Bayram kavga küslük tatil zehir

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ve bayramın 2günü mecbur gidicem onların şehrine ve bugün kıyafet denerken kızıma dedim ki senin hatırına gidiyorum düğün gör dedim.

Ve eşim başladı yeter senin yüzünden ailemle görüşemiyoruz at artık kinini nefretini sıkıldım bu durumdan. Ve ben mağazayı terk edip eve geldim kızımı alıp.

Ki benim haklı olduğumu hep söyler ama benden onları affetmemi istiyor. Daha öncede çok affettim değersizleştim gözlerinde bardak taştı asla görüşmem bu saatten sonra.

Şimdi asla gitmeyi düşünmüyorum gitmeyi.
Eşimde sen gelmesen bende gitmem diyor ki ben sen git diyorum.

Gitmek istemiyorum ama gitmesem haklı çıkaramam onları bak gelmedikardeşimizi uzaklaştırıyor diye sizce.... Ne yapmalı daha önce çok affettim don olayda asla dedim ama eşim bildiğiniz baskı yapıyor. Ben çok detaylı anlatmadım ama mağazada bildiğiniz estikçe gürledik

Düğün var sanırım. Bence git ama resmiyetini koru . Oda kocanın hatrına git. Zaten senı haklı buluyor. Sende eşinin gönlünü etmiş olursun

Zaten onun hayrına gitmeyi kabul ettim. Ama resmen bana git ve onlara yağ çek demeye getirdi

haksızsın haksızsın haksızsın..yazık

Neden aranız bozuk?

Merhaba ,bende eşimin ailesiyle hadlerini çok çok astıkları bir konu için görüşmedim esimde tavirliydi ve hep arkamdaydi vs ama bir yerden sonra ee tamam ama artık dedi .Bende kinci birbinsanim ve zor affederim 2 yıl böyle her kavgada başına kaktim en son patladı .Hakkiyken haksiz duruma düşüyoruz sürekli söyleyince ...
Onlar özür dilediler benden o şekilde gittim ama gidene kadar girdik birbirimize hatta konu bile açtım ki çoğunluk beni hatalı buldu..
Düğünün sahibi olan kişiyle bir olayiniz yoksa gidin derim ama herkesle merhaba merhaba kalabalık içinde selamalsin geçin .
Sabır göstermeye çalışın ...
O kavgaları tahmin ediyorum az çok bizde ettik çünkü .İnanın bizim haklı olduğumuzu biliyorlar ama sürekli aynı şeyleri duymak sinirlerini bozuyor .Biz onların yerinde olsak ,belki bizde patlardik bir yerden sonra bilmiyorum ..
Eğer bunun dışında eşinizle mutkuydaniz düğün için görev gibi gidin gelin derim

Neden aranız bozuk?

Kv bize yerleşmek istedi kendi evi varken eşi Kv ve küçük oğlu bende kabul etöçmedim zaten kışları bizdensin yazın bari başbakan kalalım dedim diye yani kabul etöçmedim.. Ve Kv kaza sonuç vefat etti görümçelerimde bana küstü anamızın isteğini yerine getirmedin gözü açık gitti gbisnden

Gorumcemin kayninın düğününe gitmezdim sanırım...eşimin ailesi ile hiçbir sorun olmasa da bulunduğum şehirde değilse gitmezdim o kadar didisinin didisinin düğününe

Ama aralarındaki bağ çomkuvvetlive damat eşimin çok yakın arkadaşı ayrı şehir değil aslında biz merkezde onlar ilçede 1 saatlik yol var aramızda

Ortada bişi yok ,onlar boş konuşmuş madem iyi arkadaş damat gidin el gibi takılın ,eşini mutlu et,
Eskiden laf vuran olursa siz alın kayınvalidenizi mutlu edin pişman olmayın dersin

Allah rahmet eylesin. Bence siz de artık uzatmayin. Kadın ölmüş yani, eşinize hala bu tartışmayı hatirlatmak eziyet bence. Yazık adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…