- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Empati kur o zaman, madem ailene duskunsun..çok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
yani evet onun babası anneme küfretse üstüne bende ona küfreder yüzüne olene kadar bakmazdımEmpati kur o zaman, madem ailene duskunsun..
ama bayram bu küs kalmak ne demek diyorum küs degılım diyor giderim ama şimdi degil ailenın hatasını anlamalıölmüş anama küfreden adamın evine bende gitmem. eşin haklı.
E o zaman zorlama esini, kırgınlığını da hafife alma..yani evet onun babası anneme küfretse üstüne bende ona küfreder yüzüne olene kadar bakmazdım
bundan 8 ay önce benim hatamdan dolayı büyük kavga ettık 3 gün sonra annem babam da evdeydı annem onunla konuşuyordu beni savunmak icin ama eşim yalandan nefret eder benimde ciddi bir konuda yalanımı yakaladı arkamdan iş çevirdin deyip cıldırdı en son babamlara kızını boşarım dedi babam da küfür etti baya agir ölmüş anasından girdı artık nerelerden çıktı . ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye su an miras evde oturuyoruz eşim sığıntı ettın beni dedi zaten lojmana çıkcaz . zamanla eski halimize döndük yarın bayram küslük bitsin yeter gidelim dedi yok zamanı var hale'n dedi giderim ama şimdi degil dedi . hatalı yazdım k bakmayın uzadı hakkınızı helal edin
bende ona bunu söyledım sen boşarım dikince adam cıldırdı ama gel gör işte kabul etmiyorBaban iyi yapmış evi geri almakla
Kendisi sinirle söylemiş affetilmiş babanız lafına karşılık anlık sinirle küfür etmiş
Babayla hâlâ küs
Hep bana hep bana tek doğru benim diyen den korkun evi paylaşırdı vallahi
eşinize nasıl ben seni affedip döndüm anlık sinirdi dedin babamın ki de anlık sinirdi
Babanız küfür etmiş olabilir ama kızı için sanki onsuz yaşayamaz mış gibi boşarım he tehdit eder gibi laf etmek nedir
haklısınızE o zaman zorlama esini, kırgınlığını da hafife alma..
Aynen asla gitmem dememiş zamanı var demiş bence olgunluk bile göstermiş zamana bırakınYine de "asla gitmem" dememis adam, sukret bence.. Ölmüş anasina dil uzatmak nedir ya?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?