Doğru diyor kusura bakma. Buna susmanda yanlış. Beni abim kocama tokat atıcak kıyameti koparırım. Sen eşini çiğniyorsun resmen. Eş delisi değilim yanlış anlaşılmasın. Ama haklıya hakkını vermelisin. Eşin haklı ve dedikleride doğru. Çok duygusal yaklaşıyorsun.bak ben hamileyim ama okadar duygusal olmama rağmen eşimi haklıyken çiğnemem ve bu duruma düşürmem. Kimse kimseyi üzemez sen eşini bunu zorlayarak yaptıramazsın. Ve eşin haklıysa ki öyle duruyor bence evet ya hatalarını anlarlar ya anlamazlar. Sen istersen git görüş ki bana sorarsan ben görüşmem. Senin eşinin ailesinden kardeşi gelip sana tokat atsa ve o görüşse hoşuna gidermi empati kur. Bazen zaman herşeyin ilacı olmaz. hatalarınıda anlamıyacaklar karşıdakiler. Bunu yapan insan ya i eşine tokat atan insan malesefki hatasını anlıyacak kapasitede malesef olamaz. Bence sen seçimini yapamıyorsun. Ya ezdiriceksin kocanı, eşinle mutsuz bir evliliğin olucak ya mutlu olucaksın ailenden bazı kişiler olmıyacak. Bak bayram bayram yanlızım. Hamileyim ilk çocuğum ve çocuğum bu yanlızlığa doğacak. Ama en azından mutlu olucak. Beni eşim ailesine asla ezdirmedi. Bende onu ezdiremem. O yüzden erkek kadın ayrımı yok.evet bir kadın olarak daha duygusal yaklaşıyorsun ama ayrım yapıyorsun empati kurmalısın. Anca böyle mutlu olursun. Seni üzmek istemiyorum bu sözlerimle ama gerçekler bunlar. Hep mutlu olun eşinle. Önemli olan eşin senin ailende eşin sadece. Nasıl erkekler anacı, aileci olunca kıyameti koparıyorsak. Sizde yapmamlısınız.