Slm arkadaşlar .. arkadaşlar 1 yıllık evliğim Bu bayramda 1 .günü kurban kesiceğiz kvlelerle beraber olacağiz . sabahtan akşama kadar . geçen eşime dedimki 1.günü kvlerde 2.günü Benm annemlere gderiz dedim. Yok olmaz teyzemler gelecek biliyorsun . dedi.. bende tamm canm gidelim benm annemlere öğleden sonra gdriz dedim . eşimde nezaman döneriz bilmiyorm yarın gderiz olmazsa dedi .teyzeleri bayramın 2,günü gelirler aileler toplanır babaannesinin evinde her sene böyle yapıyorlar. Geçen sene de böyleydi . teyzleri2,günü gelirler 2,günü akşamı kvmde kalırlar 3, günü giderler . yani bayramda altlı üstlü oturduğumuz için onlarla hep beraber olmak zorundayımışız gbi . sanki benmde bir ailem yokmuş gbidavranıyorlar ve ben bundan çok rahatsızm nasıl davranmalıyım onlara karşı yani ne yapacağımı bilemiyorum. Geçen sene benm kardeşime bayramlaşmaya giceğiz şimdi kapıdan çıkıyoruz nereye gidiyorsunuz falan filan soruluyor aslında sözle söylemiyorlar ama hissediyorum gitmememizi istemiyorlar gbi hareketleriyle tavırlarıyla hissettiriyorlar neden çünkü kvmin kardeşleri burda . bizde sanki kvnin eteyiğin dbinde olacağız . bide biz tm çıkıyoruz misafire kahve yapta öyle çıkın demesi yani nediyeyim şimdi buna.. Kardeşime gdince eşimi arıyor nerde kaldınız gelmiyecekmisiniz bana hisettirmemeye çalışıyor ama ben anlıyorum eşimiz hareketlerinden.bide kvm rahatsız hastalığı var ama kardeşleri gelcek dye sabah akşam temizlik yapar onlar gelince herşeyi o yapmaya çalışır . onlar gdince oram ağrıyor buram ağrıyor der hastayım der. Geçende bodrum katında kocaman sobayı kendisi çıkartmış kvm bel fıtığı var düşünün artık. Kvmde herşeyi ben yaparım havası var .sizler nasıl yapıyorsunuz eşlerinizle nasıl anlaşıyorsunuz???