• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram mı ???

ama babam da haklı boşarım ne demek sonra da popoma yapıştı bırakmam seni diye

Hiç haklı değil bence eşiniz sizinle sorun yaşamış aileniz müdahil olmuş boşuna dememişler araya giren arada kalır diye siz zaten baştan hataliymissiniz tartışırken çoğu evlilikte boşanma lafları tartışma esnasında ağızdan çıkar ama olmuş anasına sayıp sövüp bayramda el öpmesini beklemeyin eşinize çok büyük ayıp olur
Babanız bi özür bile dilememis üstelik madem bayram çok önemliyse damadindan özür dilesin.
Bide size tavsiyem konuyu eşinize habire açmayın gel gel diye ısrar etmeyin ki unutsun adam her ısrar da daha fazla hiddetlenir. İyi bayramlar

şunun tersini düşün eşinizle kavga ettiniz kayınpederiniz de sizin ananıza babanıza küfretti
aradan üç ay geçti eşiniz sizi babasının elini öpmeye götürüyor ne düşünür ne hissederdiniz
bayram da küslük olmaz mı derdiniz
bu konuyu böyle açsanız boşan lafları hava da uçuşurdu değil 3 ay 3 sene bile unutmazdınız bunu o yüzden kocanızla boşa kavga etmeyin çünkğ haklı

Bence Burda suçlu sizsiniz ne eşiniz ne babanız. Eşinizden gizli bi işler cevirmissiniz sanırım mal mülk davası eşiniz de bunu anlayınca haklı olarak sinirlenmiş biraz empati yapın aynı şeyi eşiniz yapsa bosanirsak hak iddia edemesin diye mal kacirsa ne yaparsınız,?

Ortalığı karıştıran sizsiniz adam yine alttan almış barismis kabul etmiş sizi ve siz hala bayramda babama gitmiyor diye konu açıyorsunuz. Üstelik babanız eşinizin ölmüş ailesine kufrederken . Bu kadarı biraz fazla değil mi çok şey beklemiyor musunuz adamdan? Gerçekten üzüldüm eşiniz için..

çok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
Benim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.

Benim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.
eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyor

ben bu durumlarda ailemin yanında oldum

beni çok severek aldı daha 5 aylık gelindim izmirden işt geldı ben istedim diye babamin verdiği evde oturduk ondan gizli babama geri verdim ayan çok pişman devlet lojmanlarında otursaydım kesk'e diye abim evi basti eşim bana abini çıkar evden sedi ben yök dedim yine yilbasında aynı abim sarhosum diye herkesin içinde tokat attı ki benim eşim babasından bir fiske tokat bırak vurmamıştır bile babası . eşim ablamı geçmiş olsun aradı ona iftira attı hasta oğlumla dalga gecti diye ki ben yanındaydım konuştuğunda hep sineye cektı son hoca yalanım ve babamların gram ihtiyacı olmadığı halde eve el koymaları bardağı taşıran son şey . eşim beni hep ailesine savunan asla laf ettirmez yedirmez hale'n bile aramiz çok çok iyi buna rağmen gelmedi lojman bakıyor bebeğim 1.5 yasında ne bilim of

Bence siz fakesiniz çünkü yüzsüzlüğün dozunu her mesajda arttiyosunuz. Yok efendim babam üzülmüş kocamın hissettiğinden banane bilmemne bir de şimdi abim tokat attı ablamlar iftira attı vs tüm yazdiklariniz kocanizi daha mağdur gösteriyor size kizalim diye kasten yapıyorsunuz sanirim tepki çekmek için. Eger gerçekse de eşinizin yerinde olsam sizden çoktan bosanirdim.

çok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
Adam haklı, biraz zaman vermelisin . İyi gene hiç gitmem dememiş zaman var demiş

eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyor
Doğru diyor kusura bakma. Buna susmanda yanlış. Beni abim kocama tokat atıcak kıyameti koparırım. Sen eşini çiğniyorsun resmen. Eş delisi değilim yanlış anlaşılmasın. Ama haklıya hakkını vermelisin. Eşin haklı ve dedikleride doğru. Çok duygusal yaklaşıyorsun.bak ben hamileyim ama okadar duygusal olmama rağmen eşimi haklıyken çiğnemem ve bu duruma düşürmem. Kimse kimseyi üzemez sen eşini bunu zorlayarak yaptıramazsın. Ve eşin haklıysa ki öyle duruyor bence evet ya hatalarını anlarlar ya anlamazlar. Sen istersen git görüş ki bana sorarsan ben görüşmem. Senin eşinin ailesinden kardeşi gelip sana tokat atsa ve o görüşse hoşuna gidermi empati kur. Bazen zaman herşeyin ilacı olmaz. hatalarınıda anlamıyacaklar karşıdakiler. Bunu yapan insan ya i eşine tokat atan insan malesefki hatasını anlıyacak kapasitede malesef olamaz. Bence sen seçimini yapamıyorsun. Ya ezdiriceksin kocanı, eşinle mutsuz bir evliliğin olucak ya mutlu olucaksın ailenden bazı kişiler olmıyacak. Bak bayram bayram yanlızım. Hamileyim ilk çocuğum ve çocuğum bu yanlızlığa doğacak. Ama en azından mutlu olucak. Beni eşim ailesine asla ezdirmedi. Bende onu ezdiremem. O yüzden erkek kadın ayrımı yok.evet bir kadın olarak daha duygusal yaklaşıyorsun ama ayrım yapıyorsun empati kurmalısın. Anca böyle mutlu olursun. Seni üzmek istemiyorum bu sözlerimle ama gerçekler bunlar. Hep mutlu olun eşinle. Önemli olan eşin senin ailende eşin sadece. Nasıl erkekler anacı, aileci olunca kıyameti koparıyorsak. Sizde yapmamlısınız.

Bence siz fakesiniz çünkü yüzsüzlüğün dozunu her mesajda arttiyosunuz. Yok efendim babam üzülmüş kocamın hissettiğinden banane bilmemne bir de şimdi abim tokat attı ablamlar iftira attı vs tüm yazdiklariniz kocanizi daha mağdur gösteriyor size kizalim diye kasten yapıyorsunuz sanirim tepki çekmek için. Eger gerçekse de eşinizin yerinde olsam sizden çoktan bosanirdim.
gwrcegim neden fake olsun derdimi paylaşıyorum

Doğru diyor kusura bakma. Buna susmanda yanlış. Beni abim kocama tokat atıcak kıyameti koparırım. Sen eşini çiğniyorsun resmen. Eş delisi değilim yanlış anlaşılmasın. Ama haklıya hakkını vermelisin. Eşin haklı ve dedikleride doğru. Çok duygusal yaklaşıyorsun.bak ben hamileyim ama okadar duygusal olmama rağmen eşimi haklıyken çiğnemem ve bu duruma düşürmem. Kimse kimseyi üzemez sen eşini bunu zorlayarak yaptıramazsın. Ve eşin haklıysa ki öyle duruyor bence evet ya hatalarını anlarlar ya anlamazlar. Sen istersen git görüş ki bana sorarsan ben görüşmem. Senin eşinin ailesinden kardeşi gelip sana tokat atsa ve o görüşse hoşuna gidermi empati kur. Bazen zaman herşeyin ilacı olmaz. hatalarınıda anlamıyacaklar karşıdakiler. Bunu yapan insan ya i eşine tokat atan insan malesefki hatasını anlıyacak kapasitede malesef olamaz. Bence sen seçimini yapamıyorsun. Ya ezdiriceksin kocanı, eşinle mutsuz bir evliliğin olucak ya mutlu olucaksın ailenden bazı kişiler olmıyacak. Bak bayram bayram yanlızım. Hamileyim ilk çocuğum ve çocuğum bu yanlızlığa doğacak. Ama en azından mutlu olucak. Beni eşim ailesine asla ezdirmedi. Bende onu ezdiremem. O yüzden erkek kadın ayrımı yok.evet bir kadın olarak daha duygusal yaklaşıyorsun ama ayrım yapıyorsun empati kurmalısın. Anca böyle mutlu olursun. Seni üzmek istemiyorum bu sözlerimle ama gerçekler bunlar. Hep mutlu olun eşinle. Önemli olan eşin senin ailende eşin sadece. Nasıl erkekler anacı, aileci olunca kıyameti koparıyorsak. Sizde yapmamlısınız.
çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorum

çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorum
Ailen yanlış yapan. Yani abin. Yoksa babanın bir suçu yok sanıyorum senin yüzünden öyle olmuş gibi. Ama yinede bu küfür etmesi hakkını bulmaz. İnşallah her şey düzelir.

ona da hak veriyorum ama aileme çok düşkünüm eşim onlara bu muameleyi yapması kaldıramıyorum
Biraz zaman ver,sen kaldıramıyorsun da adam nasıl kaldıracak,vinç olsa çekmez.Senin annene söylenseydi,bayramda küslük olmaz,ver baba elini öpeyim diyecekmiydin?
Toplaması zor gelen,dağıtmayacak...

Afedersin ama esin senin ailen degil mi? Ona bu muameleyi nasil kabulleniyorsun? Esinle kotu olma bence daha fazla..
Seni esin şöyle bi durumda suruklese ne hissederdin? Kaldi ki erkekler daha zor unutuyor boyle olaylari..
Çok haklısın lavanta,babam öyle laflar etse,önce benim kalbimi delerdi,benim babam bunları nasıl söyler,artı eşime nasıl söyler diye...Eşime mahçubiyetimden de,kalk gidelim aileme diyemezdim vallahi...
Konu sahibi,biraz da eşini düşün,ailene de sonra gelecekmiş dersin.Babanın şekeri olması,onu haklı kılmıyor.Eşin yalanını da affetmiş,çok zorlama bence...

Ben yazacaktım şimdi...
Mümkün değil gerçek olması. Hadi bu kadar şey oldu hangi cesaretle gel anamın babamın elini öp diyecek ? Yada nasıl gelmesini bekleyecek kadar gözü kör olacak.
4 yaşındaki çocuğa anlatsan adam bir daha görüşmesin der.
Hala haklısınız ama ailem de ailem...
Bence vaktinizi daha iyi şeylere harcayın,buradan yeterince ekmek yediniz.

Konu sahibi çok şanslısınız. Zira ben olsam eşim böyle yapsa ona yapmadığımı bırakmaz hatta boşardım. Anasının babasının dizinden ayrılmayan erkeklere hep ana kuzusu diyoruz ama kadınlarda da varmış demekki. Ailenize bu kadar meraklıysanız niye evlendiniz? Yuva kurmayı beceremeyecek insanlar niçin evleniyor ben anlayamıyorum. Çok bencilsiniz. Haksız olmanıza rağmen istediğiniz olsun istiyorsunuz. Eşinize sevginiz yok saygınız yok. Artık eşinizle bir aile olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu kafayla giderseniz bu evlilik yürümez haberiniz olsun.
Dipnot: Ailem dedikleriniz dedeniz ninenizmiş. Anne baba bile değil. Tekrar etmek istiyorum eşinizin kıymetini bilin.

Back
X