- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Üye yeni değil. Benden eski.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye yeni değil. Benden eski.
Yeşil elbise şal almadım sadece beyaz ayakabim var şal dan çantayı hangi renk alacağım kararsızımŞal için kiremit rengi yazmaya gelmiştim. Yeşil elbiseye yeşil şal sipariş verdiyseniz neden şalı soruyorsunuz
Çantayı da yeşil alın "bu bayram yeşillendim" sloganıyla foti paylaşırsınız
Kiremit renk şalYeşil elbise şal almadım sadece beyaz ayakabim var şal dan çantayı hangi renk alacağım kararsızım
Teşekkür ederimKiremit renk şal
Beyaz ya da kiremit renk çanta
Beyaz ayakkabım var sadece şal ve çanta sorunKırık beyaz bir şal
Altına da bej krem bi sandalet
Beyaz ayakkabım var sadece şal ve çanta sorun![]()
Son cumlenız ne kadar ayıp nıye ustten bır duruşunuz var ınsanlara onu uygun bulmus begenmıs fıyatı uygun bulmus almıs kotu de degıl kıyafet.“Beyenmediyseniz” yazan birine yazdığım için kendimden özür dilerim. Sentetik bol ter kokulu elbisenizle iyi bayramlar.
Yok hayır daha gelmediSiparişiniz henüz gelmedi anlaşılan. Gelseydi ne kadar ince, ne kadar basit ve yanlış dikilmiş olduğunu görürdünüzve bu tip sayfalarda iade de olmuyor, elinizde patlıyor
Yeni çıkan topuklu terlik almıştım beyaz salı kırık beyaz düşünüyorum çanta sıkıntı yeşil alsam çok sırıtır diye düşünüyorumÇantayı ayakkabının tarzına göre belirleyin.
Mesela sandaletse hasır çanta yakışır.
Klasik bir ayakkabı ise sert olmayan portföy, el çantası gider.
Şal dediğim gibi bu elbiseye sadece düz renk beyaz ve tonları gider. Riske gerek yok.
Ne kadar haddini sınırını aşan yorum. Yerinize utandım çünkü sizde yok gibi duruyor ayip duygusu.“Beyenmediyseniz” yazan birine yazdığım için kendimden özür dilerim. Sentetik bol ter kokulu elbisenizle iyi bayramlar.
Hiç aklıma gelmedi o anaslında elbisede resmindeki şal rengi uygunmuş bakın ,içindeki krem-bej rengine gönderme olmuş. belki ellerinde vardır şal sorsaydınız satıcıya
Teşekkür ederimNe kadar haddini sınırını aşan yorum. Yerinize utandım çünkü sizde yok gibi duruyor ayip duygusu.
Eki Görüntüle 3093451 boyle elbise alacağım şal ne takmaliyim sizce beyaz ayakkabım var altına giyecek çanta ve şal hangi renk almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim
“Beyenmediyseniz” yazan birine yazdığım için kendimden özür dilerim. Sentetik bol ter kokulu elbisenizle iyi bayramlar.
Eki Görüntüle 3093451 boyle elbise alacağım şal ne takmaliyim sizce beyaz ayakkabım var altına giyecek çanta ve şal hangi renk almalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim
EvetElbiseniz geldi mi ?