- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
ilkte etmedi zaten tartışma alevlendı o boşarım dedi babamda Allah ne verdıyse iste biz eşimle 6 gibi sürede evlendık ama 1.5 yıl zaten vajinusmuatum sonradan oldu eşim 35 yasında izmirden ist benim icin tayın istedi izmirdeydim dayamadım diye . baba mirasında oturduk . hep ona hayatı zehir ettim siddet bile gösterdim o elini bile kaldırmadı bu kavga dan sonra kıyemetını bindim bebeğim varbirde eşim beni seviyor biliyorum
ilkte etmedi zaten tartışma alevlendı o boşarım dedi babamda Allah ne verdıyse iste biz eşimle 6 gibi sürede evlendık ama 1.5 yıl zaten vajinusmuatum sonradan oldu eşim 35 yasında izmirden ist benim icin tayın istedi izmirdeydim dayamadım diye . baba mirasında oturduk . hep ona hayatı zehir ettim siddet bile gösterdim o elini bile kaldırmadı bu kavga dan sonra kıyemetını bindim bebeğim varbirde eşim beni seviyor biliyorum
anladı bazen küfreder yine ama bekliyor gelsınEsin kufretmemis, ölene kadar yuzune bakmam da dememis, bu kadarcik tavir koyma hakki ver bence adama..
Baban hatasini anladi mi bu arada?
Cevaplarin bi tuhaf, çelişkili.. Deden mi aslinda babam dedigin kisi?benim annem babam yok aslında nenem dedem onları çok seviyorum kocam bile olsa anneme babama davranması hazmetmiyorum
of of haklısınızO zaman esinle arani bozma..
benim annem babam yok aslında nenem dedem onları çok seviyorum kocam bile olsa anneme babama davranması hazmetmiyorum
anladı bazen küfreder yine ama bekliyor gelsın
evet annemin babası annem babam yok anne annem sahip çıktıCevaplarin bi tuhaf, çelişkili.. Deden mi aslinda babam dedigin kisi?
seviyorum ama aileme böyle yapmasın işitiyorum barışsınsen kocanı sevmiyorsun belli..
insan eşini o kapıya götürmez deden yada baban farketmez..
sinirlenırse baya evetnaısl basen küfreder?
sürekli küfürlü konuşan biri mi?
yarın ne diyicem herkesin yanında kocası zor dueumda kalçamEşin haklı. Zaman vermen lazım.
sinirlenırse baya evet
yarın ne diyicem herkesin yanında kocası zor dueumda kalçam
asla dilemez oda boşarım dediği icin eşime dedim kin tutmuyorum biraz da ev olayına sinirlendi ondan gizli babama verdim diye sigintı oldum sayende diyor babam şükür durumu iyibenim dedem hep küfürlü konuşurdu ama insanlara değil
nesnelere ya da öyle ortaya küfrederdi sinirlenince
biz öyle kabul etmiştik onu küfür etse de çok takılmıyorduk
ama
ne olursa olsun bir insana daha doğrusu damadın annesine küfür edilmez
kaç yaşında bu amca?
eşinden özür dilesin eşin de elini öpsün madem
eşinden özür diler mi baban/deden?
gecen bayram diğer eniştem gitmedi küskerdi kimse ablama sormadı bile ama bana sorarlar haklısınız bundna başka çarem yokbu bayram böyle oldu, eşimin herkese selamı var diyicen açıklama yapmıycan başka çare var mı?
ya da çalışıyor filan de artık
konuşmuyor demektense
Ailelerinizi sokmayın kavganıza, siz iyi oluyorsunuz ailemiz arada kalıyor sonra aileler kötü oluyor.bundan 8 ay önce benim hatamdan dolayı büyük kavga ettık 3 gün sonra annem babam da evdeydı annem onunla konuşuyordu beni savunmak icin ama eşim yalandan nefret eder benimde ciddi bir konuda yalanımı yakaladı arkamdan iş çevirdin deyip cıldırdı en son babamlara kızını boşarım dedi babam da küfür etti baya agir ölmüş anasından girdı artık nerelerden çıktı . ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye su an miras evde oturuyoruz eşim sığıntı ettın beni dedi zaten lojmana çıkcaz . zamanla eski halimize döndük yarın bayram küslük bitsin yeter gidelim dedi yok zamanı var hale'n dedi giderim ama şimdi degil dedi . hatalı yazdım k bakmayın uzadı hakkınızı helal edin
asla dilemez oda boşarım dediği icin eşime dedim kin tutmuyorum biraz da ev olayına sinirlendi ondan gizli babama verdim diye sigintı oldum sayende diyor babam şükür durumu iyi
Zaten en büyük aptallıgım eşim zaten bana öfkeli babam şekerli resmen ateş ile barut aptal kafamAilelerinizi sokmayın kavganıza, siz iyi oluyorsunuz ailemiz arada kalıyor sonra aileler kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?