Bayram kahvaltısı

Bence abartiyosunuz. Kv ve eltiniz size karsi bi adim atmış neden negatif düşünüyorsunuz? Su Kv kp ve elti konulari acanlar onlari el gibi degilde de aileden bi parça olarak görseler ne kadar da güzel olurdu.

Elini mi öpmeye gelicekmiş?

Canim kahvaltiya gelecekler ne var ki bunda...
Esinizle gereksiz yere tatsizlik yasamissiniz bence...
Annenler gelse herseyi dort dortluk hazirlardiniz diye dusunuyorum...
Kv denizde biricik esinizin annesi sonucta..(anneniz olarak gormuyor olabilirsiniz)
Zaten bayram dolayisiyla evinizde temizlik yapacaksiniz...
Sofraya fazladan birkac bardakta koyuverin ohh misss
Esinizide memnun etmis olursunuz degmez mi ?

Bolca Patates ve Biber Kizartmasi yapin üzerine domates sosu iki tava melemen mantar kavurmasi ve peynirli yumurtali ekmekler yapip sürün firina bak bakalim eşin de nasil mutlu olur hem bayram gönüller bir olur barisirsiniz yada daha iyi olur muhabbetiniz

neden 3. gün? eşinin işi gücü yoksa gidebilirsiniz. sonucta onun ailesi yakında senınkı uzakta.
onun ailesi uzakta olsaydı emın ol arefe günü cıkardınız yola.
bayram bitince giidyorsunuz yani.
Evet bayram sonu gidiyoruz eşim de ailesi kadar olmasa da gelenekçidir bu yüzden tartışmak istemedim biliyorum kabul etmicek çünkü

Biz her bayram hep beraber kahvaltı ederiz k.valide de. .
Gayet güzel oluyor . .
Bayram yani idare edebilirsiniz. .
Tatsızlık çıkarmaya ne gerek var ki . .

Biz her bayram hep beraber kahvaltı ederiz k.valide. .
Gayet güzel oluyor . .
Bayram yani idare edebilirsiniz. .
Tatsızlık çıkarmaya ne gerek var ki . .
Bizde geçen Bayram'larda hep beraber etmiştik kahvaltıyı. Orda skıntı yok ama küçük geline gelinmesi bana tuhaf geldi ve bunun sebebi de kv nin üşengeçliği

Bizde geçen Bayram'larda hep beraber etmiştik kahvaltıyı. Orda skıntı yok ama küçük geline gelinmesi bana tuhaf geldi ve bunun sebebi de kv nin üşengeçliği

Nolacak altı üstü bi çay demlersin. .
Boşver sen iyi ol , eşinle aranı gereksiz bozma . .
Kendi Ailene gidin sonra da . .

Sebep nedir sorun ?
Can'ım düğün gününden başlayarak hatta daha da öncesinden skıntılar bitmedi şu sıralar durgunuz yoksa sürekli gerilim halindeyiz kv çok inatçı bi kadın mutlaka istediği olacak .olmaz dediğin anda bile olay çıkartır. Bende aman nolcak modunda bi insan değilim pek benim evimse ben karar veririm karışamaz deyince pek uyum yakalayamadık

Ben de olsam emri vaki olayina sinir olurdum.ama yapacak birsey yok.esime yansitmazdim.ayip etmissin esine karsi.simdi bayramdan sonra gitcez demissin esin orada surat sallasa yeridir. Anladigim kadari ile sagligin da yerinde rahatsiz olsan insana zor gelir gercekten.esinle barisma yoluna git.baskalarinin yaptigi davranislar yuzunden esinle tartisma hele ki bu esinin ailesi.....

Mesafeli olun. .
Saygıyı yitirmeden istemediklerini dile getir . .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .

Bayramda buyuklerin evine gidilir sabah. Sizinki biraz tuhaf olmus. Ama bosverin. Kac kisiler ki? Hergunkinden farkli biraz kizartma yapin, aksamdan da bi pogaca yaparsiniz tamamdir. Oyle kraliyet sofrasi kurmana gerek yok. Iste klasik aile sofrasi olsun kafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…