• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram öncesi sorulara hazır mısınız kızlaaaarr ? Bat 1-31 Mart olanlar buraya 🚩

Canım benim sürekli yumurtlmadan sonra ağrım oldu hiç durmadı yani Dpo 7 oldum şimdi Dpo 4 de yavaş yavaş arttı Dpo 6 da baya ağrım oldu önceki yumurtlamam da böyle olmadı hiç bat 8 ila 10 arası 10 Şubat adet günümdü ortalama 7 adet girdim uygulamalarda hatırladığım 7 adet ortalama döngü uzunluğu 27,14 6-7 gün var adete bakalım
Benim de dpo 7 itibariyle ağrım başladı. Ama erken teste göre bir şey yok. Bakalım regl olmadığımız sürece umut vardır. Ben hep geç yumurtluyorum. O yüzden bat 5 mart

Dpo 9 bugün. Predictor early yaptım. Negatif maalesef. Zaten iki gündür regl olcak gibi ağrım var muhtemelen 1-2 güne regl gelir. Ben elendim sizlere başarılar 😅
Off yaa o kadar umut vardı ya😌 hayırlısı olsun inşallah abla bende test yaptım sabah negatif çıktı hala hasta olmayı bekliyorum 3 gün geçti benimde dün ağırım oldu çok iş yapınca aynı regl ağrısı ama benim ağırım oldu gibi 1 saat sonra regl olan biriyim yada sabahına olurum yıllardır böyle olmadım hala ama negatif belki de gebelik için kulandim ilaçlar bu kadar geciktirdi

Benim de dpo 7 itibariyle ağrım başladı. Ama erken teste göre bir şey yok. Bakalım regl olmadığımız sürece umut vardır. Ben hep geç yumurtluyorum. O yüzden bat 5 mart
Benimde ağırım oldu abla ama 3 günün geçti sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı bekliyorum hala senin de benim ki gibi olmuş

Benim de sekiz ila on arası

8-10 Mart gibi olucam

Off yaa o kadar umut vardı ya😌 hayırlısı olsun inşallah abla bende test yaptım sabah negatif çıktı hala hasta olmayı bekliyorum 3 gün geçti benimde dün ağırım oldu çok iş yapınca aynı regl ağrısı ama benim ağırım oldu gibi 1 saat sonra regl olan biriyim yada sabahına olurum yıllardır böyle olmadım hala ama negatif belki de gebelik için kulandim ilaçlar bu kadar geciktirdi
Benimde ağırım oldu abla ama 3 günün geçti sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmadı bekliyorum hala senin de benim ki gibi olmuş
Senin gecikmiş bi de canım. Kan versen belli olur. Eğer gebelik yoksa birkaç regl söktürücü egzersizle regl olursun. Hayırlısı hakkımızda

Senin gecikmiş bi de canım. Kan versen belli olur. Eğer gebelik yoksa birkaç regl söktürücü egzersizle regl olursun. Hayırlısı hakkımızd

Senin gecikmiş bi de canım. Kan versen belli olur. Eğer gebelik yoksa birkaç regl söktürücü egzersizle regl olursun. Hayırlısı hakkımızda
Amin abla ama egzersizleri bilmiyorum

Dpo 9 bugün. Predictor early yaptım. Negatif maalesef. Zaten iki gündür regl olcak gibi ağrım var muhtemelen 1-2 güne regl gelir. Ben elendim sizlere başarılar 😅
Bende elendim testim negatif 🥹 regl beklicem artık Testi yenilemicem kalan yarışmacılara başarılar 😂😂

Senin dpo daha azmış ozaman zamanın var beklemeye devam. Hayırlısıyla güzel haberler al inşallah 🫶🏼
Evet bat 10 Mart adet olacak gibi midem ağrıyor adada bulanıyor gibi arada çok nadir akıntı geliyor normalde yumurtama sonrasında devam etmez luteal faz ortasında gelirdi şimdi ise ara sıra az da olsa sarımtırak şeffaf beyaz karışımı akıntı geldi minik de olsa karnım gazlı hep inşallah güzel haberleri veririm hala sol kasık ağrıyor

Bende elendim testim negatif 🥹 regl beklicem artık Testi yenilemicem kalan yarışmacılara başarılar 😂😂
Gelecek ay inşallah bizim de olsun 😇❤️
Evet bat 10 Mart adet olacak gibi midem ağrıyor adada bulanıyor gibi arada çok nadir akıntı geliyor normalde yumurtama sonrasında devam etmez luteal faz ortasında gelirdi şimdi ise ara sıra az da olsa sarımtırak şeffaf beyaz karışımı akıntı geldi minik de olsa karnım gazlı hep inşallah güzel haberleri veririm hala sol kasık ağrıyor
hadi inşallah canım benim

başlığı görünce dayanamadım. o bayramda ağzını açanların ağzına kürekle vurasım geliyor :KK11:
ben hala hamile olduğumu kimseye söylemedim. bir iki densiz neden çocuk yapmıyorsun dediğinde cevabını yapıştırmıştım.
bunun dışında allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah :KK200:

Gelecek ay inşallah bizim de olsun 😇❤️

hadi inşallah canım benim
Ya şimdi benim kargodan geldi testlerim ama sabah yapmam daha iyi olur değil mi Dpo 8 bugün bir de ne zaman yapmam daha iyi sonuç verir en erken

Kızlar bat 10 Mart . Üstte ki dün altta ki az önce ki acaba 2. Ye yumurtluyorum

Eklentiler

• 208B009E-28D6-425C-8C27-394EE67C309F.webp
    208B009E-28D6-425C-8C27-394EE67C309F.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben elendim kızlar, kahverengi akıntı geliyor. Galiba regl oluyorum 😭

Benimde bat 9 Mart bakalım beklemediyim inşallah hayırlı güzel haberler alırız Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde amin.

Ne yaptınız kızlar güzel haber alanlar var mı 🥹

Back
X