Elini mi öpmeye gelicekmiş?Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Bende aynı cümleyi kurdum bayram sabahı geliolar elimi de öpecekler herhalde dedim ama biraz abarttım sanırım kimse benim gibi düşünmüyorElini mi öpmeye gelicekmiş?
Üçüncü gün gidiyoruz memleketeailen uzaktaymıs. neden bayramlarda gitmiyorsunuz?
neden 3. gün? eşinin işi gücü yoksa gidebilirsiniz. sonucta onun ailesi yakında senınkı uzakta.Üçüncü gün gidiyoruz memlekete
Evet bayram sonu gidiyoruz eşim de ailesi kadar olmasa da gelenekçidir bu yüzden tartışmak istemedim biliyorum kabul etmicek çünküneden 3. gün? eşinin işi gücü yoksa gidebilirsiniz. sonucta onun ailesi yakında senınkı uzakta.
onun ailesi uzakta olsaydı emın ol arefe günü cıkardınız yola.
bayram bitince giidyorsunuz yani.
onunki aile de senınkı boru mu? neyse yaaEvet bayram sonu gidiyoruz eşim de ailesi kadar olmasa da gelenekçidir bu yüzden tartışmak istemedim biliyorum kabul etmicek çünkü
Bi senelik evliyim hep gergin ilişkilerimiz kv ile
Bizde geçen Bayram'larda hep beraber etmiştik kahvaltıyı. Orda skıntı yok ama küçük geline gelinmesi bana tuhaf geldi ve bunun sebebi de kv nin üşengeçliğiBiz her bayram hep beraber kahvaltı ederiz k.valide. .
Gayet güzel oluyor . .
Bayram yani idare edebilirsiniz. .
Tatsızlık çıkarmaya ne gerek var ki . .
Bizde geçen Bayram'larda hep beraber etmiştik kahvaltıyı. Orda skıntı yok ama küçük geline gelinmesi bana tuhaf geldi ve bunun sebebi de kv nin üşengeçliği
Can'ım düğün gününden başlayarak hatta daha da öncesinden skıntılar bitmedi şu sıralar durgunuz yoksa sürekli gerilim halindeyiz kv çok inatçı bi kadın mutlaka istediği olacak .olmaz dediğin anda bile olay çıkartır. Bende aman nolcak modunda bi insan değilim pek benim evimse ben karar veririm karışamaz deyince pek uyum yakalayamadıkSebep nedir sorun ?
Ben de olsam emri vaki olayina sinir olurdum.ama yapacak birsey yok.esime yansitmazdim.ayip etmissin esine karsi.simdi bayramdan sonra gitcez demissin esin orada surat sallasa yeridir. Anladigim kadari ile sagligin da yerinde rahatsiz olsan insana zor gelir gercekten.esinle barisma yoluna git.baskalarinin yaptigi davranislar yuzunden esinle tartisma hele ki bu esinin ailesi.....Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Can'ım düğün gününden başlayarak hatta daha da öncesinden skıntılar bitmedi şu sıralar durgunuz yoksa sürekli gerilim halindeyiz kv çok inatçı bi kadın mutlaka istediği olacak .olmaz dediğin anda bile olay çıkartır. Bende aman nolcak modunda bi insan değilim pek benim evimse ben karar veririm karışamaz deyince pek uyum yakalayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?