Bayram kıskançlığı

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-44
23
30
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum kızlar benim için bugün bayramdan ziyade cenaze gibiydi eminim kurbanlık koyunlar benim kadar acı çekmemişlerdir bugün kızlar eşim askerde bende bundan sebep köye geldim tek başıma ama eşim evdeykende zaten gitmezdik bayramlarda bir yere çünkü eşim adeta koltukla aşk yaşadığı için bayramda seyranda yada diğer zamanlarda bir yerlerde bulunmamız imkansızdı gelelim bugüne kızlar bu sabah insanlar eşleriyle çocuklarıyla kurduklari o mutlu aile tablosunu gözüme gözüme sokmaktan hiç geri durmadılar kalabalik bir bayram sofrasında eşlerle gülüşmeler şakalar gırlaydı elbette yaşayacaklar fakat kendi adıma o kadar üzüldüm ki daha bir bayram kısmet olmadi kocamin koluna girip bir yere gitmek çünkü biliyorum dışarıya çıkarsak eve gelene kadar birbirimize gireriz en son dışarı çıktığımızda metroda ikimizde birbirimize karşılıklı fiziksel şiddete varan bir tartışma çıkarmıştık insanlara rezil olmuştuk ve bunun tek sebebi eşimin koltuğundan ayrılmış olmasıydı kizlar bu bayram gözümün yaşıyla gecti normalde bu akdar takmazdım çünkü dediğim gibi yillar sonra geldim köye şu gerçekle yüzleştim aile demek buymuş yani birlikte vakit geçirmek bir yerleri keşfetmek vs vs neyse kisacasi bugün sofradan kalkıp kendimi sokağa attım hoykure hoykure ağladım benden yillar sonra evlenen kuzenimin bebeği büyümüş dile gelmiş sofrada babasina annesine sirinlikler yapıyordu bense yillar süren evliligimde esimin yine koltuğundan ayrilmak istememesinden dolayi askerliğini bu yasina kadar ertelemesinjn ceremesini cekiyorum bana az biraz teselli verir misiniz sizlerden baska kime dokeyim ki ben derdimi

Teselliden ziyade size sanki hayatınızı düzene sokma kararı lazım. Yaşadığınız durum üzücü tabi ki.

Yani adam koltukla aşk yaşıyorsa "Bırakın birlikte yaşlansınlar." diyesim geliyor.

Birbirinize şiddete kadar vardıysa durum muhtemelen bu konuları birlikte çözmeyi deneme kısmı zor bir ihtimal.

Eş dediğiniz kişi sizi mutlu etmiyorsa ve sizin hatrınıza çaba göstermiyorsa neden eş adı?
Bende gezmeyi pek sevmem evde film çay keyfi severim ama eşim mutlu olsun diye gidelim dediği yerlere giderim o da benle film izler ben mutlu olayım diye
Eş olmak aynı şeyleri sevmek değildir birbirinize saygı duyup mutlu etmektir
Peki bunu yapmayan biriyle devam etmek neden?

Metroda fiziksel şiddet oldu ve hala birliktesiniz. Belli ki bu adam sizi mutlu edemiyor. Hayatı tek kişilik yaşıyor. Düzgünce konuşun ama hala aynı devam edecekse başka çözüm bulursunuz

Böyle hayat geçer mi peki? Dışarıda birbirinize şiddet uygulayacak kadar birbirinizi sevmiyorsunuz aslında. Farkında mısınız bunun?
Koltukla aşk yaşayan adamı neden koltuguyla bırakıp dışarı çıkmıyorsunuz?
O adam hiç düşünmüyor mu ben koltukla aşk yaşarken eşim de biriyle aşk yaşamak için boşanabilir diye?
Ne kadar sürecek sizce hiçbir paylaşımın olmadığı bu evlilik? Tamamen tükenene kadar devam mı edeceksiniz?
Bilemiyorum. Dertleşelim tamam ama bu dertleşme neyi değiştirecek ki? Hayatınızda neyi guzellestirecek?

Teselli kelimesi yanlış oldu siz en iyisi beni bir silkeleyin allah aşkına çünkü dediğim gibi ben bunca zaman evde farkedememisim bu durumun beni bu kadar zedelediğini şimdi dış dünyaya açılmaya başlayınca oluşmaya başladı bu farkındalık biz aslında aile değilmişiz

Kocanizi bir psikologa götürün. Hem kalabalik içinde yalnız hem koltuktan başkasına güvenemeyecek kadar güvensiz. Sizse onun yalnızlığının icinde mahkum ve çaresiz hissediyorsunuz.

Aile olmanin önemini bilmeyenler evlenmesin mümkünse.

Siz yanlış kişiyle evlendiniz diye insanlar bayramını niye yas havasında geçirsin, iyi misiniz?
Kocanız ölmemiş sonuçta askere gitmiş
Ayrıca evdeyken koltuğundan ayrıldığı için onca tantana çıkaran adamı da niye özlersiniz onu da anlamadım

Deseniz de yanlış evlilil yapmışım ondan çok mutsuzum hak vereceğim de
Böylesi olmadı valla

Ya insanlar mutluluklarını sizin gözünüze neden soksunlar Allah aşkına?

napacaklardı bayram günü ortada sebep yokken surat asıp oturacaklar mıydı sizin için?

kocanız sizi mutsuz ediyor diye başkalarının mutlu olmasına da karışmayın yahu.

ayrıca madem buruk geçiyor sizin için, gitmeyin siz de o buluşmalara. Olacakları bilmenize rağmen gidiyorsunuz sonra insanları kıskanıyorsunuz.

Bu bayram benim için de buruk geçti, eşim yurt dışında
Hani özlemenizi burulmanızı anlarım ama insanlar mutluluğunu gözüme soktu diye düşünmeniz biraz saçma. İnsanlar neden sizin gözünüze soksun ki, sizin eşiniz yanınızda değil diye surat mı asmalılardı ya da küs gibi mi davranmalılardı?
Askerlik dediğin gelir geçer, ben de bekledim 1 sene.. Geçti gitti.. Ama sıkıntı daha büyük sanırım.
Sizin derdiniz eşinizi özlemeniz değil, idealinizdeki eşe duyduğunuz özlem, o adam da eşiniz değil, bununla yüzleşmek canınızı acıtmış.
Bunun da çözümü var. Artıları eksileri koyacaksınız tartıya, ben bu adamla bir ömrü geçiremem derseniz ayıracaksınız yollarınızı.. Ben şahsen koluma takıp gezemediğim, eğlenemediğim, kafamız nasıl esiyorsa öyle yaşayamadığım bir adamla evli kalamazdım. Onu koltuğuna nikahlar ben de çeker giderdim. Evlilik salt eve para getirsin yiyelim içelim ot gibi yaşayıp ölelim değil ki? Eşinizle gezmek istemeniz de çok normal, anlaşmak istemeniz de çok normal. Bu isteklerinizi bastırmanız yoksaymanız anormal zaten.
Bunun için boşanılır mı derseniz de ona uyum sağlayacak bu şekilde kabul edeceksiniz.

problemi başka insanların mutluluklarında değil de size mutsuzluktan başka bir şey sunmayan eşinizde ararsanız "kıskançlık" gibi zararlı bir duygudan çıkar ve evliliğinizle ilgili sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

Çocuğunuz da yok sanırım.
Bu kadar mutsuz olduğunuz, şiddetin de olduğu bir evliliğe neden devam ediyorsunuz? Çocuğu da genelde bahane olarak sunulduğu için yazdım.

İnsanlar normal hayatlarını yaşıyorlardır, sizin gözünüze birşey sokma çabasında olduklarını hiç sanmıyorum.

Bu hayatı yaşamaya devam etmek isteyip istemediğinize karar verin bence, herkesin kusurları var artıları eksileri var, ama terazi sizin …

Yani şöyle biz de nerdeyse çoğu bayramı eşimle ayrı geciririz çünkü bayramlarda çalışıyor ama bunun eksikliğini sizinkadar yoğun hissetmedim ailemin yanına geliyorum kızımla birlikte zaman geciriyoruz, sizin ki sadece bayram meselesi değil, siz beraber birşey yapmıyorsunuz ondan mutsuzsunuz yani düşünüyorum benim kardeşim kuzenim falan onlarda eşiyle geldiler hep birlikte konuştuk güldük herkes keşke eşin de burda olsaydı dedi çalıstigi için vs anlattım ne bileyim hep birlikte güzel vakit geçirdik ,sizin ki farklı bir boyut metroda kavga falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…