Belki haklısın ama onun annesine sinirlenip kime patlayım ki ailem burda değil tek başımayım burdaBaşkasının yaptığı şeyin faturasını neden eşinize kesip adama surat asıyorsunuz?
Böyle yapacağınıza, güzel güzel hazırlanıp, güzel bir bayram sabahı geçirseydiniz eşinizin gözünde değeriniz artardı.
Hiç yoktan aranız bozulmuş.
Kv hayır cevabını kabul etmeyen birisi. Ayrıca soru bile sormadı emri vaki yaptıİstemiyorsan telefonda söylecektin. Eşine neden surat asıyosun?
Kimseye patlamanıza gerek yoktu, kahvaltı yaparken müsait bir anda "böyle pat diye olunca hazırlığım tam olmadı, en küçük ben olduğum için bana gelineceğini tahmin etmedik" tarzında bir şey söyler mesajınızı da vermiş olurdunuz.Belki haklısın ama onun annesine sinirlenip kime patlayım ki ailem burda değil tek başımayım burda
O zaman peki şimdi Nasıl gönlünü alsam bi de memlekete gitme çıkarttımKimseye patlamanıza gerek yoktu, kahvaltı yaparken müsait bir anda "böyle pat diye olunca hazırlığım tam olmadı, en küçük ben olduğum için bana gelineceğini tahmin etmedik" tarzında bir şey söyler mesajınızı da vermiş olurdunuz.
Siz niye eşinize surat astınız kiKv hayır cevabını kabul etmeyen birisi. Ayrıca soru bile sormadı emri vaki yaptı
Normalde çok gelenekçi insanlardır ama kv üşengeçlikten Bayram kahvaltısını hazırlamak istemiyo. Zaten kesin gece yarısına kadar kalırlar. Ne biliyim vala eşimden çıkarttım galiba sinirimiSiz niye eşinize surat astınız ki
Telefonda hayırdır el öpmeye mi geleceksiniz falan diye şakayla söyleseydiniz
Eski köye yeni adet
İşte yanlış yapmışsınız zaten geç kalmışsınız telefonda söyleyecektiniz şaka ile karışıkNormalde çok gelenekçi insanlardır ama kv üşengeçlikten Bayram kahvaltısını hazırlamak istemiyo. Zaten kesin gece yarısına kadar kalırlar. Ne biliyim vala eşimden çıkarttım galiba sinirimi
Ay cidden ne abartmisin ulkeyi terkedeydin adamdan da ne istion anlamadim arayip anne gelmeyin demesini mi o zaman yine suclu olurdu hosMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Bi senelik evliyim hep gergin ilişkilerimiz kv ileİşte yanlış yapmışsınız zaten geç kalmışsınız telefonda söyleyecektiniz şaka ile karışık
Eşinize de sakın belli etmeyecektiniz
Neyse kaç yıllık evlisiniz bilmem de öğrenirsiniz Canım öğrenirsiniz öğretirler Adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?