bayram harclığı

Bu şakalar hep yapılır. İyi niyetli biri belli.Yinede kabul etmeyin ya iade edin yada o parayla birşey alın ve herkese şu abi bize ısmalardı deyin gitsin. Bireysel sizde kalmasından iyidir. Hediye ileriki zamanlarda yanlış anlaşılmalara yol açabilir.

Bence bayram dönüşü geri verin parasını, ilk gömlek alın demek geldi içimden ama eşinin huyunu bilemezsiniz bunu yanlış algılayabilir, kimseye hediye almayın sadece parayı geri verin düşünmen yeter abi deyin :)

25 yas buyukmus zihniyetinize bayildim

Bayramda tatile falan gidiyorsanız gittiğiniz yerde meşhur olan bir yiyecek alın. Abi ben sana şaka yapmıştım para bende kalınca içim dert oldu ben de ailecek yersiniz diye size küçük bir hediye almak istedim deyip verirsiniz.
Misal ben eşimin çalıştığı dükkandan bişey beğendim aldım birkaç gün önce eşim de parasını verecekti patronuna sordu nekadar veriyim diye. Patronu da hediyem olsun güle güle kullansın eşin demiş. Bende bayramda memlekete gidiyorum dönüşte oradan bişeyler alıp göndericem. Kıyafet falan tarzı hediyeler karşılıklı iyi niyetli olsanız bile etrafınızdaki diğer çalışanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Yiyecek en temizi hem evine götürür ailesiyle beraber yerler.

Bence de gömlek vs değil bir kilo tatlı alsanız güzelinden zaten 50ye yaklaşır hem de bireysel bir hediye olmaz

Hediye almayın esi yanlış anlayabilir.

bir kahvaltıcıda rezervasyon yaptırın kendisi ve eşi icin. Bence o daha hos olur :) 50 lira da yeter sanırım 2 kisi kahvaltı icin :) ya da tatlı da güzel bir düşünce :)

Bence de adama giysi almayın. Hoş değil. İade edebiliyorsanız iade edin. Ya da arkadaşların dediği gibi ya tüm arkadaşlara ya da aileye yiyecek birşeyler alın

Parayı harca ya da iş yerine tatlı al.
Hediye alma.Eşi farklı anlar.
Benimde eşim Şöyle biri hediye aldı dese içime kurt düşerdi,aileyi germeye gerek yok.

Bence Ada'mı kırma. Hediye de alma. Ben öyle al gülüm ver gülüm sevmem. Sende birini yemeğe çıkar. Dönüşündede anlat.

En iyisi tatli olur bence de. Adam evine tatli almis olur. Ama ozel bi hediye adamin kendi parasiyla iyi olmaz bence.

Tabi ki işine yarar bir hediye alın bayram hediyesi adı altında.
Gömlek olabilir.
Kol düğmesi olabilir
ya da atıyorum memleketinizin yöresel meşhur bir ürünü vardır alır verirsin
evine yönelik bir hediye de olabilir ama yine de en makbulu gömlek gibi..

Tatlı alsan açacak ofiste yiyecek mecburen diğer arkadaslara ikram etmek için.

Bence eger baska memlekettenseniz meshur bir sey alin mesela leblebi,cezerye gibi sonra buyrun abi sizede getirdin diyin.Kocaman adama parayi geri vermekte yanlis sizi kizi gibi gormus vermis bence cokta dert etmeyin

Para ile ilgili hic bir sakayi sevmiyorum.espirisine dahi soylemeniz dogru degil harclik isterim diye birdahaki sefere dikkat edin.
Hediyede unv.okuyan cocuklara ne alicaksiniz cocuklar ne alaka niye almis demezmi.adama alsaniz esi niye sana hediye almis der.bayram donusu parayi bi sekilde iade edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…