- Emoji Skoru
- 433
- Puanlar
- 18
Gözünüzü seveyim saatine kadar yazmanıza gerek var mıydı gerçektenkızlar Dpo 4 bitti şimdi gece yarısı Dpo 5 oldum yumurtlama akıntım 23 Şubat 22:50 de başladı 24 Şubat sabah kasıklarım ağrıdı akşam 20:30 da sarımtırak akıntı yumurtamsı şeffaf ama 23 Şubat daha bol ve köpüklü esnekti 19,23,24 geceleri değerlerime yaptık eşimle 23 Şubat 22:50 ila 23:18 civarı 24 Şubat 23:02 ila 23:35 ilişkimiz oldu hala sancım ağrım var biraz 26 da hafifledi gibi derken yine başladı daha önceleri de değerlendirdik ama böyle olmadı adete 4-5 gün kala olurdu hep sancılarım şimdi 7-8 gün var daha sol kaşığım ağrıdı gece 3 de 27’yi 28’e bağlayan gece anlık belime bıçak saplanması oldu geçgi bir daha oldu geçti bunlar genelde adete birkaç gün kala olurdu Dpo 7-8 de mesela böyle durum yaşayan var mı acaba yumurtlmadan beri sancısı olan yani kısacası yumurtlama ve çatlamadan sonra hiç geçmedi sol kasık sol yan bel, böbrek boşluğu gibi ağrılar belime arada şimşek çakıyor gibi adet olacakmış gibi ama şu var adet sancımdan önce sivilce ağrım olurdu yok gibi Dpo 2-3 baş ağrım migrenim tuttu…
ARKADAŞLAR DÜN YAZDIM DPO 6 girdim BU GECE İTİBARİYLE DPO 5 BİRAZ HAFİFLEDİ DERKEN GERİ GELDİ DEDİĞİM GİBİ YUMURTLAMA SONRASI EN FAZLA 2 GÜN SÜRER SONRA ADET VE PMS DÖNEMİ BİRAZ BİRAZ BAŞLAR PMS OLMADAN BAZEN ÖNDEN SİVİLCE ÇIKAR YA OLMADI GÖĞÜS HASSASİYETİ VE DÜN GECE DE KALÇALARIM AĞRIDI SANKİ İĞNE BATMIŞ GİBİ DPO 5 DE BÖYLE OLDU LÜTFEN HER AN ADET OLACAK GİBİ HİSSEDİYORUM AMA YUMURTLMADAN BERİ BÖYLE BURUN AKAR YA BEYAZ PARLAK ÖYLE MİNİK AZ ORTA ŞEKİLDE AKINTIM OLUYOR KURUDU DİYORIM TAM YİNE OLUYOR LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ 3 KERE DENEDİK AMA İLK DEFA BÖYLE OLDU