bayram kabusu

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.639
63
34
esimin ailesi epey kalabalik. kirsal bir yerde yasiyorlar. her bayram bir evde belki 30 kisi toplanirlar. bu bayram da oyle olacak muhtemelen korona falan dinlemiyorlar asla. hic gitmek istemiyorum ben. ayni sikintiyi yasayan var mi? nasil cozum uretiyorsunuz? hastalik bahane edince de bizde yok ki diyorlar

çok zor bi durum , sen gitmesen eşin gitse farklı memeleketlermi
o kendi de pek gitmek istemiyor aslinda, ama asla gelemeyiz diyemez ailesine kirmak istemiyor hic. bensiz de gitmez, seni sorarlar gelmek mi istemiyor derler diyor. sasirdim iyice aman o kirilir bu kirilir diye gitmek zorunda kaliyorum hep.

esimin ailesi epey kalabalik. kirsal bir yerde yasiyorlar. her bayram bir evde belki 30 kisi toplanirlar. bu bayram da oyle olacak muhtemelen korona falan dinlemiyorlar asla. hic gitmek istemiyorum ben. ayni sikintiyi yasayan var mi? nasil cozum uretiyorsunuz? hastalik bahane edince de bizde yok ki diyorlar
Bu bayram ben ailemle vakit geçirmek istiyorum deseniz mesela?

kimse sıkayet etmıyo ondan oyle :)) polise bı dıyceksın yazıcak cezayı ne toplanabılcekler ne evden cıkabılcekler :)) kendılerını degıl cevreyı rıske attıklarından uzulmem sahsen. bız evden kafamızı uzatmadık ne ana baba ne kardes gorduk bayramda .. bı yerımız eksılmedı.

kimse sıkayet etmıyo ondan oyle :)) polise bı dıyceksın yazıcak cezayı ne toplanabılcekler ne evden cıkabılcekler :)) kendılerını degıl cevreyı rıske attıklarından uzulmem sahsen. bız evden kafamızı uzatmadık ne ana baba ne kardes gorduk bayramda .. bı yerımız eksılmedı.
ben de tamamen oyle dusunuyorum, birbirini gormese olmez insanlar ama hastaliktan olur. cahillik degil de ne simdi bu insanlarin dusunce tarzi

bayramda yan komsuya gidemiyoruz, 30 kisi ne? covidden her gün kaç insan vefat ediyor. daha dun bi komşumuz vefat etti. cocuklar annesiz kaldı...

Back
X