• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram mı ???

bundan 8 ay önce benim hatamdan dolayı büyük kavga ettık 3 gün sonra annem babam da evdeydı annem onunla konuşuyordu beni savunmak icin ama eşim yalandan nefret eder benimde ciddi bir konuda yalanımı yakaladı arkamdan iş çevirdin deyip cıldırdı en son babamlara kızını boşarım dedi babam da küfür etti baya agir ölmüş anasından girdı artık nerelerden çıktı . ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye su an miras evde oturuyoruz eşim sığıntı ettın beni dedi zaten lojmana çıkcaz . zamanla eski halimize döndük yarın bayram küslük bitsin yeter gidelim dedi yok zamanı var hale'n dedi giderim ama şimdi degil dedi . hatalı yazdım k bakmayın uzadı hakkınızı helal edin

Eşinin haklılık payı olsa da ikna edebilirsin bence . .

Bu kafadan bende istiyorum valla...
Kafanıza göre davranın, eşinize yalan söyleyin, sonra gidin ananızı-babanızı aile meselenize karıştırın, üstüne adam sanki malınıza konacak gibi mal kaçırın, babanız da ağzına geleni saysın...

Sonra da ama Bayram? Diyin....
Hiç mi hatrım yok? Diyin....

ben ailemle aktif görüşüyorm karışmaz karışamaz ısrar etmemeliyim dediğiniz gibi çünkü yararı yok
Benim eşimde nişanlilikta yasananlar yuzunden ilk evlendigimiz zaman sikinti yapti hemde benim uzerimden... Yalniz gitmeme izin vermezdi, fazla kalmazdij dogru duzgun bisey paylaşamazdım annemle anlatamazdim hep sonra telefobda konusurduk.. 2.5 yillik evliyim annemle babam bana sayiyla gelmiştir. Çok şükürki 1. Yildan sonra bazi seyleri unuttu da simdi rahat gidip gelebiliyorum.. insallah sizinde duzelecektir zamanla

Bu kafadan bende istiyorum valla...
Kafanıza göre davranın, eşinize yalan söyleyin, sonra gidin ananızı-babanızı aile meselenize karıştırın, üstüne adam sanki malınıza konacak gibi mal kaçırın, babanız da ağzına geleni saysın...

Sonra da ama Bayram? Diyin....
Hiç mi hatrım yok? Diyin....
evet bunlar oldu ama oda suçlu boşarım dedi

Benim eşimde nişanlilikta yasananlar yuzunden ilk evlendigimiz zaman sikinti yapti hemde benim uzerimden... Yalniz gitmeme izin vermezdi, fazla kalmazdij dogru duzgun bisey paylaşamazdım annemle anlatamazdim hep sonra telefobda konusurduk.. 2.5 yillik evliyim annemle babam bana sayiyla gelmiştir. Çok şükürki 1. Yildan sonra bazi seyleri unuttu da simdi rahat gidip gelebiliyorum.. insallah sizinde duzelecektir zamanla
bu olaydan önce araları iyiydi kalırdı babami özellıkle çok severdi yani be on gün kalsam neden demezdi

Ehh Siz işin b.kunu çıkarmışsınız resmen...

Ne demek adamın ölmüş anasına küfür etmek? ben olsam öyle densiz bir adamı baba yerine de saymam yüzüne de bakmam, eşin yine ılımlı barışmam demiyor öpte başına koy o adamı...

Bence eşinizi zorlamayın.eşiniz asla gitmem dememiş.üzerine gitmeyin.siz ailenize ne kadar düşkünseniz oda annesine düşkündür.sizin ailenizle görüşmenize de karışmiyormuş.daha ne yapsın.

Siz haksizken annenizin sizi savunmasıda yanlış olmuş.bizim ailede ben haksız olsam,eşimden daha çok bana kizarlardı.siz üstüne birde habersiz evi devretmişsiniz.tabiki eşiniz kendisini kötü hissetmiştir.yaşananlar hemen unutulacak küçük kırgınlıklar değil.ısrar edip huzurunuzu bozmayın.zamana bırakın...

Bence eşinizi zorlamayın.eşiniz asla gitmem dememiş.üzerine gitmeyin.siz ailenize ne kadar düşkünseniz oda annesine düşkündür.sizin ailenizle görüşmenize de karışmiyormuş.daha ne yapsın.

Siz haksizken annenizin sizi savunmasıda yanlış olmuş.bizim ailede ben haksız olsam,eşimden daha çok bana kizarlardı.siz üstüne birde habersiz evi devretmişsiniz.tabiki eşiniz kendisini kötü hissetmiştir.yaşananlar hemen unutulacak küçük kırgınlıklar değil.ısrar edip huzurunuzu bozmayın.zamana bırakın...
haklısın sindirmem kabul etmem lazım

Back
X