuldum. hediye alırım artık benımde sana bayram hedıyem dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?