bayram kutlama zamanı???

bicirik54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
123
eşimin ailesi başka ilde benim ailemin olduğu şehirde yaşıyoruz.eşimin ilk görev yerı yaşadığımız yer.belki de sorun bu.kurban kesmek için başkası yardımcı oldu hıc bılmedgımız bı yere gıdecektık.sabah namazdan sonra hemen bizi kesimhaneye götürücek kişilerle buluşmaya gittik.biz yoldayken eşimin kardeşi aradı bayramlaştık.eşim biraz kısa konuştu çünkü araba kullanırken çok pür dikkat oluyor telefonla konuşmaktan korkuyor biraz kazaya sebep olur diye.kardesıyle konuştuk bız babamı ararız dedı eşim.sonra kurban kesılen yere gıttık.

eşim babasını aradı bayramını kutladı sonra telefonu bana verdı ben konustum saat 9-9.30 arasıydı.annemle de konuşayım dedı o yanımda değil kesimhanedeyiz uzakta şu an dedı.ben bırazdan ararım konusursunuz annenle de dedi.ben de tamam ben arardım dedım kayınvalıdemı aradım açan olmadı telefonu açmadı evde unutmus.sonra
saat 3e doğru eve geldik gıbıydı esım daha kapıdan atım attı hemen tekrar aradı babasını.malum et bayramı bıraz zahmetlı telefonu hep elıne alamıyorsun.sonra kayınvalıdem actı telefonu yüksek sesle konusuyor duyuyorum.eşimin suratı düştü.şimdi eve geldık anne babam aramadı kesımhanede uzagındaymışşın vs. dedı.
esım konusurken telefon kapandı yüzüne kapatmış kayınvalıdem neden aramadın dıyor.aradık ulaşamadık oysaki.

eşim üzüldü çok sonra ben aradım.açıklama yaptım haklısın anne ama ben aradım senı telefonuna bakmadın mı.babamla görüştük ben ararım sizi annenle konuşursunuz dedi aramadı.biz de et işine girdik yorulduk konuşamadık dedim yok kızım senın annen de olsa aynısı olurdu falan dedı tamam anne haklısın gıbı baya konuştum yaş ilerledıkce alınganlaşıyorlar dedım kendımce.namazadan çıkınca neden aramamışız devam ettı kızmaya.
arkadan görümcenın sesı geldi bekarken arıyordu anne evlendı böyle oldu dedi.çok gerıldım sinirlendim.senın kızın ne demek ıstıyor dıye eminin o doldurdu hep aynısını yaptı.düğünde düğünden sonra da eşimin ailesinin yanına her gittiğimizde sürekli laf sokmalar 37 yaşında bekar ve aileyi yönlendirmeye çalışıyorben mi abarttım yoksa.saat 9 da değilde bayram namazı cıkışı mı aranmalıydı hemen abattılar mı

ya da ablasının o arkadan yankılanan sesı ben mı büyüttüm(her sıkıntı da arkadan yorum yapıyor)

Keske bayram ya hu bu, adi ustunde bayram, kalp kirinca ne anlami kaliyor ki, deseydiniz.
Ha 5 dk once ha sonra aramissiniz ne fark eder, deger mi?

Surekli kendinizi anlatmaya calismayin bir daha olursa.
Bu olay icinse takmamak ve gerekli mesafeyi koymaktan baska careniz yok gibi gorunuyor.

Ortada suçlu olduğunuz bir durum yok gerilmeyin, kayınvalideniz kızının dolduruşuna geliyor belli ki kurban bayramı ve kurban kesmişsiniz sonuçta onunda sizi anlayışla karşılaması gerek her dakika arayıp baba geldi mi diye soramazdınız

her iki taraf da kurbanın başında zaten işi var

aramanın saati mi olur

bizim evde kurban işi yoktu; annemlerde de yoktu; öğlen bir ara aradım; öğlen yemeğini dahi yapmıştım yani

eşim anne babasını aradı mı bilmiyorum; arasa duyardım herhalde

o aramıyorsa ben zaten hiç aramam; arasa da selam söyle derim olur biter

yapsın tribini; telefonunu almayı unutma bir daha ki bayrama deyip üste çıksaydın keşke; sıkmasın eşin canını boşuna

öyle duruma geldım ki haklıyım dıyorum bi süre sonra artık şüphelenıyorum ben mi haksızlık ettim diye.çok mutluyduk sabah eşimle şimdi o üzüldü diye ben kıyamıyorum.ben üzüldüm diye o kıyamıyor.mübarek bayramda keşke böyle olmasaydı

Sanırım görümceniz mutsuz ve bunun acısını başkalarından çıkarıyor. Çalışıyor mu bir mesleği falan var mı? Boşverin takmayın. 9'da aramışsınız geç bir zaman değil ki.

ben kayınpederimi öğleden sonra aradım ...sabah kurbandaymış eşim öyle söyledi...kurban kesmediğimiz halde başkalarının işi vardır diye bu bayram daha geç aranıyor aslında

Düğün zamanı çalışıyordu gerginliğin anladım ama şimdi ise girdi gayet güzel kazanıyor diye soylemislerdi

Hıc ama hıc canınızı sıkmayın gulup gecın..kendı mutsuz olan ınsanlar etrafındakılerın mutluluguna katlanamıyor bellı kı gorumcenın amacı sızle kayınvalıdenızın arasını acmak,ona ınat ıletısımınızı kesmeyın..kv ne derse desın..

Allahim affet yarabbim sadece bu tantana yuzunden bayramlardan sogudum.. 2 saat gec aradiniz diye bayrami mubarek olmayacak kvalidenizin simdi

Kayinvalidem yanında kızı varken aramaz kendileriyle oturup konuştuğumuzda kızlarının etkisinde kaldığıni kabul etmişlerdi.insan kardeşi mutlu olsun istemez mi hiç ya

Geçen bayram ben oradayken kendi ailemi de hemen namaz çıkışı aramamistik. O zaman hiç bana hemen arayın olmaz alınırlar demedi.eşim aramacın normal zamanda da günlerce trip atmıştı. Ömrüm onlardan uzakta geçse de 1 telefonla moralini bozan şeyler oluyor

Kendinizi uzmeyin, sizin bir kusurunuz yok. Yalniz gorumce hanima bir koca bulursaniz ileride rahat edersiniz.

Allah allah hıcmı kurban kesmedıler bunlar ya.. Insan anlayıslı olur .. Sızınle alakalı bı durum yok asla

Nasıl davranacagimi şaşırdım. Mesafe koysam bi türlü koymasam bi turlu.düğün gecesi düğün sabahi hep bu kız yüzünden kavga ettik yıprandik artık yoruldum.bebek istiyorum korkuyorum resmen.

Kurban bayrami kurbanlar sebebiyle mesgul oluyor insanlar.
Esinizin aileside mesgulmus.
Siz aramissinizda zaten, madem bu konuda takintililar, bir dahaki bayrama namazdan sonra ararsiniz.
Gorumcenizide hic takmayin, kendisi sahip olamadigi seylerin hirsini sizden cikariyor olabilir,
Esinizle mutlulugunuza bakin siz.

Her trip attıklarında istediği yapıyoruz. Bu da doğru mu diyorum.alıştırmamali miyiz acaba.büyükler büyüklük yapmayı nasıl öğrenecekler.hadi ben el kızıym oğlunu niye üzme çabası var.

Ya ben hic birsey anlamadim.
Noktadan baska noktalama isaretleri de var.
Onlari da kullansaydiniz keske.

Ya ben hic birsey anlamadim.
Noktadan baska noktalama isaretleri de var.
Onlari da kullansaydiniz keske.
Dikkat etmedim pek kızgınlıkla yazarken.eşimin ailesinin bayramini neden saat 9 - 9.30 gibi kutladık neden eşim bayram namazindan çıkar çıkmaz kutlamadk diye trip atıldı.uzaktalar diye alınmışlar.
telefonlar esimin yüze kapandı görümce de evlilik değiştirdi kardesimi diye kayinvalidemle telefonla konuşurken müdahale etti.ben duyarım diye söylendi.
Özetle durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…