Metroda fiziksel şiddet oldu ve hala birliktesiniz. Belli ki bu adam sizi mutlu edemiyor. Hayatı tek kişilik yaşıyor. Düzgünce konuşun ama hala aynı devam edecekse başka çözüm bulursunuzHepinize hayırlı bayramlar diliyorum kızlar benim için bugün bayramdan ziyade cenaze gibiydi eminim kurbanlık koyunlar benim kadar acı çekmemişlerdir bugün kızlar eşim askerde bende bundan sebep köye geldim tek başıma ama eşim evdeykende zaten gitmezdik bayramlarda bir yere çünkü eşim adeta koltukla aşk yaşadığı için bayramda seyranda yada diğer zamanlarda bir yerlerde bulunmamız imkansızdı gelelim bugüne kızlar bu sabah insanlar eşleriyle çocuklarıyla kurduklari o mutlu aile tablosunu gözüme gözüme sokmaktan hiç geri durmadılar kalabalik bir bayram sofrasında eşlerle gülüşmeler şakalar gırlaydı elbette yaşayacaklar fakat kendi adıma o kadar üzüldüm ki daha bir bayram kısmet olmadi kocamin koluna girip bir yere gitmek çünkü biliyorum dışarıya çıkarsak eve gelene kadar birbirimize gireriz en son dışarı çıktığımızda metroda ikimizde birbirimize karşılıklı fiziksel şiddete varan bir tartışma çıkarmıştık insanlara rezil olmuştuk ve bunun tek sebebi eşimin koltuğundan ayrılmış olmasıydı kizlar bu bayram gözümün yaşıyla gecti normalde bu akdar takmazdım çünkü dediğim gibi yillar sonra geldim köye şu gerçekle yüzleştim aile demek buymuş yani birlikte vakit geçirmek bir yerleri keşfetmek vs vs neyse kisacasi bugün sofradan kalkıp kendimi sokağa attım hoykure hoykure ağladım benden yillar sonra evlenen kuzenimin bebeği büyümüş dile gelmiş sofrada babasina annesine sirinlikler yapıyordu bense yillar süren evliligimde esimin yine koltuğundan ayrilmak istememesinden dolayi askerliğini bu yasina kadar ertelemesinjn ceremesini cekiyorum bana az biraz teselli verir misiniz sizlerden baska kime dokeyim ki ben derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?