Bayram sabahı bir kahvaltı mevzusu!

Özellikle yaptıgını bilmesem gerçekten ona hal vereceğim.bu konuda hassasiyetim yok.uyuyayım hiç bir işe el sürmeyim gibi.ama tak diye kapı açılması duydum.umarım ki çalmıştır.ama uykum hafiftir işte benim duyacagım gibi çalsa ve dışardan seslense gercekten duyardım.ve orası cok sıcak bi yer oldugı için üstüm hiç uygun degildi

Hep öyle olsun istediö kaç gündür düşündükce sinirlerim bozuluyor.odaya daldıysa diye. Aynen bende öyle düşünüyorum sanki zorla bana yaptırmak ister gibiydi tavrı

eşi kalkılp namaza gidincer kalksın hemen göndersin eşini kahvaltıya girşsin diyee beklemiştir
aynı sorunları bende yaşıyorum kendi ailemleyken evlenmeden önce erken kalkmazdık biz halada kendi ailemdeyken kalkmayız yani kalkarsada annem kalkar
gelinlere iş yaptırma mantığı var kv lerde hepsi aynı eski tip gelin istiyolar ev işlerini mükemmel yapan sabahın köründe kalkan vs

Allah kv razı olsun hayattaki en büyük şansım
Kronik hastalığım var hiç kaldırmaz beni
Karnımda yara var seni yıkayım kızım dedi
İçim cız etti
Birde böylesi var
Yani benim beklediğim de bana hiç dokunmasın degil.tabiki kalkarım saglıgım yerinde çok şükür.ama uyuyosam o an demek ki uyanamamışım kahvaltı hazırlayıp eşim de gelince sofraya çağırmak zor olmasa gerek

Aynen öyle.ve bunu sadece bana belli ediyor.eşimin yanında ben sadece sizden güler yüz istiyorum hiç bişey yapmayın diyor.ama ben yalnızken anlıyorum ne istediğini

İs yap denilmesinden hic hoslanmam. Beni eksik goren yaptigim isi begenmeyen kendisi yapar.
Taviz vermeyin diycem ama tatsizlik cikar. Nasilsa gecici bir sure ordasiniz. Katlaniverin
Pek taviz verdiğim söylenemez uzak da duruyorum belli ediyorum ne yaptıgını anladıgımı ama olmuyor.yılmıyor gercekten.

Benimki bana iş yaptırmaz öper sarılır
Git yat der
Eşimi kaybettik buna rağmen bırakmadı bizi eli üstümüzdedir
Evimr gelir yemek getirip evimi temizlerker birde görümcem var kalmadım diye üzülen
Ben burda görüyorum çok anlayışsızlar
Zorla nefret ettiriyorlar
Benimkiler beni tatile gelmediğim işin üzüldüker

Bayram bitti siz hala kahvaltıdasınız. Bir yere gidiyorsanız 2 gün oranın kurallarını uygulayabilirsiniz sizin bayram sabahına anlam yüklemiyor olmanız ev ahalisinin de anlam yüklemediğç anlamına gelmez genelde zaten bayram sabahı erkekler namaza gider kadınlar kalkar kahvaltı hazır eder siz bekarken böyle olmamış sanırım ayrıca annenizdeki kahvaltıya bile geç.kalmışsınız. O saatte de ne kasabı ne eti zaten götürmemişsnizdir. Ortada çok büyütecek birşey yok rahatınıza fazla düşkünsünüz

benim ailemde bayram namazına giden olmazdı bizde o yüzden erken kalkmazdık çünkü gelende olmazdı büyük olmadığımız için erken kalksam bile öğlene uykum gelirdi yani tekrar uyurdum e bayramın ilk gününüde genelde evde geçirirdik ikinci gün çıkardık ben böyle alıştım ve alışkanlıklarımı da değiştirmek zorunda değilim alışkın değilim yani zaten 2 gün kalınacak onlar beni idare etsinler kırk yılda bir geliyor diye

Çok erken saatti ve cidden tatile geldim.Ben eşime gitmeden söyledim ben yaz boyunca çalıştım yoruldum oraya gidince tatilde olcam diye

Hanımefendi kusura bakmayında bayram başka tatil başka ohh ne güzel kayınpeder eş namaza gidiyor kaynana erkenden kalkıyor kahvaltı hazırlamaya gelin hanım uyuyor kimse sizin hizmetçiniz değil kaldı ki onlar namazdan gelecekti önce sofraya oturmadan bayramlaşma olur siz daha hala uyuyor olacaktınız yakışık alır mı ayıp yani. İncileriniz dökülmez bayram sabahı eşinize kaynananızla kahvaltı hazırlamakla bayram bu yani sizin için anlamsızsa hiç gitmeyin her yerin adabı var. Tatil yapmaya gittin uyurum demek oradakilere saygısızlık ki bu sözlerinizden sonra kadının kapıyı çalmadığını sanmıyorum yıllık izninizde mi yok eşinizle tatile gider uyursunuz

Bundan sonra ilk gün kendi ailene git. Kv deye de sizin işiniz bitmiyor önce ailemi baytamlayacağım artık dersin. Töbe yaa, kendi kızına azcık daha uyusun diye elleşmez bile. Gelin ya, bayılırlar iş buyurmaya. Zorla soğuturlar böyle işte.

Senin kv bi degisik versiyonu bende vardi benzerini yasadim suan gorusmuyorum cok huzurluyum masallah

Allah sabır versin size insallah.kv niz çok iyi bir insanmış.

Yalnız benim geç kalma sebebim zaten kv nin bize et verip götürün işlerini yaptırıp geri getirin demesi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…