- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
- Konu Sahibi guz_cadisi
-
işte öyle değil her bayram kv istiyor bana soran yok benim de sinirime dokunuyor onların hepsine alınca ben de kendi ailemi ayırmıyorum bu sefer bir dünya hediye parası veriyoruz geçen sene 10 tane havlu aldırttılar memnun olsalar neyse ama beğenmiyorlar bide alınan yapılanı. Eşime dedim kv ile ananeye alalım kalanı boşver diyorum olmaz diyor her bayram benle tartışmaktan bıkmış bu konuyu
çok saçma eşinde bi acayipmiş,şöyle şeylere karışan erkeklere sinir oluyorum ,bak kendin diyosun memnun olsalar diye,olmazlar canım mecburmuşsun gibi yaparlar ,kaynana al annaneye al bide kendi annene al tamam ,bütün sülaleye ne münasebet
biz çikolata aldık anneme ve kayınvalideye hatta biraz iyi almak istiyorum ama kayınvalidemin öyle bi görgüsü yok malesef ,bitane görmemiş kızıyla onunda görmemiş çocuklarına bayramın birinci günü daha bitittirice için ucuzundan bişey aldık ,annemlere iyi alayım dedim öylede olmaz gibi geldi ,
sana alıyolarmı bari canım bişeyler ,sen hediye falan görüyo musun teyzelerden bilmemkimlerden
onlarda adetmiş çorap ya da atlet veriyorlar büyük kısmı gittiğimiz yerlerin
çoğunlukla kv alır bana biz geçen sene havlu aldık hepsine bu sefer benimki neden bu renk yok mavi yok pembe tartışması çıktı
bıktım artık her sene aynı muhabbet bu sefer de eşim tutturdu birer paket çay şeker alacakmış onca kişiye ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?