Düğün var sanırım. Bence git ama resmiyetini koru . Oda kocanın hatrına git. Zaten senı haklı buluyor. Sende eşinin gönlünü etmiş olursun
Düğün kimin?
O halde gidip gayet misafir gibi oturabilirsiniz. Soğuk ama gözlerine sokacak kadar da değil. Sadece umursamaz demek istiyorumGörümce in kaynınınn. Çok iyi aile dostları ve damat eşimin çok yakın arkadaşı
haksızsın haksızsın haksızsın..yazıkKızlar ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ve bayramın 2günü mecbur gidicem onların şehrine ve bugün kıyafet denerken kızıma dedim ki senin hatırına gidiyorum düğün gör dedim.
Ve eşim başladı yeter senin yüzünden ailemle görüşemiyoruz at artık kinini nefretini sıkıldım bu durumdan. Ve ben mağazayı terk edip eve geldim kızımı alıp.
Ki benim haklı olduğumu hep söyler ama benden onları affetmemi istiyor. Daha öncede çok affettim değersizleştim gözlerinde bardak taştı asla görüşmem bu saatten sonra.
Şimdi asla gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi.
Eşimde sen gelmesen bende gitmem diyor ki ben sen git diyorum.
Gitmek istemiyorum ama gitmesem haklı çıkaramam onları bak gelmedikardeşimizi uzaklaştırıyor diye sizce.... Ne yapmalı daha önce çok affettim don olayda asla dedim ama eşim bildiğiniz baskı yapıyor. Ben çok detaylı anlatmadım ama mağazada bildiğiniz estikçe gürledik
haksızsın haksızsın haksızsın..yazık
eşini seviyormusunBu kanıya nasıl vardınız
Neden aranız bozuk?
Gorumcemin kayninın düğününe gitmezdim sanırım...eşimin ailesi ile hiçbir sorun olmasa da bulunduğum şehirde değilse gitmezdim o kadar didisinin didisinin düğününe
Allah rahmet eylesin. Bence siz de artık uzatmayin. Kadın ölmüş yani, eşinize hala bu tartışmayı hatirlatmak eziyet bence. Yazık adama.Kv bize yerleşmek istedi kendi evi varken eşi Kv ve küçük oğlu bende kabul etöçmedim zaten kışları bizdensin yazın bari başbakan kalalım dedim diye yani kabul etöçmedim.. Ve Kv kaza sonuç vefat etti görümçelerimde bana küstü anamızın isteğini yerine getirmedin gözü açık gitti gbisnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?