- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunuzu yanlış bölüme yazmışsınız.Eki Görüntüle 3093451 boyle elbise alacağım şal ne takmaliyim sizce beyaz ayakkabım var altına giyecek çanta ve şal hangi renk almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim
Baktım ama göremedim o yüzdenKonunuzu yanlış bölüme yazmışsınız.
Evet bu şuan derdimBu mu derdiniz yani?
Reklam verecek değilim sadece aldım ama nasıl kombinleyecegimden kafam karistiMadem bunu dert edindiniz butik adı paylaşmak neden? Reklam mı veriyorsunuz?
Yeşil sipariş verdim ama ayakkabım var çantayla şal kafamı karistirdiElbisenin kumaşı iyi değil gibi terletir sanki.
Pek beğenmedim ben bu butikten alışveriş yapmam ya:)
Açık turuncu renk güzel olur baya açık ama
Şuan sadece soru sordum beyenmediyseniz cevaplamazsinizMune ’ye anlatın derdinizi o iyi çözer
“Beyenmediyseniz” yazan birine yazdığım için kendimden özür dilerim. Sentetik bol ter kokulu elbisenizle iyi bayramlar.Şuan sadece soru sordum beyenmediyseniz cevaplamazsiniz
Moda Trendleri ve Kombinler başlığı altında olması daha uygun. Moderatör taşıyacaktır.Baktım ama göremedim o yüzden
Üye yeni değil. Benden eski.SevgiliMune arkadaş yanlış bölüme konu açmış; yeni üye olduğu için bulamamış. Konusunu taşır mısınız?
Şal için kiremit rengi yazmaya gelmiştim. Yeşil elbiseye yeşil şal sipariş verdiyseniz neden şalı soruyorsunuzYeşil sipariş verdim ama ayakkabım var çantayla şal kafamı karistirdi
B“Beyenmediyseniz” yazan birine yazdığım için kendimden özür dilerim. Sentetik bol ter kokulu elbisenizle iyi bayramlar.
Teşekkür ederim beyaz istemiyorum salı yakışmıyor banaŞöyle bir baktım da birkaç renk buldum. Bunlar güzel olur bence.
Eki Görüntüle 3093457 Eki Görüntüle 3093458 Eki Görüntüle 3093459 Eki Görüntüle 3093457 Eki Görüntüle 3093458 Eki Görüntüle 3093459 Eki Görüntüle 3093458 Eki Görüntüle 3093457 Eki Görüntüle 3093458 Eki Görüntüle 3093459