- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Bayram da yasanan problemdi bu zaman aşımına mı uğruyor ?Bayram bitti hala ne kahvaltisi ya
Yani kapıyı nasıl çalmaz ben çok şaşırdım gercekten.ben kalkmadıysam eger kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor?Odaya birden girmesi yanlış ama ben başka dert edecek birşey göremedim
Hayir tabii ama o kadar cok varki buna benzer konu.. valla bayramlari istemez oldu milletBayram da yasanan problemdi bu zaman aşımına mı uğruyor ?
Hepsi mi böyle ama ben gercekten cok darlandım artık.yani bu tavırlar o kadar bariz ki artık görmeye tahammülüm yok.evinde bi lokma yiyesim yokKlasik kv tutumu
Üzülme hiç
İstememe sebebi zaten konunun ta kendisi.banada dert oldu açtım konuyu.isterseniz hiç okumadan geçebilirsiniz.Hayir tabii ama o kadar cok varki buna benzer konu.. valla bayramlari istemez oldu millet
Sagol okudum bise cikacak mi diyeİstememe sebebi zaten konunun ta kendisi.banada dert oldu açtım konuyu.isterseniz hiç okumadan geçebilirsiniz.
Ee ama senin de kalkman gerekirdi. Sonuçta orda tatile gitmedinYani kapıyı nasıl çalmaz ben çok şaşırdım gercekten.ben kalkmadıysam eger kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor?
Kızı bile olsa rica eder gelir hadi kapıyı çalmadı diyeceğim ama sanki o an aklıma şey geldi ben eger alttan alıp sussam şu kötü kv ler olur ya dizilerde oglu gidince geline eziyet eden :)Kapiyi calmasi gerekirdi evet.. kizi gibi davranmak istemustir dicem ama..
Yani bende oyle umuyorum.ama yüzü çok kötüydü bana sinirlenmiş belliCalmıs ve duymamıs olabilirmisin ?
Yakıstıramadımda hani ?
Yani kapıyı nasıl çalmaz ben çok şaşırdım gercekten.ben kalkmadıysam eger kahvaltı hazırlamak bu kadar mı zor?
Çok erken saatti ve cidden tatile geldim.Ben eşime gitmeden söyledim ben yaz boyunca çalıştım yoruldum oraya gidince tatilde olcam diyeEe ama senin de kalkman gerekirdi. Sonuçta orda tatile gitmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?