• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram öncesi sorulara hazır mısınız kızlaaaarr ? Bat 1-31 Mart olanlar buraya 🚩

ruberuu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
71
Puanlar
13
Evet arkadaşlar sonunda bayramda çattı geldi sayılır. Malum biliyorsunuz akraba ziyaretleri gelen giden derken o bilinen soru ve bakışlara maruz kalacak gibiyiz. Rabbim inş bekleyen herkese bayram öncesi bayram şekeri tadında güzel haberler vermeyi nasip eylesin. Çifte bayram yaşarız inşaallah.
Benim bat tarihim 12 Mart.
Peki sizlerin ?

Evet arkadaşlar sonunda bayramda çattı geldi sayılır. Malum biliyorsunuz akraba ziyaretleri gelen giden derken o bilinen soru ve bakışlara maruz kalacak gibiyiz. Rabbim inş bekleyen herkese bayram öncesi bayram şekeri tadında güzel haberler vermeyi nasip eylesin. Çifte bayram yaşarız inşaallah.
Peki sizlerin ?
Benim de 5 mart (ovülasyondan 11 gün sonra oluyor bende)
Evde de erken gebelik testi var. Yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama daha 7 gün oldu yumurtlama olalı 😅

Benim de 5 mart (ovülasyondan 11 gün sonra oluyor bende)
Evde de erken gebelik testi var. Yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama daha 7 gün oldu yumurtlama olalı 😅
Bende de aynı şekilde şuan zor duruyorum testi yapmamak için 😂

Senin yumurtlama hangi gündü. Ona göre hesaplayalım 😅
Benim biraz değişik ya mesela geçen ay değil öbür ay ayın 7 sinde oldum geçen ay 5 inde oldum bu ay 3 ünde olucam benim döngü kısa döngü 21-24 lük döngü reglm 7 gün sürüyor bittikten 4 5 gün sonra evrem başlıyor

Benim biraz değişik ya mesela geçen ay değil öbür ay ayın 7 sinde oldum geçen ay 5 inde oldum bu ay 3 ünde olucam benim döngü kısa döngü 21-24 lük döngü reglm 7 gün sürüyor bittikten 4 5 gün sonra evrem başlıyor
Yumurtlama takibi yapmıyor musun? Ovülasyon testi ile

Boşa gitmesin testler kızlar bekleyin günü gelince yaparsınız 😁

3 martı bekliyorum bende sabah çok silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum test güvenilir değildi yanlış görmüşümdür diye geçiştiriyorum kendimi

Peki sizlerin ?
Bat 11 mart . Bu ayı ailemin yanında geçireceğim bayram dolayısıyla eğer hamile olamazsam önğmüzdeki siklusu da kaçırıp anca nisan ayı denemelere ve tedavime devam edebileceğim ama inş dediğin gibi olur ve çifte bayram yaparız

3 martı bekliyorum bende sabah çok silik çizgi gördüm ama umutlanmak istemiyorum test güvenilir değildi yanlış görmüşümdür diye geçiştiriyorum kendimi
Kan testi ver bence bende ayın 5 ini bekliyorum en geç 8inde test yapıcam doğru çıkmasa içim rahat etmese kan vericem

Belirtiniz var mı sizin? Aşırı göğüs hassasiyetim var pms mi gebelik mi emin olamıyorum

Back
X