• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram öncesi sorulara hazır mısınız kızlaaaarr ? Bat 1-31 Mart olanlar buraya 🚩

kızlar Dpo 4 bitti şimdi gece yarısı Dpo 5 oldum yumurtlama akıntım 23 Şubat 22:50 de başladı 24 Şubat sabah kasıklarım ağrıdı akşam 20:30 da sarımtırak akıntı yumurtamsı şeffaf ama 23 Şubat daha bol ve köpüklü esnekti 19,23,24 geceleri değerlerime yaptık eşimle 23 Şubat 22:50 ila 23:18 civarı 24 Şubat 23:02 ila 23:35 ilişkimiz oldu hala sancım ağrım var biraz 26 da hafifledi gibi derken yine başladı daha önceleri de değerlendirdik ama böyle olmadı adete 4-5 gün kala olurdu hep sancılarım şimdi 7-8 gün var daha sol kaşığım ağrıdı gece 3 de 27’yi 28’e bağlayan gece anlık belime bıçak saplanması oldu geçgi bir daha oldu geçti bunlar genelde adete birkaç gün kala olurdu Dpo 7-8 de mesela böyle durum yaşayan var mı acaba yumurtlmadan beri sancısı olan yani kısacası yumurtlama ve çatlamadan sonra hiç geçmedi sol kasık sol yan bel, böbrek boşluğu gibi ağrılar belime arada şimşek çakıyor gibi adet olacakmış gibi ama şu var adet sancımdan önce sivilce ağrım olurdu yok gibi Dpo 2-3 baş ağrım migrenim tuttu…
ARKADAŞLAR DÜN YAZDIM DPO 6 girdim BU GECE İTİBARİYLE DPO 5 BİRAZ HAFİFLEDİ DERKEN GERİ GELDİ DEDİĞİM GİBİ YUMURTLAMA SONRASI EN FAZLA 2 GÜN SÜRER SONRA ADET VE PMS DÖNEMİ BİRAZ BİRAZ BAŞLAR PMS OLMADAN BAZEN ÖNDEN SİVİLCE ÇIKAR YA OLMADI GÖĞÜS HASSASİYETİ VE DÜN GECE DE KALÇALARIM AĞRIDI SANKİ İĞNE BATMIŞ GİBİ DPO 5 DE BÖYLE OLDU LÜTFEN HER AN ADET OLACAK GİBİ HİSSEDİYORUM AMA YUMURTLMADAN BERİ BÖYLE BURUN AKAR YA BEYAZ PARLAK ÖYLE MİNİK AZ ORTA ŞEKİLDE AKINTIM OLUYOR KURUDU DİYORIM TAM YİNE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ 3 KERE DENEDİK AMA İLK DEFA BÖYLE OLDU
Gözünüzü seveyim saatine kadar yazmanıza gerek var mıydı gerçekten :D Vücudunuzu bu kadar dinlemeyin böyle o oldu bu oldu diyerek gebelik anlaşılmaz. Adetiniz gecikir testinizi yapar öğrenirsiniz öncesinde sizin de bizimde bilmemiz yorum yapmamız imkansız. Biraz sakin olmayı deneyin

Aynıı ben de. Bi de regl olcakmış hissi var. Arada ağrı giriyo. Hayırlısı valla bilemedim. Ama göğüs hassasiyeti bayağı var. Gerçi regl öncesinde de aynısı oluyo 🤣
Off evet keşke bu kadar benzemese belirtiler 😂😂

Ama önce ki silil çıkmış sen bence kan da ver için rahat olsun test belki erken diye
Umudum gitti valla benim dün silik çıktı bugün ğç farklı markadan test yaptım hepsi negatif 🥹 kasıklarım ağrımaya başladı zaten regl olacağım büyük ihtimalle

Umudum gitti valla benim dün silik çıktı bugün ğç farklı markadan test yaptım hepsi negatif 🥹 kasıklarım ağrımaya başladı zaten regl olacağım büyük ihtimalle
Dpo kaç

Ay deme öyle abla ya hayırlısı inşallah ama bir iki güne olmasan git kan var

Evet arkadaşlar sonunda bayramda çattı geldi sayılır. Malum biliyorsunuz akraba ziyaretleri gelen giden derken o bilinen soru ve bakışlara maruz kalacak gibiyiz. Rabbim inş bekleyen herkese bayram öncesi bayram şekeri tadında güzel haberler vermeyi nasip eylesin. Çifte bayram yaşarız inşaallah.
Benim bat tarihim 12 Mart.
Peki sizlerin ?
Bu yıl hiç hazır değilim ya inşallah kimseyle dövüşmeden bitirebilirim kkhfdjjkgf Bat 5 Mart bu arada. Bugün başka sebepten kan vermiştim beta da bakıldı <0.50 çıkmış. Maalesef yine başka bahara kaldı umutlar. İnşallah sizler bayrama müjde ile girersiniz ☺️💕

Bu yıl hiç hazır değilim ya inşallah kimseyle dövüşmeden bitirebilirim kkhfdjjkgf Bat 5 Mart bu arada. Bugün başka sebepten kan vermiştim beta da bakıldı <0.50 çıkmış. Maalesef yine başka bahara kaldı umutlar. İnşallah sizler bayrama müjde ile girersiniz ☺️💕
Dpo 7 oldum şimdi 2 martta yani Dpo 6 da bir leke belirdi iç çamaşarım bej renginde olduğu için anlamadım birde yumurtlmadan beri sol kasık ağrıdı hep son 2 gün kasık hariç karın içi de ağrıyor adet olacağım gibi ağrıyor Dpo 4 de belime şimşek çakar gibi ağrılar oldu geçti gece 3 gibi nabız geldi bir ara sol kasıktan adete 6-7 gün var

İnşallah hayırlısı olsun 3-4 aydır denedim bende hep olmuyordu inşallah bu ay olur sizinde rabbim inşallah en kısa zamanda gönlünüzdekini nasip eylesin

Aminn benim bu ay 13 ay oldu. Yoruldum artık ama elden de bir şey gelmiyor. Nasip gerçekten. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸

Aminn benim bu ay 13 ay oldu. Yoruldum artık ama elden de bir şey gelmiyor. Nasip gerçekten. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸
Amin benim yerleşme ni oldu anlamadım resim attım ama iç çamaşr bek rengi anlamayamadım

Daha erken gibi yerleşme için ama bilemiyorum. Dpo 7-10 arası oluyor sanırım en erken
Bu şey olunca leke gibi resim attım ya yumurtlmadan beri ağrım kesilmedi yani normalde 2 gün olur ama bende hep devam etti Dpo 6 da çok ağrım oldu sancım adet olacak gibi adete 6-7 gün var

Bu şey olunca leke gibi resim attım ya yumurtlmadan beri ağrım kesilmedi yani normalde 2 gün olur ama bende hep devam etti Dpo 6 da çok ağrım oldu sancım adet olacak gibi adete 6-7 gün var

İnsan bekleyince her şeyi gebeliğe yormak istiyor ama beklemekten başka çare yok maalesef. Bir de çok benziyor gebelik ve regl belirtileri. 🤦🏻‍♀️ En güzeli gününüzün geçmesini beklemek. Yoksa çok yıpranıyor insan gerçekten. Kendimi umutlandırıp regl oldum diye ağladığımı biliyorum. O yüzden vücudunuzu çok dinlemeden, stres olmadan, sakince geçirmeye çalışın. İnşallah olur vakti gelince 🩷

İnsan bekleyince her şeyi gebeliğe yormak istiyor ama beklemekten başka çare yok maalesef. Bir de çok benziyor gebelik ve regl belirtileri. 🤦🏻‍♀️ En güzeli gününüzün geçmesini beklemek. Yoksa çok yıpranıyor insan gerçekten. Kendimi umutlandırıp regl oldum diye ağladığımı biliyorum. O yüzden vücudunuzu çok dinlemeden, stres olmadan, sakince geçirmeye çalışın. İnşallah olur vakti gelince 🩷
Amin inşallah evet öyle oluyor 🥰🥰

Ay hadi hayırlısı inşallah ama yapinca sabah ne çıktı söylersin kız abla merak etim bende şimdi 😂🌸
Dpo 9 bugün. Predictor early yaptım. Negatif maalesef. Zaten iki gündür regl olcak gibi ağrım var muhtemelen 1-2 güne regl gelir. Ben elendim sizlere başarılar 😅

Dpo 9 bugün. Predictor early yaptım. Negatif maalesef. Zaten iki gündür regl olcak gibi ağrım var muhtemelen 1-2 güne regl gelir. Ben elendim sizlere başarılar 😅
Canım benim sürekli yumurtlmadan sonra ağrım oldu hiç durmadı yani Dpo 7 oldum şimdi Dpo 4 de yavaş yavaş arttı Dpo 6 da baya ağrım oldu önceki yumurtlamam da böyle olmadı hiç bat 8 ila 10 arası 10 Şubat adet günümdü ortalama 7 adet girdim uygulamalarda hatırladığım 7 adet ortalama döngü uzunluğu 27,14 6-7 gün var adete bakalım

Back
X