Bayram kahvaltısı

Bikereye mahsus olsaydi kabul edebilirdim ama devami gelmicegi ne malum bende gicik olurdum yaa ama bir kereye mahsuz kabul etmek zorundasin yeni gelinsen heves etmis olabilirler

Eline yapışmaya ilgisi yok durumun bence. Kadin gelelim mi bile dememis ki. Oğlumun evibe kafama gore giderim modunda insanlara gıcık oluyorum. Once bir sormalı. Kafasina gore emir veriyor resmen. nasıl sorun çıkaran konu sahibi oluyor ki.

Eşinin sucu ne diyemiyorum. Hemen de ne var bunda moduna giriyor bu erkekler. Anasi fikir bile sormamis.

Ailen yakınsa onları da çağır olmadı

eşinin gunahi nedir burada ben anlamadım ?
madem surat asilacak biri var bu kayinvalden .

seninki bahcivan sucuya sucu hizmetciye gibi gitmis gelmis

Geleceğiz denince "hadi ya öyle mi?" Mi dediniz gerçekten :)))
KV ne dedi diyince eltiniz bunu söylese komik olurmuş..
Eşinize patlayacak kadar bi durum göremedim..
Evet arayip sana gelmek istiyoruz ne dersin dense daha güzel ama..
Aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorsanız neye kirildiginizi anlatın uzatmadan.. ve uzatmayın..

O kadar surat yapmişsınız devamını da getirin kendinizden ödün vermeyin insanlar emrivaki yapmamayı ogrensin

Ben sana hak verdim.k.validen bildigin sacmalamiş.bayram sabahi orada toplanmaniz gerekirdi..ustune birde emrivaki yapmiş..hayret..

Bu olayı eşime yansıtmakla hata yaptım galiba. Gideyim öpeyim bari Çok sağolun yazdığınız yorumlar için
Evet, tek hatalı olduğunuz kısımda bu zaten, eşinizin bir kabahati yok, gelenekçi bir aileyse o zaman geleneklere göre bayram kahvaltısı aile büyüğünün evinde yapılır, bu sefer emrivaki olmuş, kahvaltı sizde yapılacak gözüküyor, eşinize çok yansıtmadan ama kayınvalideye gayette lafı çakarak diğer bayramlar için şimdiden önleminizi alın, eşinizde çok gelenekçiyse sizinde bir anne babanız olduğunu unutmasın, bir dahaki seneye bayramda sizin ailenize gidilsin, gelenekler öyle sadece bir tarafın ailesine olunca geleneklikten çıkıyor adı başka birşey oluyor.

Hepiniz toplanın bana gelin bu bayramıda yalnız geçireceğim genee valla konu sahibi insan tek kalınca anlıyormuş bazı şeylerin değerini gelsinler ne güzel bayram bu özel gün allah aşkına yılda 1 kez kurban bayramı ne güzel toplu halde muhabbet sohbet kahvaltı dediğin nedirkiii herşey hazır zaten 3-4 çeşitde kendin eklersin oldu bitti inan bana mutluluğu hiçbirşeye değişmezsin insan gurbette yalnız kalınca anlıyormuş hiç kimseyi üzme inan değmez güzel ağırla mutlu mutlu geçsin bayramın

İste normalde aralari iyi olsa arkadas bunu konu bile etmezdi .insan birbirine duygu bagi eksik olunca ki ister istemez oluyor.bir kiz var 5 senelik de evliyim.aramiz iyidi.gezmeler tozmalar.bu ramazandan snra olaylar silsilesi oldu aramiz bozuldu ama kusluk yok karsilikli sogukluk var.eskiden ayni seyi yapsa aklima bile gelmiyordu simdi nerdeyse her davranisi bana batiyor.bence algi.meselesi neresinden olaya bakiyorsan duygularini da oyle yasiyorsun.esler bu konuda maalesef tarafli oluyor.

Benim bildigim bayramda büyüklerde toplanılır o ne saçmalık

Benim bildigim bayramda büyüklerde toplanılır o ne saçmalık

Biz her bayram sabahı bizde kahvaltı yaparız.ben daha hiç kvgile gitmedim bayramda hep onlar gelir bizde bayramlaşılır.eltimgilde gelir.bayram kalabalık güzel olur zaten.ne güzel işte şöyle güzel bi kahvaltı hazırlayıp güle eğlene yeyin.

Adam basi bir yumurta hasla
Soymana bile gerek yok, kabuklariyla koy masaya
Peynir zeytin vs
Yeterli

Al sana bayram demis olursun

Telefonda hadi yaa demek yerine benim şu işim var diyip ekebilirdin madem ekmedin eşine neden surat yapıyorsun

Bayram kahvaltısı ne ayrıca, kaz ciğeri falan mı yeniyo,kahvaltı işte, patates kızart yumurta haşla salatalık domates dil zeytin peynir çay ekmek bitti

Tamam bayramda büyüklere gidilir,tamam metezori olmuş kayınvalidenizin yaptığı ama bu denli büyütmeniz anlamsız.
Siz gitmemiş olursunuz,tüm aileyle bayramlaşma faslınıda aradan çıkarmış olursunuz işte ne güzel.
İstanbuldayım ve bu bayram Anadolu yakasından Avrupa yakasına mekik dokuyacağım,keşke hepsi toplaşıp gelse bana da aradan çıksa,ben kahvaltı hazırlamaya razıyım.
Ayrıca sizi aramış söylemiş,istemiyorsanız "anne sizde yapalım kahvaltıyı müsait değilim"deseydiniz. Eşinize söylese eşiniz size sormadan gelin dese kızın adama ama bu durumda tepkiniz fazla geldi bana.

Sizinkide resmen kendi huzurunu bozmak. Kv de sizi aramis size soylemis istemiyorsaniz deseydiniz ben arife gunu annemlere gidicem diye. Konizi arayip soylese kocaniz size sormadan tamam dese adamin agxina s.csaniz yeridir diyicem de siz kendiniz tamam demissiniz neyin tribindesiniz... Hem ne olur bayram sabahi guzel bir kahvalti hazirlayip agirlasaniz, bayram sabahi kucuk geline gidildigini hic duymamistim demissiniz buyuk geline gidiliri duydunuz mu ya da illa suna gidilir diye bir kural mi var!? Hic olmafi ara annenleri onlar da gelsin hep beraber baslayin bayram sabahina. Benim icin bayramlar onemlidir buyuklerin gonullerini en azindan o zamanlar hos tutmak lazim. Sevmiyor olabilirsiniz hic birimiz kvmize asik degiliz. Amma vaktiyle vermediyseniz cevabinizi simdi pasalar gibi agirlayacaksiniz, bosuna kocaniza catip huzurunuzu kacirmayin...

Abartmışsınız.
Kurun bir kahvaltı sofrası bitsin gitsin. Böylece herkes size gelmiş olur siz gitmekten kurtulursunuz. Alt tarafı bir kahvaltı yani, üstelik daha bayrama kaç gün var. İçinizden gelse öyle bir hazırlanırsınız ki senelerce namınız yürür.
Keşke benimkiler de bana gelse bu bayram.
Bayram dediğin birlikte güzel yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…